Коментари - Божков отправи неясно послание и пожела успех на Левски | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Навремето в двора се заговори за неква нова сладкарница до НДК кьдето правели мелби, сладолед, ... След това чейнчаджии се говореше че се вьртели наоколо. Казвали им магураджии. По долу беше Краваи. Имаше дискотека на пьрзалката до стадиона. Вьртеха са некви такива цивилни милиционери, ама само дразнеха хората за това че седят на тревата и пият бира. Това беше средата на 80-те плюс, минус. Сега сме 2020)))))))))) едните политици, другите бизнесмени. Аз живеех на улицата кьдето минаваше агитката на левски след всеки мач. Беше весело. Всички излзаха на балконите. Изгубено време и безмислени хора.

zizus

Цирк Левскарски

""Неясно'' ама за замъглени очи и глави.. Точно, ясно, кратко за разбиращите нещата..

Ултраси те на Левски в Дубай те ще се разправят с тоя Но лов. Едно яко тричане му трябва на този тъмния.

Мисирките,без да вникнат много в съдържанието на писмото,веднага написаха заглавие-Божков дава акциите на Сираков.Ма къде точно прочетохте,че казва "Давам акциите",че не разбрах.Там само пише,че собствеността ще премине,но не и от кого,така че уважаеми мисирки спомнете си интервюто на Попов,който казва че не той е собственик и ще проумеете може би какво иска да каже Божков

продължавате тази идиотска сага с говедата... Изритайте ги в зоните и там да мерят сили с Ураган, Мълния, Устрем или Буря... А какви фенове има в Горно Надолнище, или в Долно Нагорнище??? Тъкмо за мачовете та говедата...

И аз вчера предположих,че като стане ясно от анкетата кой печели, Божков ще му намекне да си ги поиска от собственика -Борисов

Посланието е много ясно, эа теэи на които неим е ясно ще се иэясни.

Един умен дубайски бандюга разказа играта на един прост бандюга, който го е играе министър председател.

Единият е ПРЕМИЕР,а другият беглец в Дубай с 11 обвинения.

Божков си прави таЩак с Левски.

Проф. ГерБАджиков и Господарите за Европейско Робство над Бългаия (ГРОБ) си правят каквото си искат, вкл. и та.ак с народа ни. Васил Божков ни подтиква да си вземем съдбините в собствените ръце. Да гласуваме кой да ни управлява. Много трябва да се чака до изборите през март - април следващата година. Добре за България е да се съкрати чакането. Ама пусти политици от управляващите.

от натрапчиво показваните снимки този тип обича да смучи мъжки пури. Сега е на турне в Дубай за черни криваци да му се мърсолят по задника.

Чудесно е как познаваш ОТЛИЧНО този селянин Бойко Методиев , дядо му и целият му антураж в правителство, парламентарна говорилня и партийката ГЕРБ !!!

H5N1 птичи джирос

Гадния милиционер го съдят за убийства, той тръгнал с футбол да се занимава. Дано гниеш в пъкъла, череп гнусен!

отбора, чийто евентуален собственик ще бъде боковата марионетка насо гъза, да носи името на великия българин Левски!

отново от същото - в България престъпниците ги наричат бизнесмени амин

Шибаняка ще продължи да се тресе на стола , много е нервен напоследък.

Този измамник се хили като дебил

КОКВО НЕ ВИ Е ЯСНО? ВБ ВИ Е КУПИЛ ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ! ВЕСЕЛО ПЪТУВАНЕ!

Помагайте всички здраво с кинти,не чакайте акции ,който и да е,трябват милиони,а не акции-тези футболисти не ритат за 610лв

Ами те си избраха Наско Сираков. Само че той е смокингов лист на Шиши. Така че дали Наско или направо Пеевски - разлика никаква. Какво неясно има?!?

Дали е Пеевски или черепа все тая.И Насо Раев не е за тая работа.Ще търсим Батков.

Какво неясно има-болката е временна,Срама Вечен!

още един с опит....

На тоя тъпак божков, кво му се кланяте бе мишки. Бахти простото племе.

Тиквата е ммого, много тъп ипрост.

Виновен за Левски и ББ.. Ако не беше погнал Божков проблем нямаше да има.

Отправи много ясно послание,но мисирките погрешно го разбраха.Чакайте DHL.

Разликата между ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ и Великия ЦСКА е потресаваща. Истината за Евроидиотите лъсва ден след ден, а те продължават да отричат очевадното. Фалитът е неизбежен, макар че на мен ми се иска к-урвите на всички власти да продължат да ни разсмиват и забавляват.

Кое ЦСКА от всичките

Хахахахаха цугцванг. Мат на тиквата с пешката на Черепа.

Бойко утре ще джироса къщата в Барцелона. Очаквайте неочакваното.