Ботев разби втородивизионния ЦСКА 1948

Дунав се измъкна в мач с 24 дузпи, 11 от тях изпуснати

Обратно в новината

Коментари - Ботев разби втородивизионния ЦСКА 1948 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Декларацията на "Сектор Г": "Поради появилите се слухове из публичното пространство, искаме да припомним! Позицията ни против всякакво "обединение" и "сливане" с други клубове, което реално е чисто и просто преименуване на друг отбор на ЦСКА, остава непроменена и категорична! Ние не сме от хората, които за 3 месеца си променят разбиранията, особено пък когато става дума за такива принципни и фундаментални за бъдещето на нашия клуб въпроси. Преди 3 месеца не позволихме да бъде сложено петно върху името на ЦСКА, сега отново няма да го направим, както няма и да престъпим думите си и да се откажем от решението си. Нека на всички бъде ясно - ние държим твърдо на думата си и няма да подкрепяме друг клуб освен ЦСКА София! Ще бъдем извън "А" група колкото години е необходимо, ако трябва и с ново дружество, но честта и достойнството за нас са над всичко. Избрали сме си пътя и за нас няма връщане назад! Ще минем през всички трудности и ще бъдем винаги до ЦСКА! /Фенове на ЦСКА от цяла България /

Когато отидете да си купувате билети за мача с Тирето в събота, казвайте на продавачите, че искате билет за мача на Левски с Литекс. С случай, че някой не знае или не е запалянко, спокойно му кажете истината - Цска не съществува от 2016 г., а Литекс се премести на Армията, смени си името и боята.

Тъпо говедо, вашето жалко отборче е било закривано няколко пъти. За последно през 1992-ра Лафчис създаде НОВ отбор с емблема синя лопата и бяла жалейка, който вие ПРИПОЗНАХТЕ за истинския Леефски! По тази логика са преминали 90% от отборите-Берое, пловдивските Ботев и Локо, Дунав, Етър, Пирин, Монтана, Нафтата и Черноморец... А най- важното е, че самите вие признавате ЦСКА, защото ходите по 3-4 хиляди на мач, толкова, колкото посещаемост събирате за останалата част от сезона. Така че хайде у лево, тъпак!

Тъп оранжев припознавачо ,1. Левски никога ( АМА НИКОГА ) не е бил закриван !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. Не знам през кво са минали 90% от отборите и не ме интересува...........но е факт , че късокракият микренски лилипут премести Литекс на армията и го прекръсти на сесека софия.............има една камара документи........черно на бяло..........3. Това , че ходят по 3-4 хиляди на мач не значи нищо , ама АБСОЛЮТНО нищо , и с Литекс ходиха толкова..........и само малоумна припознаваческа глава може да роди щуротията , че щом ходели повече на мач , припознавали ГМО - то..............така , че айде ти у лево , малоумен розово-оранжев припознавачо !!!!!!!!!!!!!!