17-11-2017 20-11-2018

Коментари

0

От едната страна са Световната научна общност, Световната здравна организация, всички призоваващи към дистанциране световнодоказани писатели, творци, актьори, математици, нобелови лауреати, професионалисти, интелигенцията на света. От другата страна - тъп боксьор. На кого вярват българите? А познайте.

Тоз пък паляк, добре че се намери ти да ни "отвориш" очите за очевидното!

Много е умен за боксьор и е прав

Прав е боксьора. Върви глобален експеримент и преустроиване на системата. Няма нищо случайно. Може пък след коронката да ни пуснат 5g има много версии. Винаги има капка истина в конспиративтите теории. Също както преди се смееха, че нацистите избягали в Аржентина, то наскоро беше доказано с документи, че голяма част са избягали именно там. Така, че едно на ум и с конспиративните версии, а не ганьовската да бъдат заклеймявани хора с мислене различно от стадото.

Хората с до средна интелигентност обичат теориите за конспирацията. Прави ги да изглеждат по-просветени и ч-ктъмно от колкото са. Всичко е до ЕГО. Обаче фактите са, че пенсионерите са потребителите основни клиенти на фармацевтичните компании. Никой не би желал да си отреже клончета на което стои. Тези хора освен това са и потребители, а икономиката разчита на тях. Във време, в което доларите са просто напечатани хартийки, на никой не му пука какъв му е дълга. Който не знае, САЩ дължат пари на себе си и всичко е на хартия. Така че, по пътя на логиката бих приел за по-достоверно фактите, че вирус почти идентичен с доказан такъв по прилепи, е мутирал на място, където хората ядат прилепи и нямат голяма култура на хигиената, от колкото теория плод на желанието на някой да изпъкне и да звучи интересен и "просветен".

За кво ще са ти пари и печалби като притежаваш цялата земя и всичко на нея за си съдени нужди

за "гении" ли се мисли ? хахахах

се мисли

Защото ако този вирус избие 60 000 000 без много шум както го тренират сега според event 201 на гущера от майкрософт с 60-те милиарда лични пари, то според плана си, който ни го представи официално, същия 2030г. ще пусне друг вирус, който ще трябва да избие още 100 000 000 души и така докато не избие всички и не останат според него само някакви там малък брой хора....

Това е поредния дерек...

Слезе от дървото и много поумня, деба черния шебек

Ако е създадено от САЩ и нарочно пуснато в Китай би трябвало да са заразили Пекин, Шензен =огромни градове където до проявата на първи симптоми можеше да има няколко милиона заразени. А сега 80000 заразени и 3000 починали. За мащаба на Китай щетите са малки

Не е изключено. Ама кой го е направил...

Виж баба ти да не го е направиладокато е прегаряла боба.

Дори в случая да не е така, една от водещите теории е за липсата сигнали от извънземен живот въпреки милиардите галактики е, че вероятно във Вселената цивилизациите се самоунищожават към от 100 до 200 г. след като открият електромакгнетизма (електричеството), тоест в един изключително кратък отрязък от време. В даден момент науката напредва дотам, че всеки талантлив и недобросъвествен (или просто афектиран, че хванал гаджето в крачка) учен може да направи голямата поразия. Вероятно вече е възможно, но ако не е, до 50-100 години със сигурност ще е. Тоест в най-добрия случай имаме броени години.

Броените години свършват около 2066-та. До тогава Човечеството ще премине през три етапа: ПЪРВИ - 21.12.2012 - 21.12.2019 ВТОРИ - 2019 - 2030 ТРЕТИ - 2030 -2050 За случващото се пише от времето на Голгота, обаче едва сега се повтаря подредбата на съзвездията, такава каквато е била преди 26 хиляди години.

Следете дали някои от най богатите семейства ще се разболе или БАИ Дан и Клинтанката

Следим, разбира се. Управлението за федерален резерв на САЩ, изпълняващо функциите на централна банка на страната, вчера изненадващо намали лихвите си почти до нула заради икономическите последици от пандемията от новия коронавирус, съобщиха световните агенции. /07:25 | 16 март 2020 | Редактор: Надежда Христова/

Прав е! Но нямаме доказателства и аргументи...

Само питайте и веднага ви казват кой как, какво и кога !

Дерек не е прост,ами поназнайва някои неща.Сигурно е чувал за форт Детрик,Мериленд и мрачните му тайни.Лабораторията за биологични оръжия,инфекциозни болести и какво ли още не.Той знае сигурно и за програмите за "контрол над съзнанието",разработвани там с помощта на бивши нацисти от Райха.Нацистите в концентрационните лагери са правили "опити с хора", опитът им е високо ценен и защо някои да не надграждат върху постигнатото от Третия райх.Така че нека Дерек Чисора говори.Ще започнат да се усещат и други прогресивни хора по света.

Няма лошо но Нацисти, нали знаете че означава Национал социалисти.

Така де , довери се на негър боксьор в тежка категория относно световните конспирации :))

Щом и един боксаджия може да прозре конспирацията , значи човечеството е стигнало дъното на своята простотия !!

Високо технологичният 21век вместо телепатия, предлага 5G мрежа, за поразяване на ДНК - двойната спирала. Пластмаса, с която замърсява всичко, което Ви дойде на ум. Храни, които те разболяват (ГМО) и т. н. Когато се напише нещо за истинските причини или се трие или се иронизира. Затова все повече хора се противопоставят на системата за масово опростачване на човечеството, ... като този боксьор примерно.

Че човечеството е тръгнало накъдето е тръгнало защото не може нищо да прозре.

Браво света е жив малко ама на място мнения де бъдете все така

добре че си ти и твойта мощна мисъл, иначе немаше да знаеме; добре че ни светна

Може жълтите да са го създали тайно за изтребление на Америка ама са го изпуснали ...... Или обратното.

Помисли кой има нужда да изгори едни трилиони дълг и не питай повече. Ама жълтите неочаквано го изненадаха... Оказаха се подготвени.

И как ще изгорят тези трилиони дълг? Обясни ,любопитно ми е

И откъде тези , които са дали трилионите са ги взели? Щото паричната маса е само и единствено плод на печатарското въображение и благовъзпитани лъжи. САЩ сами са си ги напечатали. Сани на себе си имат да връщат. Китай има много стока А шир потреба и технологии. Но няма достатъчно храна сам за себе си. Разслоението в битовите условия между богати и бедни в Китай е най- голямото в света . Точно защото първичният ресурс - храна не им е достатъчен. Каубойците имат предостатъчно храна. И в битов план са подсигурени. Друг въпрос е че са неграмотни и пълно с черни и латино глезльовци. Така или иначе трилиони на хартийки е едно, друго е с какъв реален ресурс разполагаш.

Въпросният боксьор да го ударили в тъпата муцуна веднъж повече.

Големи специалисти по вуриси и конспирации се извъдихте всички. То ако ставаше само с бъхтене, ама трябва и четене...

Много точно, преструктуриране, старите кучета не са нужни, хора носете си новите дрехи и живейте!!!

То няма къде да ги носим, всичко вече е затворено. Най-много като ходим до аптеката, докато все още не са ги опразнили и затворили.

Не само според теб, африкански приятелю, много хора сме на това мнение.

А ма как така - Нали " УЖ" - "демокрация" - ала бала , нали "УЖ" модерния 21в. " …….. :-D ?!

Този яко са го удряли по главата. То и Елвис е жив, и Земята е плоска....

Не само той мисли така. Грозна картинка сме! Тежко и горко обаче на онези, които са го създали!

ако е създаден няма начин да няма и направено лекарство, защото създателите бе биха искали да го пипнат те самите.

Освен ако самото те не е "лекарството".

Те са го създали за Вас , дето само за "свобода " и " демокрация " приказвате , че даже Ви го дадоха и без пари !!

А, добро утро! То да беше само това... Който оцелее, ще му пратим или ислямисти, или нацисти (в зависимост какъв е).