17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страшна помия е тази левичаро-либерастка вълна по света. Но нищо не е вечно, няма да е все така.

И на галено как ще им викат сега - комис? ;) Чакаме и Кливлънд Индиънс от бейзбола да ни разсмеят скоро, че и там е драма;)

Лети самолет от американски авиолинии пълен с чернокожи, араби, латиноси и всякакви национални малцинства. Изведнъж от кабината на самолета излязла стюардесата и заявила: -Дами и господа, самолета има тежка авария и трябва да се освободим от част от пасажерите, за да го олекотим. За да не се обиди някой, ще караме по азбучен ред. Съгласни ли сте? -Съгласни сме – отговорили пасажерите. -Тогава да започваме - казала стюардесата и започнала да чете от списък. – Афро-американци има ли? Никой не отговаря. -Блек пипъл? Пак никой не отговаря. Едно дете от дъното на салона се обадило да пита нещо баща си: -Тате, тате! Защо седим? Вече два пъти ни извикаха. -Млъкни глупако - скастрил го баща му. – Днес не сме афро-американци, а сме негри. В списъка сме чак след мексиканците.

Според мен щеше да им отива Washington Assholes

приема неутралното политкоректно обръщение .....Другарю Ха ха ха русофобските катили са изкормени...Пара йок резаци Комунизмус брстчед

Всички виждаме, колко ти допада тази глупост- да си смениш името, защото негрите те мандръсат яко! Да си плюеш на успехите,историята и постиженията в този спорт - това си е шизофрения от всякъде! Не се притеснявай, вие сте си измет - събрани сте с лъжица от хасъра,и ви е кеф да мучите! Краварска му работа!

A sashto ne prost negerboys ?

_stankow

И какво му е расисткото на "червенокож" ? На нас като ни викат "бели", да се обиждаме ли ? Ами такива са си хората. Няма значение цветът на кожата. Какъвто си се родил, такъв си си. Какво лошо има в това ? Ако е къпан и усмихнат - всеки човек е симпатичен !

Бъркаш пич...само белите са расисти.....никой друг не е...така е политкоректно сега.... Тия надминаха дори и комунистите

Направо да се бяха писали "Веселите гейове". Сега, след 5-6 години пак ще трябва да си сменят името.

Не че ми пука за американския футбол, но това е показателно на къде са тръгнали САЩ, а това не е на добре.

Е, няма такава простотия. Скоро, квоти за педали и трансове във всеки отбор.

"Мекотелите лесбопедерасти" е добро име за подобни нещастнини.

Най-политкоректно в днешно време е на черното да се вика бяло... Малоумна работа!

Или по добре The Comrades.

Трябваше де се кръстят политкоректните.

Светът полудя! да бяха се кръстили Red Commanders :)