Коментари - Божинов разкри кое не е наред в бившия му клуб | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ можеш. Елементарно граматическо правило!!!

Коя е Биляна?

Щом Божинката се изгаври с лефски, значи смятай колко жалки са добичетата от обора на гейарена ... Той Божинката за чеп за зеле нестава, какво остава за футбалер ..... Ако не са съдийте мегаидиотите да са изпаднали в Б група ...... Но за сметка на това идва есен и се появява Вадуц от Лихтенщайн и приказката за сините идиоти приключва още преди да е започнала ...... и така всяка нова година .............

Божинка,айде няма нужда за ми се правиш на Левскар!Живей си живота,вкарвай си головете,но не се пиши на такъв какъвто не си!Игра при нас с отчайващи показатели,в три мача с цска нямаше дори удар във вратата им!Смешник си ти,палячо!С оранжевите автогол и изпортена дузпа! не си иникога няма да бъдеш ЕДИН от НАС!

Ах колко жалко е да си лецкьорин! ЦСКА се гордее с победите си в Европа, Леефски се гордее с победите си над "оранжевите". Поне не се издавайте колко сте жалки и комплексирани, сини джендърчета! КЗЛ!!!

говедата да вземат този палячо за треньор! Я виж какви свежи мисли е подредил! Титан на мисълта...

Победихме, защото вкарахме повече. ... Гений

Е, не го съдете- зает е човекът да прави сърца!

Браво голаджия Жалко за Левски Да привлекат Наско и Боримиров на работа, третьорът да се върне от Казахстан, то и Шампионка лига може да дойде след 2-3 години Малко ум и ще има успехи както трябва

Стресирани от загубата в референдума в Швейцария, където решиха да не се дават субсидии за крави с рога, нашите крави ги опраскаха и в село Подуяне.