Ботев има нужда от Коледно чудо, за което трябват единство и воля

Единението може да е спасително за един от най-традиционните ни клубове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е казал, че в България не може да се печели от футбол? Домузчиев вече го показа, че може. Зависи как се работи! Освен това статията е много верна, защото феновете са ресурс, който обаче може да бъде деструктивен, затова новият собственик трябва още отсега много точно и ясно да очертае границите, до които те могат да въздействат върху управлението, което те възприемат като контрол! Затова се смята, че Лудогорец може да бъде печеливш модел, а ЦСКА и Левски не могат, заради евентуалното зловредно влияние на феновете при вземането на дадени решения.

Руски мафиот. За какво им е на Коматевци мръсен капитал? За една-две годинки ще им бутне някой лев, и после тръгват дела, очерняне, гнилост и воня...

1912

petrovito

За съжаление историята (или статистиката) в България не е в полза на оптимизма. Примерът е още видим - Левски, там Чорни управлява чрез Батков и резултата е видим. Дори и наследил наготово милиарди, този ще търси и ползи, а именно у нас клубовете са кухи структури за пране на пари. Та трудно ми се вижда да намери ползите с Ботев, дори и за пране.

Ти пък. Бъди оптимист. Ще спечели 2 пъти ШЛ, ще продаде 3-4 футболиста по 150 милиона и ще си избие парите.