17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като го гледам как поема топката.....се чудя на наглостта му.....

Краев изобщо не трябва да го викат в националния. Колкото пъти му подадоха топката ш предните мачове и в този тя се отбиваше като от дърво от него вместо да удря към вратата. Не става.

Кой го излъга този, че може да играе футбол, че и капитан иска да става. С тичане по терена като муха без глава не е работа. С толкоз интелект и за бояджия не става. Но млади момчета с хъс за игра ще се намерят ако има кой да ги търси.

Краев вземе номер 10 ще цъфнем и вържем.

Тия момчета ,къде летят.Липсват им много компоненти и класа.А и в иоборите ,където играят са дълбоки резерви.

Този първо трябва да отиде на фризьор и на кола-макса, за да е готов за довечера ...

Махаха. И таз добра. Къде си тръгнал да се исулваш тъка. От теб почти нищо не става,защо те взимат въобще се чудя. За всичките ти мачове до сега не съм видял никаква класа в теб за национал.

Левскар съм, ама ти въздух под налягане. Едно голямо менте. Ивелин Попов беше най-слаб в отбора при старите кучета, но в сравнение с вас е десет пъти по-добър. Направи си извода къде си ти и какво ви е нивото.

Много те хвалят. момче, ама и от самолет се вижда, че повечко ти е рекламата, отколкото способностите.Че и намери точно с кой капитан да се отъждествява.

Прав сте, затова капитан се избира от съотборниците във футболни отбори и на пиратски кораби, а се назначава в диктатури и монархии!!!

Паляк! Какво точно си постигнал?