17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставка може да бъде оттеглена само в интервала от време между подаване на оставката и написаната в нея дата " считано от", в случай че оставката не е незабавна, т.е. да е написано в нея, че е от момента на подаването и.

да го пишат като премиер тогава.

Крадливи боклуци- К*Р за БФС!

Бойко няма да е премиер другата седмица, затова Перукан просто се връща. Големият въпрос е защо от 2019 до сега не са избрали нов шеф на БФС. Толкова ли са малоумни?

този ще си остане прост(о) Перукан

ФИФА и УЕФА трябва да изхвърлят БФС от организациите за 10 години... и линч от феновете.

БФС и Перукан е най добре да обжалват освен на всички инстанции в България, то също така и пред ФИФА, УЕФА и Международния Съд за правата на човека в Хага. Как така да не може да се въне Перукан. Той си е подал оставката, преспал е, размислил се е и се е отказал. Отишъл на другия ден и си я е одтеглил. За ква година и половина му говорят. Той няма спомен да е минало толкова време. А това че има толкова празни бутилки около него, няма никакво значение. Никой неможе да каже на четвътия в света колко бутилки уиски може да изпие за една нощ.

От УЕФА го чакат само да му изтече мандата на бобикът, и го пържат като цаца.

Ех как лесно се харчат народните пари !

Боклуци мръсни ненаядени, марш в кауша вшта мама!

Шайката в БФС е като шайката в държавното управление. Брани кокала със зъби и нокти. Сега ще обжалва на 2 инстанции.. Ще минат поне 2 год. до окончателното решение, т. е. така или иначе ще стане м. февруари 2022, когато трябва да е редовния конгрес или с други думи извънреден няма да има, каквато беше и целта им

Ха ха ха. Ня перуката не му се отвори парашута. Разчиствай гербавите креатури!

А тъй , перука. Ем се изложи, ем те резнаха. Густо

Ето такива "специалисти" , "капацитети" и "професионалисти" са законотворците ни, включително тези творящи правилници и процедури. Тълкуванието е друга врата в полето, където се тълкува и чете, както всеки сметне за добре. И това не е висш пилотаж в правото е срам и спирачка за България.

Ей, имало закони в тая държава бре!!!

Мнооого яки веждички си е направил.Как само ги в оскубал и боядисал.

Каквато ви е държавата, такъв ви и е и футбола!

Внимавай да не ме още малко поядосаш, че ще ти посетя дупето турско ...

Педал!

Надяваме се, че посещението ти ще бъде чисто футболно - с шутове, а не с други телесни части.

Ще те посетят теб гьотчиите от Северна Сирия! Имате три самолетс, пет танка и две гемии, мизерник!

БФС и първенство пълни с битови алкохолици и куци бездарни катъри! ЗАКРИВАЙ! Само ФК ГАЛАТАСАРАЙ!

Да живей ФК Галатасарай! Да живей Президентът Реджеп Таип Ердоган и Майка Турция!

Ми йеби си майката и успех.

Никой не сдава власт без бой. Примери мнооого през хилядолетията.

И сега какво стана? Михайлов решава Касабов подписва :D

Тази оставка си изработи сам още, когато го заснеха и показаха пред цяла България как си тръгва по пистата на стадиона с луксозния джип.Това е предостатъчно Поне в цивилизованите държави. Не намесвайте имената на този и онзи.Вече сте смешни с този Бойко Борисов.

Не харесвам това ръководство на БФС, но Михайлов си подаде оставката, защото Кралев и Бойко му инсценираха расизъм. Искаха да се намърдат във БФС и оттам също да лапат. Сега Михайлов им показва на тия боклуци, че е още жив и да им покаже, че няма да стане тяхното. По добре той сега и на конгреса да идва някой друг. Има много неща, който не могат прпсто еи така да се кажат във медиите. А Бойко и Кралев са си меко казано опасни.

Никакви пари за тия мизерници. Уволнение на всички обжалващи от БФС и постоянна забрана на Михайлов да заема каквато и да е длъжност в БФС.

БФС ще обжалва ще рече, че калинките на перукан в момента управляват българския футбол.

Това нещо съвсем се е изкривило от алкохол, леле на какво прилича.

Лицемерният мошеник Боби добре е усвоил интригите на Батето - елегантно ги финтира и Бербо,Марто и Стилиян останаха с пръст в устата.

Точно обратното. Даде поредно доказателство колко ниско е паднал в очите на българите, а отгоре на това ни излага и пред двете международни футболни централи.

БФС удари дъното. Къде се бута този некадърник, що не пуска кокала? Крадец връз крадец, дебил връз дебил. Стига с тези некадърници, които само загробват всичко!!!

И начина, по който се подаде оставкат не беше ОК и оттеглянето ѝ не е ОК. С три думи - в нашата държава закона и морала "не са ОК".

Ще сменят утре устава и ще го разцъкат да действа ретроактивно и готово. Ако агенцията не го признае, то съдилищата при всички случаи. Жалка история!

Като ВРАТАР може да е бил голям. Като президент на БФС е тотален потрес и некомпетентен. Само Ватикана не ни е хванал, не ни е бил.

те знаеш ли що нямат футболен отбор? Те винаги играят 11 футболиста и господ... нямат биене.

Пак е бил пиян при опита за връщане или са му свършили парите за уиски.

А юристът на БФС Ивков иска да се кандидатира за президент.Смешници.

Колко лесни пари може да нагуши. Нито един не мисли за чест, за народа, за Родина. Путьовци некадърци

Малее, ще умра от смях, ако сам се е прецакал тоя жалък алкохолик.

Един страхотен лизач на шопарски задници! Не по-малко сръчни в занаята са и всички мижитурки около него. Поздрави!

ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТОВА ПИЯНДЕ! ОЩЕ КОЛКО ТРЯБВА ДА ГО ТЪРПИМ

jingiby

Перуката изгоря...

Да идва новата Перука (Берба)