Коментари - Божинов разкри кое не е наред в бившия му клуб | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стресирани от загубата в референдума в Швейцария, където решиха да не се дават субсидии за крави с рога, нашите крави ги опраскаха и в село Подуяне.

Браво голаджия Жалко за Левски Да привлекат Наско и Боримиров на работа, третьорът да се върне от Казахстан, то и Шампионка лига може да дойде след 2-3 години Малко ум и ще има успехи както трябва

Победихме, защото вкарахме повече. ... Гений

Е, не го съдете- зает е човекът да прави сърца!

говедата да вземат този палячо за треньор! Я виж какви свежи мисли е подредил! Титан на мисълта...

Божинка,айде няма нужда за ми се правиш на Левскар!Живей си живота,вкарвай си головете,но не се пиши на такъв какъвто не си!Игра при нас с отчайващи показатели,в три мача с цска нямаше дори удар във вратата им!Смешник си ти,палячо!С оранжевите автогол и изпортена дузпа! не си иникога няма да бъдеш ЕДИН от НАС!

Ах колко жалко е да си лецкьорин! ЦСКА се гордее с победите си в Европа, Леефски се гордее с победите си над "оранжевите". Поне не се издавайте колко сте жалки и комплексирани, сини джендърчета! КЗЛ!!!

Щом Божинката се изгаври с лефски, значи смятай колко жалки са добичетата от обора на гейарена ... Той Божинката за чеп за зеле нестава, какво остава за футбалер ..... Ако не са съдийте мегаидиотите да са изпаднали в Б група ...... Но за сметка на това идва есен и се появява Вадуц от Лихтенщайн и приказката за сините идиоти приключва още преди да е започнала ...... и така всяка нова година .............

Коя е Биляна?

НЕ можеш. Елементарно граматическо правило!!!