17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малкото Кот’и е моят детски герой! (е*авам се разбира се) Много се кефя на интервютата които дава, тъй като винаги устата му говори, а умът му мълчи :) Не трябваше да се разделят с г-жа Ни-Кой, тъй като са си лика прилика - и двамата са едни мозъчни донори ...

Много добро момче, ама много глупаво.

Като те гледа колко си прост как няма да го е страх.

Когато Левски стане шампион, ще поканя Цеца. Те тава баце е стимул

дон Божини пак се из--ра на метеното. Всички треньори много "обичат" подобни недоразумения, които на всичкото отгоре се напъват и акъл да им дават. Глупостта човешка няма граници. След това изказване по-добре ходи се моли на Септември да не те изгонят и оттам за тъпоумие.

е такъв умник че след няколко години най-вероятно ще стане клошар.

Клошари сме ние с Вас. Божинов е талантливо момче и ако имаше друго детство щеше да има друга съдба. Но и това което е не малко. Валери Божинов! А аз кой съм? А Вие кой сте? Наричате се "Тоя", защото другото е Никой!

Абе Божинка, аз не съм фен на Левски, но това все пак е отбор с традиции и амбиции, въпреки че е в криза. Хайде да видим ти какво им носиш. Особени футболни качества, перспектива за развитие и вбъдеще да градят отбор около теб, особен интерес от публиката та да вдигнат маркетинга или просто да те приютят за големи заслуги към клуба или българския футбол ? Това да не е станция за пенсионери бе момче ? Ти си в свободно падане от 6-7 години насам, а си вече на 34. За Септември ставаш, нека се фукат, че имат играч минал през Ювентус, ама за Левски не виждам какво им носиш. Като се сетя за теб и се сещам само за Николета и за това че беше вечна надежда, а се оказа пълен въздух. Ами ти от 15 години нямаш позитивна серия, а само странстваш като номад бе човек !

Мноу верно!

Тони Найка, Иконата, Асенчо Таксито, та така Божи гол и за малки вратички не ставаш.

Това го казва нападател, който е играл в повече отбори, отколкото голове е вкарал.

Бай Асане, трябва да отбележиш, че в сметките си не включваш автоголовете ... Ш’ото там става страшно ;)

Един некадърник плюе един темерут!

абе, момче , абе ти за чеп на кацата със зелето не ставаш , камо ли за футболист !!! Храни к..вите и не се бутай между шамарите !!!

Не Валерка, Хубчев е мъжкар, а ти си л*йно. Където и да играеше Валерка ставаше за посмешище и за майтап. Валерка, много си тъп братле.