17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... егатти и темерута!

Малката перука ги спаси от провал, ама нивото е под всякаква критика. Да хвърли оставката и да се извини на журналистите като че ли е най-адекватното решение...

Михайлов, Защо имаш снайперисти-охрана в къщата си?

Кой журналист ще се осмели да попита писмено какви са заплатите на Президента на БФС и другите платени длъжности-в УС,съдийска колегия???Всичко е пари!

Абе бате само Стойчков че те опрай тебе, ако те барне че има довиждане тогава за тебе (::)

Мърляч докога ще си развява коня..

Какъвто Бобито,такива и журналята!!!Един дол дренки са!!!

Едно нещо съм разбрал, че хората, които се държат надменно или нневъзпитано имат огромни вътрешни проблеми. Честен и интелигентен човек не се държи по такъв просташки начин. Много му липсва на БМ.

Убиецът на българския футбол ....доказано ?!?

Ми,че тои е неграмотен. Аз се радвамата,че поне е свързал две думи в изречението

Е ти грамотен ли го искаш. Човека е ритал топка, не е ходил на училище. Грешката е че ги направиха ръководители, а те са просто добри футболисти, нищо друго.

Супер некадърен президент, супер некадърни футболистчета, супер посредствено отборче. Добре, че ни подариха дузпа и имахме шанс Косово да не ни вкарат 5-6 гола. Срам ме е, че съм българин.

Мен никога не ме е било срам да съм българин даже се гордея,че съм българин! Но ме е срам ,че тия се наричат българи и даже са национален отбор,иначе за останалото съм съгласен с тебе!

Браво боби , само такa. Какви са тия там дето си пречкат ?? Ти си вожда, ти определяш кога и с кого да говирш нали така. А и само те забавят за софрата. Нали трябва да се отпрзнуват тези две " важни" точки спечелени срешу гигантите във футбола Косово и Ч. Гора. Дай на простака власт и му гледай простащината - нали си го чувал това от баба си. Ама то не се отнася за теб, нали!!!

Да кога Бойко ще го търпи този. Не вижда ли че за нищо не става и само му носи минуси.

То пък Боко се е напълнил с плюсове хахахахахахахахахах

Бил е трезвен, затова е бил нервен...

Нали същите тези журналисти те направиха това , което си бе , иначе щеше да си Неизвестен никому ВРАТАРИН на някой селски отбор !!!! АМАН от ПРОСТАЦИ на всяка крачка !!!!

оставете човека да изтрезнее... Какво сте се лепнали по него. Усещате го, че отдалеч лъха на уиски, айде, бегайте настрани!

Последното ни класиране на голям форум ....2004 година ,когато Шеф на БФС беше Батето.....От тогава до сега кръгла НУЛА.................нищо ......посредственост,чалга и простотия......................Перука тръгвай си......

Този си беше селяндур и преди , но така става когато издигате на пиедестал простаци !!! Така е във всичко на тази територия - Простотията преди всичко !!!! Да , журналистите може и да са досадни понякога , но не е това начина да се държиш след като си известен ( пък и да не си известен ) , това им е работата на хората !!!! Човек с поне елементарно възпитание не би се държал така !!! Този нито е измислил футбола , нито пък е бил някакво светило в него - КЪСМЕТ извадиха в щатите 94-та г. , и им лъсна простотията на всички до един !!!!

Както навсякъде и във футбола тече истинско гробарско НАДГРАЖДАНЕ с ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

От наркоман какво искате? тестове за наркотици и алкохол няма ли?

Довиждане, перука, никой не те е канил да управляваш българския футбол, отдавна не си желан, ай сиктир...

Перуци и теб никой не те иска, никой не те е избирал... ама на... трябва да те търпим. Само се питам ЗАЩО?

Няма ли най-сетне някой да тегли един шут от постовете на "четвъртите", а на Михайлов- операция чисти ръце, и да върне парите които е взел като президент. той не свърши нищо, а върна футбола години назад.

Такива и председателите на футболти съюзи федерации и всякакви асоциации Може да пробвате да вземете интервю от всеки един такъв и ще се убедите колко е прост и арогантен. Ава то и премиера е такъв ама затова се пазбираме нари такя беше казал идиота А президента е само прост Председателя на народното събрание е куха рейка НАПРАВО МИ СТАВА ПРОТИВНО

И синът ти е бездарен като теб! От центъра гол му вкараха!

„Никой не ви е канил тук”. Правилно. Какво го причакват да изкопчат новина? На журналистите им трябват Акции Респект (малко шамари, малко юмруци) от време на време. Иначе стават нахални.

ЖАЛКО ПИЯНДЕ!

То и малката перука никой не я иска на вратата , ама това не пречи да сме се провалили на последните 2 квалификации. С тоя мениджмънт на футбола яко се вкопаваме в дъното. Най добре Балъков да стане шеф на БФС

Балъков не е корумпиран като тия глупендери и затова седи далече от тази жалка пасмина.

Журналистите да са благодарни че шеф на футболния съюз не е Стоичков, защото щеше да спомене роднините им до 9 коляно....

Тоя Перукан е станал кът главен герой от екшън филм

Май съй бил с Чък Норис

Големата перука е дръпнал няколко уискита в самолета...

Изглежда ми като да се е почерпил,сигурно от мъка.

Баща му Бисер беше симпатичен, приятен човек, но този ка.ут е рядка отврат.