Боксов шампион отписа Пулев срещу Джошуа

Два-три рунда, не му давам повече, категоричен е Дейвид Хей

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление е абсолютно прав. Пулев няма усет за момента и възможностите си. Отдавна трябваше да е учител на млади боксьори. Но пусти пари и пуста алчност. Дано Джошуа не го убие с някой удар.

Трябва да вярваме, всичко е и до късмет

Дейвид Хей е доказал, че всичките му прогнози са грешни - последната беше победа за Уайлдър с КО срещу Фюри в реванша, а то какво стана..

Смачкан негъра кобра и им запуши устните на тези с прогнозитеб и завистниците

Пожелавам успех и победа.Дали това ще стане е въпросът на късмет,Които разбира от бокс знае че е въпрос на един удар и краи. Да се радваме трябва че Българин е стигнал до наи високото ниво във този спорт? Престанете да се заяждане,И да проявявате невегативизъм мислете като Българи но не в казана.

Мисля че ще изкарам 2 рунда с бягане, пулев ти ще успееш ли?

100%хейт за нашия боклук!!! Не знаете какъв по яр е Кубрат... Как не си плаща по заведенията, как е бил беззащитни хора, как пререцда и не спазва ред по опашките за преглед на автомобила. Това е човек, който никога няма да успее, защото е боклук и измекяр.

Възможно е да е бил такъв. Няма да споря. Но, да не мислиш че известните боксьори са цвете за мирисане? Майк Тайсън беше невероятен боксьор и пълен боклук. Тайсън Фюри-наркоман и идиот и.... шампион.

Абе, няма ли патриоти тук? Какво е това измекярско отношение към нашия Кубрат? Нима негърът ви е братовчед, та сте за него!!! Кобра, плюй на тези изроди, и знай, че ние, истинските българи родолюбци сме за теб!

Проблема пич, е че тези в парламента, дето се наричат патриоти, таковаха таковата на думата патриот. Направо я предефинираха.

Джошуа ще бъде нокаутиран със сигурност.

Възможно е но не и от Пулев.

Те мангалите се защитават.Ще бъде мехлем за душата ми когато драмоня ще легне на пода.

Мач така или иначе няма да има...

То и аз прогнозирам че след 8-9 рунда Джошуа ще е на земята ... и?

има реален шанс. Нека се подготви здраво и да излезе спокоен... другото е божа работа... Според мен Джошуа показа много слабости срещу мексиканеца и Кубрат може да се възползва!

"Българинът е добър боксьор, уважаван... Но не и от топ класата на Джошуа." ей така говореха за нас преди четвърт век - българите били добър отбор, но не са от класата на световния шампоан Швабия. оказа се, че хората са прави - не сме от класата от Швабия, а с 3 класи над тях. ще умра от кеф, ако О'Пулев прасне африканецът, ако в следващия си мач да бъде нокаутиран в 3-тата секунда.