17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако акциите са обект на незаконна дейност, те трябва да бъдат запорирани. Ако не са, Божков лесно може да си ги върне по съдебен ред. Такива тъпотии стават само в изродската ни държавица.

Изходите са два. Или да започне нов отбор менте Левски от В група или като истинското ЦСКА, да вземат лиценза на някой длуг.

Череп, не съм си мислил, че си такъв боклук! Ти се изгаври не с Левски, ти се изгаври със семейството си, с фамилията Софиянски! Брат, съжалявам те!

Браво на ЦСКА 1948 !!! Извървяха целия път както следва, а нашите тюфлеци чакат "спасение" ! Какво спасение чакате, някой като Литекс ли да приеме името Левски. Ех, Балканджи Йово, явно напразно си даде живота ! Явно по нашите ширини стават само две неща на световно ниво - киселото мляко и предателите !

Нещо си се объркал. Не Литекс прие името ЦСКА, а ЦСКА , истинското взе лиценза на Литекс. Литекс се жертва заради ЦСКА.

В тая анкета може много фенове на други отбори да дадат своя глас, който да е в ущърб на клуба. Това е цирк с главен клоун Божков. Той каквото е решил ще го направи и никакви гласувания или референдуми няма да му променят мнението. Само губим време.

Сираков ще ги оправи както Банкера на баба Ванга.

.....ГЛАСУВАНЕ, а Божков иска да го "подкрепи" и му подсказва, белким "стопли" !!???

"Правителството" / Бочко и парлам. ГЕРБ/ ГО Е СТРАХ от ЕЛЕКТРОННОТО

Don't give a fucking fuck about a football club! If the shares are given to Santa, I don't give a fucking fuck!!!

Новя собственик на левски да е Джими циганчето-талисмана на отбора

zizus

Тука трябва да има печатна грешка. Трябва да има поне още две нули в края на общата бройка гласували. Та нали те са отборът на народа:))

ТОВА "ЗАТЪМНЕНИЕ" на заявката на Божков в 8 часа , че нито една "демократична" медия не посмя, да "обели" една дума по този повод, от страх да не "сгази лука" на Банкянския "привърженик на недостоен отбор" носещ това свято име Левски !!?????

Ти като ти е толкова акъла можеш и свирка да му врътнеш на мафиота. Защо искаш другите да са тъпи като тебе

Предлагам привържениците на Левски, които са против парите дарени от Пеевски, да извадят 500000 лв. и да се плати на играчите, в противен случай те спокойно може да напуснат отбора.

23000.А твърдяха, че са милион. Въздухари. Това е отбора на обора.

23000! за един ден при пълно медийно затъмнение! друг отбор при същите условия едва ли ще събере и 5000. да не говорим, че разни измислени "ръководители на клубове" агитираха да не се участва!! Ама напук на сервилни натегачи - като Степан Хиндлиян- феновете СЕ ВКЛЮЧВАТ. щото тези пишман клубове не представляват милионите симпатизанти на Левски, а само малка групичка. И се ръководят или от послушковци или от съмнителни типове знаещи, че Гешефт лесно може да ги натисне!! То и затова пискат срещу допитването онлайн! Защото ако има допитване онлайн- "считате ли Степан Хиндлиян за ваш представител" 90% ще кажат НЕ! аз също защото съм стар Левскар и не мисля че това Лaйнo ме представлява. има вид на ченге!

23000 безмозъчни говеида. Дават шанс на мафиота да ги прави на маймуни. Утре ще пусне анкета дали сте съгласни да ви такова майчиците

Не разбрахте ли,че кой ще ви е собственик,ще решим ние.

ТОВА "ЗАТЪМНЕНИЕ"

Е те това е фенска маса!!! Браво, левскари, само Левски!!!

Абе Бока ще дойде ли на 24ти...?

Писна ни всеки час да пише за Лесна. Фалирайте Подхуями и да се свършва!

Не спирайте да дарявате,сваляйте си и долните гащи и ги пращайте на герена!

Най-добре е Захари Бахаров да разиграе в Национална лотария по Нова ТВ акциите на Левски.