17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сте луди никога

Да но същият боб аръм прогнозира, че Анди руис ще победи отново ей джей което не се случи. Та затова прогнозите му са малко неточни. Та ако Анди руис може да нокаутира джошуа то тайсън фюри ще го попилее.

Не виждам причина Джошуа да иска да играе с посредствен боксьор без никакви титли като Пулев, на който му стига и да падне щото пак ще прибере едни милиони.

Дали въобще ще има мач? Кубрат е неатрактивен от финансовата страна,а лисицата Хърн държи картите! Освен това и Усик е негов боксьор,според мен Кобрата ще вземе овакантен пояс и после не се знае колко ще трябва да чака!

Според мен AJ също иска да се измъкне от такъв мач, защото никой не иска да му видят резила за без пари. Неговото време отминава и иска да участва в двубои с голям приход, защото е почти сигурно, че всеки от водещите боксьори ще го победи, вероятно не само по точки...така че не му остават много високобюджетни срещи. А за колана, той не се получава автоматично, двубой за него ще има, въпроса е кой ще е противника на Кобрата.

Аз мисля ,че този път кобрата ще подходи много по сериозно ,отколкото срещу Кличко.И съм сигурен че ще предоставят на голямата публика наистина хубав мач и бъдете сигурни ,че кобрата ще даде всичко от себе си този път ,ще бъде много по концентриран и внимателен.Кобрата никога не е бързал ,техниката му е такава има въздух и не е нокаутьор.Това е правилният начин ,но срещу Кличко не знам защо подходи по грешния начин.Успех Кобра !!!

Да бе, за пари ще му каже, че и Галактически ще стане.Като има загубеняци да вярват на подобни глупости, ще има и кой да ги ръси.