17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божков е голям хитрец.Докато нашите власти се правиха,че го търсят,той им показа как се купува нов самолет.Купил си човекът самолет като е броил 50 милиона,а не като нашите управници да платят милиарди долари за нещо,което още е на хартия.Трябваше Божков да ни е премиер,а не дебелия Борисов.

Трябва да си много туп да не разбреш ,че шибаняка използва Левски за политически цели. Купува организаторите и си назначава собственици

Виждам дека си много тъпа!

Всички отбори от А и Б група имат сходни проблеми. Системата е сбъркана. Всички клубове са добре само ако се намери някой бандит да ги ползва за пране на мръсни пари. Това не е спорт, не е футбол. А младите българчета нямат шанс да играят във водещите клубове. Няма бъдеще. Закривай. Оставка на всички членове. Нови хора с ново виждане

Най добре акциите да ги прати на Бил Гейтс, щом закона е такъв, че оня не може да откаже. Или на емира на Дубай, че му е под ръка

Ако е искал Боико да го е взел досега но не е искал това е истината.Чудат се разни измекари как да му свалят рейтинга,Дръж се Боико със теб сме милиони които имаме нужда от теб.

Много сте идиотите, но чак милиони...

С БАЙ ВИ ГАНЯ СТЕ САМО ЗАВЪРШЕНИТЕ ИДИОТИ

Бабуина по газопровода с Гърция щял да купува газ от щатите. Сещайте се, как купи изтребители, и какъв газ ще дойде от... Щатите. Да видим как ще припипа акциите, черепа му го подаде неизмит.

Стадо бърборещи фитки, фусти, както ви хареса... Това сте всички академици, философи, дивани оратори, но не ви стиска от входната врата да вземете малко инициатива, за България, нали е по лесно от дивана да се кодкодяка - комплекса ри

Хайде да си отговорим на въпроса кой е Божков,къде е в момента и защо не дойде в България да оспорва притенциите си тук.Скрил се,платил си с мафиотски пари и се опитва да се постави равен с държавните мъже,каквито и да са те. Пълен боклук,проблем има и той е кой му позволи досега да прави каквото му се иска?!

Айде сега ти пък си отговори на въпроса "Кой е Баш Тулупа?"...и откъде тръгна, какво вижда в огледалото, има ли къща в Барцелона и с какви пари я е купил...а че Черепа си бандата си е така...както и че Заешката сърчице също...

А Вие на негово място бихте ли се върнали да търсите правосъдие в България?? И защо държавата в лицето на прокуратура и МВР не задържа Божков, а изчака да напусне страната и чак тогава го обяви за издирване? И за какво бягство говорят постоянно при положение, че Черепа имаше срещи със Светиня Му!?!?

Бе маймунчо,сега театър ли ще ни разиграваш!Кой какво прехвърля не знам ама ти с комунистите 10 години така се налапа от бедния народ,че просто си за убиване!

Тиквата се припозна с Дякона Левски, като използва негови думи.Може би и затова Божков му джироса акциите... Бб има спешна нужда от психиатър, и едно освидетелстване ще му бъде от полза за оцеляването му за в бъдеще.

е НАЙ - ВЕЛИКИЯТ български политик! Неговото име ще бъде в Пантеона на славата! Редом до Апостола Левски !

Да се целува задник винаги е било унизително. По време на пандемия и нездравословно.

Събуждам се тази сутрин и гледам , че има 10 добри хора които помагат на другите хора да пестят за тоалетна хартия.

Ми иди и му врътни една свирка.

Е как да му врътне бе? Няма 2м. разстояние.

Тиква от Банкя приравнена с Апостола, нечувано...

Абе виж, че тоя е простак, пил е две ракии и говори глупости!

Едните умреха за народа български...а сега народа умира заради ББ???

И да коленичиш пред мутрата от Банкя и ръце мазни да му целуваш, злоупотребил ли си по време на управлението на ГЕРБ ще изгниеш в затвора!

Това се отнася за мишката божко

Както Тиквата играе курвенски с Левски така управлява и държавата.

С този премиер такива абсурди стават у държавата, да се чуди човек, как го избира народа

Разнасят акциите на одуяне като тетрадка от 50 стотинки.

Борисов е толкова посран, че няма къде, нервичките му не издържат - вече говори само с лексиката на каруцар, расъждава като 100% мутра, пуснал е репресивния апарат в действие на 110% и е почнал да краде от всичко като за последно. А пинчерите му водени от Горанов и Дончев, вече говорят само кухи лъжи за да замазват.

Левскарите търпят това унижение, защот не са на хранилката на АСЕТ БАНК ил СИК!

Търпят това унижение ,защото са на държавната хранилка.Боридов ги джиросва като салфетка еднодневка.А сега като му ги джиросаха на него изтрещя.Поне се спука поредния балон за подуенци-отбор на народа -платена проститутка на който я пожелае.

Правилно !!! Тоя Б.Б. прави разни СЛОЖНИ СХЕМИ за кражби, за да НЕ могат да разберат хората в цяла България че краде...

чао,чао Левски София ;Тиквата съсипа и вас и държавата,а мутрата черепа и той е от котилото на генералите от дс.

Тук е пълно с платени задници! Спирам изобщо да влизам в тая тъпня Дир.

Лeвски нe e извeнeниe зя стотици милиони укрити данъци.

Нe разбирам някои хора как зяради Борисов защитават тоя мошeнник

И кой се направи на невиждащ, че се укриват данъци в последните 10 години,а??? Вярно, има един период от година и четири месеца на Орешарски ама през останалото време КОЙ управляваше !? Да те светна - Той!!!!

Ама как хубаво и честно си го каза Бойко. "Дядо ми ме е учил - насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш". АМИ НАЛИ НАИСТИНА НАСИЛА МУ ГИ ВЗЕ БЕ АЛАНКООЛУ !!!!

БОКО, ПОЕМАЙ!

Черепа ми е отвратителен, но Бойко ми е още по-отвратитен!Черепа има математически финес, Бойко е селски ГУРУ.

Сериала е към края,А окръжна и сначале!

Пичеве, Бойко Методиев Борисов е СОБСТВЕНИКА НА ФК ЛЕВСКИ!Най-добре е да джироса акциите на Георги Марков - отявлен антикомунист, левскар до мозъка на костите си, бивш конституционен съдия и доносник на ДС.

Не случайно е осъден на всички възможни инстанции за ЛЪЖА! Закоравял паталогичен лъжец!

От кой дубайски затвор се обажда

На майкати от затвора!

Мръсни дираджийски десевци! ЗА вас тоя грозен изрод изнасилвач ли е "финансов благодетел"?

Засега е финансов благодетелКато се докаже друго, тогава зяй !

Само така, ритай дебелия гъз на Тиквун.

Mockingbird-присмехулник Присмехулниците са група птици от Новия свят принадлежащи към разред Врабчоподобни птици от семейство Присмехулникови (Mimidae). Те са известни с навика на някои видове имитират звуците на насекоми и земноводни, както и песни на други птици. Съществуват около 17 вида в три рода. Да не обиждаме птиците с неграмотното си драскане !

Нима има някой на тази територия който да не знае за какво се ползват така наречените агитки! Само да погледнем контра митинга в подкрепа на Гешев и ще разберете кои бяха там. Да не говорим за икономическите и финансови параметри на сделки и обществени поръчки свързани с издръжка на клубове в интерес на политическата пасмина.От София бизнесмени бяха пратени в Пловдив да спасяват Ботев. От Англия извикаха чрез агент Николай Спас Русев да отърве отбора от кликата на Иво Тонев и адвокатчето на ШИШИ.И всичко това за да получи на тепсия Виваком.Но явно и на него му се стори доста пареща лъжица за устата му и започна врътки с БАЩИЦАТА да навият Божков. Явно и към него е имало някакви обещания които в последствие не са изпълнили. Но тук попаднаха на човек много по-умен от тях и си намериха майстора. Сега всички около този банкенски шут се въртят и се чудят как да му го извадят от .... Бащицата толкова е затънал,че даже оставката му няма да е спасение за резила който ще понесе на Европейския битак! Честито на всички глу.па.ц.и които не озъснават какви елемантарни говорещи глави се разпореждат с държавата!

Ако имаш доказателства ,бегом към прокуратурата! Другото е клевети!

Вие от прокуратурата, използвате доказателсва, колкото маймуна компютър.

Борисов е твърде страхлив за да поеме акциите и може би това се стремеше да покаже Божков.

Защо допускате хора с лабилно психично здраве в сайта? Не виждате ли, че "Mockingbird" е за лудницата?!

Според мен това е Главният прокурор.

череп, Съда те пита: ти гаври ли се с хора? отговорете!!! гугъл капчата на биг брадъра на "демократите ТИ

вече навря Черепа в кучи гъз , та вече е време да се поспреш малко де !

череп, Съда те пита: ти гаври ли се с хора?

отговорете!!! гугъл капчата на биг брадъра на "демократите§!!! пак питам: джендър-демокради, гаврихте ли с хора и Природа така, както никоя монсанто не се е гаврила???

Това всеки евроидиот го знаеше, но угодно си траеше или яростно отричаше, за да не лъсне шизофренията „отбора на народа или отбора на властта“. А когато досега властта пращаше спонсори и собственици под строй (за сметка на ощетяване на данъкоплатците – последният път с 700 милиона), за да може ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ да не последва съдбата на ЦСКА – хубаво ви беше с милионите и заплати от по 30 хил. за куци чужденци, подигравахте се на „бедните селяни“ и нито една бастионка на антикомунизма не излезе да протестира и да каже „Аз не съм съгласна, не искам Лефски да бъде отбор на властта и да има комунистически спонсори и собственици“. К-урви с к-урви.

И най-големия сц,енарист не би могъл да напише такъв ужасен сценарии за грешните Евроидиоти, по който най-накрая по такъв зловещ за тях начин да лъсне истната за ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.

череп, Съда те пита: ти гаври ли се с хора? отговорете!!! гугъл капчата на биг брадъра на "демократите§!!!

отговорете!!! гугъл капчата на биг брадъра на "демократите§!!!

череп, Съда те пита: ти гаври ли се с хора?

череп, Съда те пита: ти гаври ли се с хора?

както вече казах за дебила турски на гугъл капчата-цензура на меркел - фашиста: минусите ти не влияят на истината!!! педерасти!!! а мисълта е доста по-бърза от цензурата на педерастите, като черепа, който ще бъде съден по особен протокол! за гавра с хора извън работно време на цензурата на турската сган, която си позволява същите действия от името на бога... :-)))

стига вече: мразим бойко, мразим черепа, мразим левски .... това е положението

системата на духовно-бедните евреи, асоциални социалисти и зелени педофили създаде черепите си, които ебаха и джурналетата... чрез циганите си -недосегаеми! или черепа ще ми каже, че не е насилвал хора, за да се изрази, като еврейския бог яхве?? :-)))

Божков направи голяма услуга на Бацето. Според Божков Бацето е дребна риба, която за 10 години не може да придобие контролния пакет акции на пиклив отбор като Левски. Тогава всички онези приказки че Бацето бил милиардер, имал къщи и острови не отговарят на профила на такава дребна риба.

И децата значт, че от години собствениците на Левски и ЦСКА (сега Литекс) се назначават от власст-имащите, в последните години от Борисов. Това не е никакво разкритие.

череп, да извикаме и хората и от Отвъдното, с които ти се гаври, като се мислеше за "господ"? ние просто нема как да пропуснеме свинщините ти, череп - лузър луканов!!! речено-сторено!!!

Найденов, ела за нови лекарства.

череп, Аз съм Съда! Вечният Съд!!! И ето.. Преродих се за да въздам Справедливост на всеки от вас!!! и минусите ви подправени от ек не ми влияят! ...

Божков отвърна на Борисов: От 10 години прехвърля задкулисно собствеността на "Левски" Левски стана жертва на разчистването на лични сметки между две "мутри"- едната ,незнайно как се озовала на поста Министър-председател,а другата назначен мултимилиардер.Доскоро приятели , а сега върли врагове.