17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо боко ке падне, после хората ще направят база на Марс и 200 години след тоеа баце лече ще пусне кокала. #лапанедодъно

Добре бе тоя Лечков от какъв зор е в изпълкома?Бербатов се отказа заради него,Попов сигурно и други.Нямаме кой знае колко свестни футболисти и те се махат заради Лечков.Явно футболистите не го искат.Като не те искат махни се какво се е захванал там и стиска поне да имаше някакъв резултат от работата му а то от година на година все по-надолу.Айде разкарай се вече ебати плешивия интригант.

ЩЕизберем теб ЧЕ МНОГО РАЗБИРАШ ОТ ФУТБОЛ

Е да се махне ама извън хранилката БФС на вързано куче леб не може да даде!

Тоя на Лечков само свирки може да прави

на инат ги прави и плюе бой иска ! по голата капацина!

Добре, че едно време бяха Израел да бият Франция насред Париж и онази случайна контра с гола на Костадинов, че ни световно щяха да видят, ни нищо. Лечков щеше да е сега дрисльо и половина!

Лечков и неговото поколение очевидно не стават за ръководители, но от друга страна не си спомням и един силен мач на Ивелин Попов и с него сме си същата дупка.

абе Лечков и поколението бяха нелоши футболисти ама на управленски позиции малко от тях стават тоя Ивелин Попов като футболист няма как да им се намаже на футболните успехи но кат управленци тряаа да се раздават и да им помагат на тея момчета а не да ги мачкат и да ги обвиняват само тях като не стават нещата

ДА ИМ МЕСТЯТ КРАКАТА ПО ТЕРЕНА И ДА ИМ ВКАРВАТ ПРОПУСНАТИТЕ ПОЛАЖЕНИЯ И ДУЗПА-НА КАЛПАВИЯ ВОДОЛАЗ ,,,,,,,,,,,,,,,,

Накратко: - Лечков - добър футболист (твърди умения на корпоративен език) с кофти дисциплина и характер (меки умения на корпоративен език) още от едно време. За да си успешен мениджър дори и в БГ, не може без второто. Мисля, че отдавна това, което натвори като кмет и в БФС е заличило хубавите спомени от 94та. Обичайната му оправдателна тирада по темата я знаем и по-добре от "Аз съм Българче". Мисля, че в скоро време дори на най-върлите почитатели ще им писне. - Ивелин Попов - спрямо Лечков е много слаб футболист, но определено е прав, както беше и Бербатов преди много време. Разбира се, вече само може да си мечтаем за играчи от техния ранг (да, дори на И. Попов). Не съм сигурен, че ако някой от новото поколение поеме контрола ще е по-различно обаче. - въпросната вражда по социалните мрежи няма да доведе до нищо, освен пълнеж на новини по сайтовете.

Всички футболисти хейтят яко Лечков. Сигурно има за какво. Спомням си че когато Бербатов напусна национала беше казал че ще се върне само ако Лечков се махне от Изпълкома. Което тогава беше странно. Но сега разбираме защо.

Ама той Попов като Марадона ли е...

Е може ли баш на днешния ден, 27 години след Господ е българин да падаме толкова ниско?

Лечков не е стока не е, но е много добър футболист............ Ко? Не!

Лечков ще го запомня много неща (хубави и лоши) : беше много добър футболист - игра в много елитни първенства, национал с красив победен гол срещу Германия, кмет на Сливен, вице-президент на БФС, бизнесмен и др... Ивелин Попов е един ритнитопковец който няма да го запомня с нищо

И аз така, сливенския мангал ще го запомня с една случайна топка, идарила се в плешивата му тиква и влязла във вратата

Да беше добър ,но и арогантен и недисциплиниран затова го изгониха от Германия и Франция! Винаги някой друг му беше виновен,както и сега! А като ръководител и кмет - времето показа пълна катастрофа!

Лечков е престъпник, рецидивист, и чудно защо е още на свобода. Явно не иска и 1000 години след 1994 да има приличен национален отбор. И ако го търпят още 2000 години да може да лапа гювеч покрай така наречения български футбол.

Ами то по силата на логиката на Лечков и без футбол може .

Каква легенда е това нищожество лечков? Един простак.

Че Лечков не е стока не е, но е много добър футболист, ама какво е направил Ивелин Попов та си позволява въобще да се обажда? Освен, че има журналисти съвременници да му правят реклама. Ако поколението на Ивелин Попов иска да ръководи футбола, ще видим още едно дъно...