17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук е интересно и от друг аспект: Всички изявени и регистрирани за участие спортисти, подлежат на допинг-контрол. По всяко време може да бъдат намерени от контролни агенти и са длъжни да дадат допинг-тест. А така в тази ситуация-проверяват Исус, но се боксира Борис, хитро а?

Чудя се, как треньорът, който уж нищичко не знаел, се е обадил на родителите на починалия, а не на този Исус?

Мога да кажа, че този калцун с една шапка за бейзбол да беше застанал на някое кьоше, повече пари щеше да събере. Като Мр Бийн с месалчето до тунела. Нямаше да е нужно нито да го лупат, кат шкембе в дирек, нито да си губи живота.

Цигански номера, накрая се е наял на *уй

Въпрос- Останалите от отбора му в какво състояние са- И те ли са пред инфаркт или са добре. Ако всички са ЗЛЕ, то значи че Ислямистите- албанци са убили тоя Българин. Ако останалите от отбора са добре, значи че някакви ПРЕДАТЕЛИ, ебали се с турци и негри( Чора-джийчета, Братя Галеви, Митьо-вци, Мечки) са ВИНОВНИ че е починал тоя българин. Заради тия гадове няма спорт в България.. Пренасят наркотици и изнервят цяла България...Обаче всичко започва от Турските ШПИОНИ в БНТ( Държавната телевизия), които пускат новини на турски език и Турска Пропаганда- филми и сериали (Костенурктие Нинджа, Батман, Пиихотрилъри, Филми на ужасите, Криминални филми са Турска Пропаганда- да се бием ние- българите по между си , а турците и негрите да завземат България).. Турските Шпиони в БНТ трябва да бягат с РАЗПРАНИ Гъзове към Турция, както Осман Ага през 1865 г. А на тяхно място, Динко и Перата да направят предаване с патриотични песни.

Крайно време е боксът да бъде забранен!

Ти пък! А, кво ше прай Кубрат?

Няма такава държава! Колко хора по веригата не са си спазили задълженията, за които получават заплата?

То е така по всички вериги в държавата и то от върха надолу.

В БГ където и да се разровиш все изкачат енди кафеви и миризливи. Сиромашия какро да се прави. Всеки в тая "държава" си докарва допълнителни доходи с някаква измама...

При положение, че е бил с фалшива самоличност, дали е минал през истински медицински преглед? Съмнявам се. Някой е за затвора тук.

Не го съдете ....Говоря сериозно. Аз съм боксьор любител и в клуба ни половината от момчетата са от сиропиталище. Интересното е, че са много възпитани и говорят на ВИЕ. Момчето е бедно, а това е много трудно като начин на жибот. Бог да го прости....

и аз съм беден, ама не лъжа като мангал, не се казва Исус РозеФФ, нито минавам с 2-3 лични карти, защото всички сме черни и си приличаме в целия род. А ти спри да лъжеш, няма циганчета да говорят на Вие, особено с българи, нито пък възпитани и то в пансион. Прихванал си от циганията и ти.

Калинки. И Колорадски бръмбари.

Ясно е, че поведението му е глупаво, но ако момчето можеше от някъде да изкара някой лев, нямаше да се стига до там. Всичко идва от мизерия и отчаяние. Виждаш някакви хора какъв живот живеят, искаш и ти. Социалното неравенство е много изразено

Демокрация батко ;д

Не може всички престъпления да се оправдават с беденост.

На строежа работни места колкото искаш!

....и не само там!

Никой не го е бил по простата кратуна, да ходи да се млати за пари.

123

главанашка работа

Прочетете романа на Джек Лондон Първобитен звяр - и сега е същото, както и преди 100 години.

Бог да прости момчето, хубаво, младо момче. Карма за уродите, които са позволили това да се случи, знаейки, че човекът не е подготвен. По децата и внуците им само рак и бавна смърт. Който се подиграва на трагедията и него да стига същата участ!

Извинявай, но трябва да си доста тъп да излезеш на професионаленр ринг неподготвен. То, че е шоу и зрелище - е; но не е театър както си мислят някой - че това са актиори акробати....Бог да го прости, но вина никой няма тук - нито от боксовата асоциация, нито треньори, нито родители...никой.

Като е решил да се самоубива да мре. Треньорите не са му бавацчки.

Чарли Чаплин оцеля на ринга в "Светлините на града", но животът не е филм...

Съдията на ринга за какво е ? Професионален съдия веднага ще разбере, че боксьора е неадекватен и ще прекрати мача - това не е мач за милиони като Кличко-Фюри.

циганска им работа тъпи тъпи...

Българска работа.

То стана като турски сериал това. Никой нищо не знаел, бахти федерацията, меринджеи и т.н.

Много хора са оваляни в големи лайна - сега всички ще излязат сухи и чисти, а момчето... кой знае какво саму давали да пие, за да се бие докато сърцето му е отказало!

Явно магическа сила притежава името Исус... Не е за първи път човек с такова име да бъде обявен за мъртъв, а пък той да възкръсне.

Мислех на статията за загиналият боксьор да се измайтапя, че може Исус да възкръсне, но се въздържах, като неуместно. Сега не мога да си дигна егото, да се похваля истенки, какъв пророк съм. ;)

И аз така, но се въздържах, заради уважение към починалия боксьор (Бог дано го прости). Но след като се изясни, че Исус е жив, не се сдържах. Все пак се майтапя с живия, не с умрелия.

м/у Челси и Милан ,питали радио Ереван . "Радиото отговорило : Двама милиардери гледат играта на 22 милионери." То и в бокса е така. Да знаете толкова Български лекари с парите на най- обикновен спортист, да знаете лекарят ,който е м/у 35 лекари в света , който има сертификат да оперира и оперира дете ,влизайки през крака , стигайки до мозъка му, как се казва,колко милиона получи. Ама за спортисти,...

И менеджера и треньора и федерацията знаеха !!! Всичко е за пари мутренския стил на управление от мутри във федерацията са видими и ясни ДАНС и прокуратурата да се намесят и изчистят спорта.

Той "спортът" в ДАНС и прокуратурата си е уредил нещата.

Нещо не се връзва... хем нямал лиценз за боксьор, хем ползвал документите на братчед си, че да не му пада рейтинга. Абе хубава работа, ама циганска....

Странно, треньорът не му е знаел името ... Нещо мирише тук

stankow

Няма документи,няма лекари, няма прегледи ! Да се убиеш за 400 евра !? Капитализъм, човекът нищо не струва !

Те ромите убиват по селата стари хора и за много по- малко пари.