17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли кинти е взела тая ковра за това изказване, те такива само пари искат!

И един мормот завива шоколада със станьол. .. Според мен Кристияно не е изнасилил онази кощрамба. ... Обачееее. Изненадващо Роналдо отива вместо Киелини в Манчестър преди мача. Изненадващо пък няколко дни след това негова изгоря от Манчестър се сеща да му удари едно рамо в пресата. ... Ай сия

Алеле! Представям си какво е било миналото й, щом дори Роналдо се е втрисал!

не може всички да са свестни, като оная изнасилената, дето се разстройвала всеки път като видела снимката на Роналдо и претендира за финансово обезщетение. По света има и мръсници, като тая, дето твърди, че Кристияно е джентълмен и иска да го защити, при това без да говори за пари. Така е в живота.

Еййй, лисица е тая, яка лисица:-))! Ще видите как ще гушне от бившата си футболна изгора яки мангизи ! По принцип съм доволен от такива мадами и аз - когато си бил - била - с някой, не си чешай езика с глупави приказки, по тоя начин осираш и себе си щом си решила да легнеш с тоя човек !!!

готина двойка тия двамцата. браво маце, така се прави. останалите джофри твърдят, че са били с боклук, щото са боклуци. снимката потвърждава думите ти. а оная с катерината опровергава нейните лъжи.

да го изнасиля-я-!

Новините за тоя толкова се изтъркаха, че едва събира 5-6 коментара.

Абе то никой не вярва, че Роналдо е изнасилил, дори и оная не си вярва, просто иска още парички :):):)

Роналдо е гей,плаща на такива да го прикриват за това им звучи абсурдно.

като го гледаш на тая снимка колко е готин и мацката до него, маме (или тате?). затова злобееш. това с гейщината много се изтърка. той е тати на четири деца - ти колко ги имаш, едно?

Да,ама три оттях са от сурогатна майка,а за четвъртото не е ясно дали е заченато по естествен път. Съмненията остават :-)

Не ти знам пола,но щом ти текат лигите и така ревностно го защитаваш,гейщината е ясна. Та какъв ти е пола?

Що курвалък е отнесъл тоя паляк, да са живи и здрави.

И аз ще го защитя с голи гърди на барикадата!