17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО ВИ Е СЛАБА ПАМЕТТА,ЧЕ ЗАБРАВИХТЕ НЕВЕРОЯТНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ХАМ В ГОДИНИТЕ!РЪСЕЛ Е ТРЕНИРАН С ТАЯ КОЛА,ЩЕ МУ ДОЙДЕ И НЕГОВОТО ВРЕМЕ!ПРОСТ И ЗАВИСТЛИВ НАРОД,ЗА ТОВА СМЕ СТИГНАЛИ ДО ТУК!

ВЪВ ФОРМУЛА 1 ЕДНО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ СЪРЕВНОВАНИЕ МАСОВ СТАРТ НА ЕДНА ЛИНИЯ НЯ ВСИЧКИ ОТБОРИ, НЕ НА ОВАЛНА ПИСТА А ПРАВ 10 КМ УЧАСТЪК.

Тоя се прави че не си е чел договора,ха,ха! Взима пари за да го инвалидизират,кой ще го помни и със какво! А новобранеца срути мита за "извънземния" карач и мегашампион! Ами ако беше седнал Перес,Рикардо,Верстапен или Леклер?!? А и колите май,май не са много еднакви....

не му дават същите опции.

Valtteri, it's James... I'm sorry.

Че ти цял сезон си си такъв. Ама парите не миришат

Интересно състезание беше.

В оригиналното интервю използва думата "pussy", в смисъл на страхливец, но идващ не от котенце, а точно от женски полов орган. Не му прави чест - първо е излязъл от там и второ женският полов орган може да е много много красив и много по-куражлия от мъжкия.

Ами смени си го тогава.

Това че чужда къща е хубава, не значи че искам да се нанеса там. А мъж, който не уважава женския полов орган, има интересно бъдеще.

Мерцедес направиха смешно и пошло шоу за да запазят имиджа на черньо! Хлапето с минимум 20 сантиметра по високо ,с друг номер обувки и дължина на ръцете седна в колата на черньо и отвя всичките на квалификацията! За да не се случи и на състезанието от бокса измислиха тази смешка! Ф1 вече е като RC автомобил! Шофьорлък трябва колкото да държиш пътя и то горе-долу...иначи системите те карат!

Ръсел е 15см по висок от Хамилтън, втори беше на квалификацията и е карал с един номер по-малки обувки. Айде не добавяйте и от себе си.

Истина!

аааа, да... .тея 5 см драстично променят смисъла на казаното... да. Представяш ли си бореца за равенство хамилтън как се състезава срещу Ръсел със същия двигател и същото шаси, ама на Ръсел кокпита и обувките са му по мярка

Мерцедес определено се издъниха и то по възможно най-аматьорският начин, което е странно, но да твърдите, че всичко било нагласено.... Сейфти кар-пак ли те го поръчаха, защото ако не беше инцидента с Атикен завършваха 1 и 2ри!? Имате силно развито въображение и нулеви познания за спорта!.

че е бил напълно безпомощен като новородено коте, а кретените с развинтената фантазия и псевдообразованието си го превеждат според нощните си блянове.Ставаме все по-начетена страна дори и в електронните медии и спасение няма ли, няма.И това ще ни контролира, моля ви се!

Ако е използувал думата pussy изобщо не е имал котенца наум. Друг е въпроса, че е тъпо и грозно да се говори така.

Да, очевидно лош превод. Иначе като го гледам, не ми става...

Превод от английски няма! Pussy се използва за страхливец - от pussy-cat малко котенце. Да ви имам преводачите дирници с дирници...

Най-вероятно е използвал популярната на острова думичка "cunt", което на български си се превежда точно като "пу*ка"

За много хубав се мисли тоя... :)