Бившият шеф на Формула 1: Драмата с новия договор на Хамилтън е нагласена

Друга култова фигура пък е на мнение, че "Мерцедес" глези звездата си прекалено много

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За едни милиони, едни врътки, договори, реклами, ПИАР, идеологи...

Човек,какъвто и да е,по расов признак-афро,евро,шино,латино,трябва да знае,че няма "изключителни" на този свят!!! Ако пък се е почувствал такъв,то значи е поел "много въздух" и трябва да слезе на земята!!! Да не забравя,че макар да има талант друг му е предоставил възможност да го изяви!!!

Откакто black man e driver , не гледам Ф1.Циганин с транзистор...

Сега е "модно" сред известните -(да е бит,да е изнасилван),като малък,а в по-зрели години да е сегрегиран расово. При този нещастник, нищо такова не се е случвало! Инфантилен тип,лигави се и скоро ще омръзне на всички!!!

Ръсел показа че и маймуна би станала световен шампион с тази кола.

С тая кола и Тити Папазов има шанс да влезе в тройката

Ако се беше качил ти, може би това щеше да е извода. Ръсел показа, че един добър млад пилот може да постигне съизмерими резултати с тази кола. За маймуни не е ставало дума... .... до сега!

Прав е Еди , като е толкова велик тоя боядисания , да си направи кола, пък тогава да се фука с нея и да се прави на велик.

Вече има такъв прецедент (за маймуната)

Маймуна, шимпанзе, баш британец.

Тити ще има време да изпревари всички да се натъжи да спре на изпуши цигара и накрая да спре втория ботас и да му извини че го изпреварил с обиколка!

Хубава работа, ама циганска...

Я пак ,хаха .Аабе вие смешни ли сте ,или не сте гледали преди Мерцедес да влязат във Ф1 -как Хамилтън взе първа световна титла с отбора на Макларън ! И то с непретенциозна за шампионска кола тогава ! Фераритата гадни ,тогава бяха топ. Макларън не бяха ,но Хамилтън направи така че спечели ! Не е само до колата на Мерцедес ,която е супер мощна .Но Хамилтън е голям пилот ! Точка.

точка? ЧЕ ПЪРВАТА МУ ТИТЛА БЕШЕ С "МАКЛАРЪН МЕРЦЕДЕС"! Алонсо му настройваше колата, а после Барнито го пускаше да припка от умиление,че британеци че му захапва пазаран дел у юкеят! ПЪРВАТА МУ ТИТЛА Е НАЙ-СЛАМНАТА И СКАНДАЛНАТА! ТОЧКА! Те и другите са му кофти, ама тази............

Браво. Така е.

О, на мен отдавна ми омръзна.

Още гледам, но от втория нататък. Там е по-интересно. Първият все едно управлява електрическа детска играчка, обаче с батерия на Дюрасел.