17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайсън Фюри е доста по-добър боксьор от Уайлдър по принцип...

Точно така боко ще прегази льотчика

Както при първия мач на Джошуа с Руис и в този мач, решаващ беше един удар отстрани на главата. Добре се видя, че след като му спука тъпанчето при първия нокдаун, Уайлдър вече беше като пиян, вестибуларният апарат му отиде на кино. Преди това стоеше много по-равностойно. За пореден път се доказва, че в тежка категория нищо не се знае, късметът също играе роля, въпреки че без съмнение Фюри е много по-техничен боксьор от Уайлдър.

То така бе и с Пулев срещу Кличко. След първият нокдаун бе неадекватен. А преди това бе по-активният. При тежките един удар може да реши всичко. Иначе Уайлдър е бил нокаутиран и преди в аматьорският бокс от руснак.

Добре, че съдията спря мача. Уайлдър не просто щеше да загуби поясите си. Фюри го убиваше бавно и мъчително.

Слаб бокс! Почти без чисти удари ! Повече борба,бутане и клинчове.

Уайлдър какво ли беше правил предния ден? Биеше се като дъртак на пет ракии. Нямаше никакъв хъс, явно е взел много повече пари за да падне.

Тайсън Фюри е Доналд Тръмп в бокса-нестандартен, но винаги побеждаващ и няма нужда някой да го хвали, той си е самодостатъчен.

Е Кобрата наби брат му. Сега е ред и на Фюри. Цаката му е да избегнеш първия удар на дългите му ръце, влизаш накъсо и го почваш. Трябва да си и по-подвижен, иначе Фори добре се гардира и работи с краката добре. Бягаш му на джабовете и накъсо го млатиш.

Не брат му , а братовчед му .....ама как лесно му намирате цаката ц ц ц

Пич, земи си сипи една ракия и си пусни чалга

Подобно превъзходство и млатене на мачове от подобно ниво, не си спомням отдавна да е имало. Фюри показа и шоу и певчески умения, какво повече да искаме. Добре, че съдията спря мача, така както бе тръгнал циганският крал щеше да го пребие и цял свят да види, какво значи цигански бой.

Защо е без фланелка Фюри, да не са го съблякли в автобуса? :)

Англичаните са открили допинг който не е в списъка и от олимпийските им игри насам «жънат успехи»

вземи двойна доза и отивай да го смачкаш !

И тоя ще опукам след Антони.

Аз съм по-добър, пия метан, протеини и анаболи, алкохол в дискотеките и тренирам там бой. Бръсна си ръцете и краката, по цял ден си цъкам на телефона, ходя по кафенца, а майка ми и баща ми дават пари още, нищо че живея при тях и съм на 35 години. Аз съм типичен представител на 'бъдещето на България' гледайтИ-завиждаЙтИ !

Това бъдеще ти плаща пенсията бе ка.....ут.

от панgEлката?!?

И къде точно беше бокса ?Това си е един махленски бой изпълнен с прегръщане,бутане размяна на пот в изобилие и най-вече трудно за гледане шоу .Това са смешници не боксьори.Цирк това е съвременния бокс.

Добре че Пульо няма изгледи да играе с тоя, че мача с Кличко ще му се струва като нежно галене

Като чета коментарите "ви" сте-МНОГО прости! Важното е че Човека е шампион а вие сте комплексари!

Като чета простотиите на хората тука във форума преди мен чак ЗАПОЧВА ДА МИ СЕ ПОВРЪЩА! Но това е нормално при - 80% БЪЛГАРСКИ ДЕБИЛИ... Сега очаквам и "професора по философия" Кубрат Пулев(Сульо Пулев) да се изкаже по темата с "благи слова" от мръсната си уста затова как ще смаже Фюри, Джошуа и Уайлдер и как той е най-великия боксьор в тежка категория за всички времена

клоуни! Какъв ли е бил залога?

И къде са жалките фенове на дървения американски боксьор сега?Скатаха се като мишоци)

Е защо цигански крал, като изобщо не прилича на циганин?

Защото е неграмотен затова.

По произход е ирландец, от т. нар. Irish traveller, хора водещи скитничнически начин на живот, сходен с този на циганите някога в почти цяла Европа. Въпреки, че етнически тези ирландци не са цигани, често ги оприличават и то неправилно на такива. Впоследствие Фюри взима британски паспорт, т.е. той е британец с ирландски произход.

Победа за бялата раса.

Това леке не трябваше да става шампион.

Явно цялото величие на Уайлдър беше в абсурдния костюм, с който се появи на ринга. На какво си мислеше, че прилича, не знам, но ме хвана срам, в какво се опитват да превърнат бокса. Фюри просто го разката. Последните два рунда повече се забавляваше на ринга. Какво нещо е рекламата само! Толкова хваления Уайлдър в последния рунд не знаеше къде се намира и какво точно да прави.

Само се моля Ко Брат да не умре на ринга срещу тази машина за Ной.

Танцуващото маймунче най-накрая го свалиха от палмата и му взеха бананчето!!!

Пулев е пътник

Доста здрав циганин. Ако излезе срещу Оульи ще го размаже.

Това не е руснак, че да го хванат в допинг. На наглосаксонците допинг-проверките обикновено ги губят.......

Така ли? Проверявай ги малко нещата преди изхрърлянето. Джокер : Защо нямаше реванш с Кличко.

Тоя бокс се превърна в шах. Малко промълвил и спрели мача

Уаълдър все пак е баща, съпруг, син... Не си заслужава да се умира на ринга

Надрусан беше според мен , чакаме допинг проверката, беше доста съмнително по-добър.

В бокса, ако вземеш наркотици, след четвъртия рунд си пътник.