17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, Стойка!

Адмирации!!!!

Браво, момиче! Успех в събота на финала!!!

Гледах мача, браво , ето така се играе, всяка среща трябва да се играе все едно е финал. Не се мисли за за следваща среща , нито за медали нито пък се правят сметки. Тук видях добра подготовка и от страна на треньорите.

Страхотна е, браво! Тотално надигра японката! Успех и на финала. Къде са сега хората които казваха, че ще имаме само един медал тази година?

Желязна е! Стискаме палци в събота!

Gugnelid

Уффф, най-накрая слънце и нашата улица! Още ме е яд за загубата на Станка в на финала в борбата в Пекин, дано този път спортното щастие е с нас и нашата победи туркинята! Иначе 5:0 срещу местна - трябва да е било абсолютна доминация :)

Браво, дай Боже и победа във финала!

Браво! Дано спечели и финала!

Браво Българско момиче. Колко ми липсват дозите национална гордост.Радвам се от сърце и стискам палци за финала. Eye of the tiger!

Пак ще и плащаме пожизнена месечна премия след като прекрати състезателна дейност. А за занимаващите се с наистина сериозни неща няма такива премии. Пак спортистите най-важни. След политиците де. Прост народ, лошо управление, слаба държава!

Що слагате минуси бе мангали!?

Браво, българско момиче!

Не ни интересува. Ще ни интересува, когато започнем да взимаме по 4000 евро на месец.

Браво на Стойка ! Мнго е мотивирана и нахъсана, дано победи и на финала ! Вечно глуповато ухилената Станимира Петрова дали е гледала как се побеждава на олимпиада или вече си е на село да пасе овцете ???

БРАВО! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО! САМО ТАКА И НА ФИНАЛА!

Благодарим!

Но какво ли трябва да значи "неудобна" японска?! На кого трябва да е удобна?! Ало, журналята, разхлаждайте се в тези жеги, че сте прегряли!

Простотията ти е безкрайна.

Страхотна новина! Сега остава медала да е златен!

Искам злато!!!

За какво са ти толкова много пари бе серсем, не можеш да ги похарчиш.

Представям си какво плюене ще настане ако не вземе злато, нали Рашо?

Много е печена Стойчето.Само ме притеснява,че скоро навършва 36години,а туркинята е с11год. по-млада.Дано и стигнат силиците.Бокса и е ясен.!

Баси, имало хора дето го гледат това?! За мъже е пълна изродщина, какво остава за жени.. С идването на христианите на власт в Римската империя, юмручния бой бил забранен, за да не се обезибразява човешкото лице, щото се считало, че е по образ божий. Това за лек размисъл. Аре вива и ура.

Това не са жени, а добитъци! Истинската жена е женствена и нежна, а това са диви животни с удредена генетика и психика

Деца?! Никакви! Кой що годе нормален мъж би се решил да сътрудничи в подобно начинание?!

Грозна физиомутра, грозна гледка, ГРОЗЕН СПОРТ!

Така е в активният спорт.Повечето спортистки имат ужасни тела.Но затова света е шарен и не бива да съдиш по външността на човек.За теб може и да е животно,но за някой мъж може и да е най-красива на света

Момиче?!

След като се върне от Токио, Стойка да иде в Парламента и Президентството, там има много хора за бой!

Пак ли с тази тъпотия ни занимавате?

Щот това не е занимание за ЖЕНИ, бре тикво неузряла!

Комунистите много сте се изджендърили нещо. По времето на НРБ хвалехте женския бокс и борба, жените ставаха кранистки и миньори, а сега трябвало да стоя само в кухнята.

Кажи дали си комуне, тоест, харесваш ли НРБ, Бай Тошко?

През соца колко евро взимаше, бе, цървул? Ще взимат по 4000 само държавите, които не са били под болшевишко робство.

Този който хвали жеснки кютек и драпа за безсмислени медали си ти. Сам признаваш, че това го правели комунистите. Значи ти си комунист, бе каун!

печелеше на Олимпиади НРБ и се гръмнете

Ако сравня тази тъпотия с истински боксов мач на най-високо ниво, който е нещо средно между тежка шахматна партия и върхово изпитание за психиката и физиката, направо ми става смешно. Все едно да сравнявам профи-акробат с чичка, който не може да се наведе да си върже обувките.

Браво на българските жени. От тях явно само имаме резултати. От мъжете няма май какво да очакваме в никой спорт...даже в щангите.

Скапаната демокрация ликвидира България и българите

Младешш, Кога е имало соц бокс за жени, че нещо не се сещам.

И постоянно ни хващаха със допинг. Не се ли срамуваш да мамиш?

България на Олимпиадите: Монреал 76 - 6 златни, 7 сребърни 9 бронзови - седма в света Москва 80 - 8-16-17 - трета в света Сеул 1988 - 10-12-13 - седма в света И нито един от тези медали не е от федербал или жеснки шанги. Просто дисциплините все още са много по-малко на брой и това прави постиженията по-горе още по-впечатляващи. После следва спад. Последено достойно представяне Сидни 2000 - 16-и в света. На предишните 2 олимпиади сме кръгли нули и сме под 60-та позиция при държавите - джуджета. Засега в Токио делим 70-76-о място като имаме шанс да се направим на много "успели" със злато в една нова и напълно непрестижна дисциплина.

В щангите му откраднаха бронза на момчето! Дано МОК уважи жалбата ни!

Колко пъти ни хванаха с допинг?

Москва'80, трети в комунистическия свят.

бе боклук чалгаджийски ?

Аз съм антикомунист, бе, каун, искам да ви бутнем комунистическите паметници. Имаш ли против да ви бутнем паметниците?

Когото хванат с допинг - вземат му отличията, Апропо, всички се друсат без изключение. Хванали са ни колкото пъти са решили да ни ударят под пояса. така ни извадиха от сметките в шангите, например. Ако прати мекип на БАН да тества сегашните шампиони, кво ли ще стане???