17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааа, ЦСКА ще вкара в шестицата и двата си отбора, а евроидиотите отново ще запишат пореден смешен сезон!

Левски имат добър вратар и добър център нападател. Според мен и испанеца е добър, но още не е играл достатъчно. Сулака е въпросителна. Направи 4 изключително стабилни мача, но срещу Ботев все едно беше друг човек. Толкова много непредизвикани грешки. Включително груба грешка при първият гол. Младото момче на левият бек, което влезе като смяна не можа да изчисти топката, а се видя и че е доста по бавничък от Галчев. Това може да се нарече грешка на младостта. Галчев е добър. Дано се оправи бързо. На десният бек игра Найденов. Той е добър, ама за халф. Въпреки, че срещу Ботев се справи доста добре Няма разиграващ халф. Илия израства много, но той е разбивач. Райнов се справя но и той е разбивач. А имай е достигнал максимума. Даске е бавен и доста рисков. Също е разбивач. Славчев има някави качества, но е чуплив. Той не може да влезе в кондиция от контузии. Здравко Димитров - има качества, ама го понаучиха. Финт да нагласи на десният крак и това е. Мартин Петков - малко мачове е играл. Като цяло отборът е идеален за 3-4 място ако не допуска такива детски грешки. За по високо място, трябва поне още един играч с класата на Робърта в халфовата линия и то разиграващ. Иначе следващият сезон евентуално медал, ама с много късмет.

Ехоо! Гладна кокошка просо сънува- 3-4 място! И колко нещо се изписал, само, за това нещастно отборче от евроидиоти.

Ние Левскарите сме реалисти и знаем , че за момента е това. Не търсим смешни оправдания като ония от Ловеч. На тях все нещо импречи. Мислят си , че като са събрали една дузина куци африканци, чудо ще направят.....

Дали ? Реалното беше да се започне на чисто от В групите....няма никаква промяна откакто Черепа се разкара..

Реалното за цецка от Ловеч беше точно да започнат от групите но гнома пак извъртя една огромна лъжа и рано или късно ще си плати за нея

В трансферната политика на Левски няма никаква промяна, значи и в управлението няма. Взимат се някакви чужденци на килограм, а младите момчета играят по-добре. Тези хора докато не се приземят, не престанат да живеят в миналото, Лудогорец ще задмине и Левски и ЦСКА по титли и това време изобщо не е далеч.

При демокрацията в България отборите не се побеждават а се наказват.

Все едно приятели разцъкват в неделя в някой училищен двор. Какъв "Ботев", това е пародия. А за сините да не говорим - то вече си е позор! Вижте ги само къде едвам креят там на дъното..........Кой ги хване, ги млати яко! Имитират се някакви грижи и промени, сменят се само треньори и се "привличат" някакви тела и крака,лазлично оцветени, само и само да се задържат на повърхността и да угодят някому, я на преса, я на събственици и съвети. И накрая - продукция, годна единствено за скрап! Но същото е и в "Славия", и в повечето краеведчески тимчета. Няма ли да се намери поне един достоен човек, който да изреже тотално тумора и да се започне на чисто?

Насо, закривай кончината и разпускай говедата на герена. За нищо не стават.

Те щото оранжевите ментета са нещо по-различно...

"Оранжевите ментета" играха в Лига Европа и спечелиха над 4 милиона евра. Евроидиотите събират подаяния и просят, за да вържат двата края.

Подуяне-Коматево са тичали след топката. Левски и Ботев нямат общо/

Мен туй не ме бърка

Трябва да ЗАБРАНЯТ на тия фирми за ритане на топка- левски и Ботев да ползват имената на Христо Ботев и Васил Левски. Левски и Ботев са на цяла България и не може някакви мошеници и трафиканти на маймуни да си приствояват техните имена.. Може да се преименуват на името на някой от СОБСТВЕНИЦИЦТЕ или друго име.. всички ПРОБЛЕМИ започват от предателя Боклук Борисов- Банкя-лията. Оня РАЗБОЛЯВА цяла България с турско- негърските фирми- А1( ЕМтел) Вииваком. Боклук Борисов пуска араби и негри да КРАДАТ Парите и Работата на Българските спортисти... И накрая, след кат в продължение на 3 ( три ) години крадат парите и работата на българите, ПРЕДАТЕЛЯ Боклук Борисов дава Български Паспорти на маймуните да ГЛАСУВАТ за него на Българските избори- Сисиньо. РОберта, Али Соу, Дий Бост.. При Боклук Борисов НЯМА правосъдие.. Негова министър на правосъдието дава БГ паспорти на ВРАГОВЕТЕ на България.. Ислямистите - Османци и араби, 500 години КЛАХА БЪлгари и КРАДЯХА, но ги изгонхме и изтребихме при Осовобждението на БЪлгария, през 1878 г.... А после през 1989 г , Тодор Живов изгони много от тях. Някой трябва да намери и да застреля Банкя- лийския Турчин Боклук Борисов, още пред изборите. После да убият Ахмед Доган и да ИЗГОНИМ и изтребим всички турци и негри-маймуни на които Боклук Б.Б дава Български паспорти да ГЛАСУВАТ за него на Българските ИЗБОРИ- Сисиньо РОберта, Али Соу, Дий Бост.. Поп Кръстьо и Стефан Стамболов, също като Борисов искаха да пуснат турци и негри- маймуни да завземат България, но добре че ги уб.иха, преди да успеят Злосторниците и предатели.. ОТДЕЛНО, всички българкси партии трябва да почнат да ОБИКАЛЯТ България и да РАЗКАЗВАТ на Българите, какво прави неговата партия, за да НЕ гласуват никакви българи за тая партия, след като го убият тоя предател.

Хапчетата!!! Пак не си ги пил днес

Това комуноидно поколение до като не изпука така ще е след като нямаше лустрация на всичко свързано с тях но и вирусчето а и ЕГН-то работи по въпроса та предателите на Родината ни ще ги погребем до крака-понял подлого на ватенките???

Левски е ... икона, светиня, историческа гордост. И по "новите правила" , всичко подобно трябва да бъде очернено, смачкано , разбито. Мислите ли, че случайно, след успехите в УЕФА и участие в Шампионска лига, нещата вървят надолу! И с ЦСКА, ситуациата е такава! Едни други отбори са добре.....!

Дааа вечно някой друг е виновен...световната конспирация ,за да няма силни Левски и Цска .Хубаво де шампионата е купен и всички са длъжни на Лудогорец ама кой подяволите ви спира да играете в Европа.Тия смешни резултати на Левски в последните години кой ги направи...Уефа ли,Домусчиев ли ?Айде стига вече реване за тия умрели отбори...легенди били ,света се въртят около тях .Смешници ,като не могат да играят, падат като падат да мълчат

Няма по-голямо падение да откраднеш като македонците и присвоиш името на Апостола, за да си на държавната хранилка, а в замяна да носиш в Европа и Азия срам и позор за Апостола, България и ощетените български данъкоплатци.

Левски- ииии-иии! Б-група ви зове, Б- група ви зове! Оле!

Като микре ли оле ?

Съдията се погрижи елегантно.

Вечно постраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ май доста си повяваха, че са мъжлета след уредения мач с Берое - този път нямаше дузпи и човек повече.

Два слаби отбора

браво на майните така се играе футбол има бъдеще в тия момчета

Свинете си имат Лупи свиноубиеца , а Левски Насо гъза предателя , кланещия се на Али баба Дубайски . Ще минат изборите и ти Насо гъза ще си платиш за този театър, гад мръсна .

Наско ходи само там, където има много пари, за да ги харчи. Батков ви го каза това, вие го издигнахте за иконе, наско гъзъ, сега му сърбайте....

Скоро и гнома от Ловеч ще глътне водица,помним как се разревахте като каза,че се маха и ще се махне тъпи селски червени свине и тогава ще има Коледа за вас:))))))))