17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време и Левски да отиде и да поиграе на село - В - група, та дано разбере, че трябва да се играе футбол, а не да се купуват съдии...

С Божков е свършено! Колкото и да пита в България, няма кой да му отговори. А, ако отнася проблемите си в чужбина до ЕС, САЩ, или където и да е другаде, те пък питат Премиера Бойко Борисов какво отношение да вземат по въпроса! Така се случи и с воплите на банкера Цветан Цветанов пред Конгреса на САЩ, позовавайки се на закона Магнитски! Така ще се случи и с Божков, като започне да се жалва по света! Навсякъде ще получи отговор, това, което мисли Бойко Борисов по проблемите му! Единственият начин да спаси каквото може В.Божков е да приеме условията, които е отказал на управляващите, преди да го юрнат!

Нено, ти Министъра ли си? От затвора ли пишеш или си в домашен арест??? Какви са условията ? Ти нали мина по пързалката ,та знаеш !

Не знаех, че Цветан Цветанов е бил и банкер. Сигурно за това Б.Б. го изгони от парламента......

Божков стана много активен. Направо е като някакво задгранично правителство. Дава указания, вади документи и информация,провежда електронни избори. Абе този човек направо да влиза в политиката с летящ старт. Нема кой да го спре. Макар,че съдйки по изказванията на бившите му приятели /Домускчиев напр./,те се отказват от него, защото не знаели,че бил бандит и не си плащал кавото трябва. Навремето Дядо ми казваше- Падналият човек няма приятели. Колко е бил прав човека. Мъдро,много вярно изказване,Бог до го прости Човека. Та Божков да вади кавото ще вади,че сега Цяла България него гледа !

.. клакьори на мутрата са се впрегнати да спасяват имиджа на боко чрез разни фойерверки като най-лесно да отидат под прозорците на мутрата и да си ги вземат, но това ще е краят на мутрата а това не устройва клакьорите заели удобни позиции около геп

Виц или май истина?: "Живеем във време, в което почти всички деце са убедени, че Левски е предаден от...Божков ...."

Излагация, каква драма около една издънена пирамида. Голям потенциал за още едра измама. А футбол и преди и сега никакъв. Тъпотии за раята.

Левскари, останете в мълчание… и срам! Защото сте като Тити Папазов, а той целият е в 3 цитата: 1. От тази статия: "Ако г-н Божков е добронамерен и чрез това негово предложение за електронно гласуване, смята, че ще бъде избран най-достойният, да погледне от това, че ние нямаме време. Аз не страдам от това, че съм излъган, тук става въпрос за Левски. Затова използвам вашата камера, за да се обърна към него и да го помоля да не бъде коравосърдечен. Не се чувствам излъган, радвам се, че съм бил част от тази идея. Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на Левски, което мобилизира още повече левскарите. Сега искам да го помоля да не се подиграва с тях. Нека даде шанс на Наско Сираков и после ако има някой по-достоен, да направим избор." 2. От вчера - Парите на Делян Пеевски за Левски са като дарен респиратор, който ще излекува болния ни клуб. 3. От 2014 г. - Делян Пеевски и майка му оставиха много лош отпечатък върху имиджа на Цветан Василев, както и до всеки, до когото са се докоснали. Той ще изпие горчивата чаша „Пеевски“ и вероятно вече я пие. Със сигурност Пеевски е в основата на тази атака срещу него, но Пеевски не е властелин, не е всемогъщ, на това момче някой му разрешава да използва този целия държавен ресурс за лични цели. Да богатее и да причинява това на хората.

С тези срещи в 8 ч. г-н Божков измести Мутафчиев. Направо го скъса по рисуване. г-н Божков му отне популярността и сега цзелият политически елит неможе да спи и тръпне в очакване. Вяка неделя навремето така държеше електората, а сега "Всяка Сутрин в 8.00 ч с водещ г-н В. Божков". Очаквам някоя сутрин да извади "ядреното куфарче" и да раздаде на всекиму заслуженото. Той има матрял.Сигурно е. Сега си вади само някои бележчици,мемо и записчици,но това го прави само ги преспи и после- Удри ! Стана много интересно. Такъв сценарий извади,че утепа рибата. Бива си го Човека. Да ! Такъв Чичак доста планове ще обърка.

Нека ЦСКА-рите откупят от Премиера акциите и бъдат съпричастни с клуба,нека бъдат добри християни и го възстановят,защото им трябва истински опонент !

ФК Мюезин ЕАД с основен спонсор Ин Тръст ЕАД и основен Пророк и спомоществовател Дебелян Блеевски!

Дoкaзaнo e ,чe бългaритe ca нaй-прocтитe в cвeтa!A ceгa caмo ви зaмaзвaт oчитe тъпaци. Aкo някoй e иcкaл дa хвaнe тoзи чeрeп щяхa дa гo хвaнaт пo бeли гaщи 5ч.cутринтa,a нe три дeнa дa му нocят призoвки и тoй дa кaзвa ,чe нe e в Coфия и e мнoгo близкo ЦИРК! Прocти cтe Гaньoвци,чe търкaтe билeтчeтa,чe прoдaдoхтe зeмятa cи,eл.цeнтрaлитe,тeлeкoмитe,вoдaтa,злaтoтo,жeнитe cи,ceлaтa cи,aрмиятa cи,грaницaтa cи -вcичкo прoдaдoхтe зa жълти cтoтинки. A ceгa плaчeтe зa чeрeпa и зa лoтaриятa-нитo eднo кaзинo дaжe нe рaзбихтe,aкo тoвa бeшe в някoя cъceднa бaлкaнcкa държaвa oтдaвнa дa гoряхa кaзинa и oфиcи нa мoбилни измaмници.

Другари лефскари! Освен кой да поеме акциите, трябва да решим и с какво име ще регистрираме новият клуб! Предлагам няколко варианта: 1. ДПС-Лафка-2020 2. ДПС-Пеевски-2020 3. ДПС-Лафка-Пеевски-2020

По-добре ФК "Банкянска слава" или ФК "Под(х)уенски тигри"

Новият собственик много не ме интересува, по интересно е кой определи настоящият собственик, как и ....ще понесе ли отговорност за дълговете, а който прие дарението да си отговори...има ли в неговия речник думички като чест, морал, право.......или има само заплати и оцеляване, ...ами то и Васил, не Божков, не е имал парици човека, ама си е водил бележник за всеки грош, така че да има, не, не за него а за святото дело, за оръжие и храна на четниците, не за заплати!

На Божков пак не му се получи... Да дава следващата порция на журналята, поне да се разведрим малко.

Баш си му се получи! Цела България видя, че полегнахте като долни к0рви на банкянския дебелосер обратното на каратист! А от вчера и че поемате с уста, стига да ви платят! Дебелият и мазен шиши ви плати предварително, за да ви джаса след това. И вие свенливо му благодарихте и казахте, че не виждате нищо лошо и укоримо в това. К0рви сте! К0рви сте!

Абсолютен плъх,да не кажа ,че изглежда с малко глупава физиономоя.Да дойде тук на место да направи анкетата.Крие се като осрал се плъх и ,взема милиони от причтели за честване на Георгьов ден,глупости. Тук ,в Бг да отговаря за обвиненията си,за заплахи за убийства,изнасилвания,за поръчкови покушения.Ако е чист да дойде да преговаря,но да остави жена си заложничка и да се пише на мъж...,моля. Да му се национализират акциите,това заслужава след като пречи те да бъдат прехвърлени на по достойни от него хора.

То вече не е и за смях.

павел колев е некадърник и предател - да си ходи веднага!!!!

Може да се пусне и на лотарийна игра, и на когото се падне. Ще падне "търкане" , А?

Разкарайте го този Павел Колев, щом сега се продаде, по-нататък ще бъде много лесно да го купят. Махайте го и сложете някой честен човек!

Скоро ще има погребение на евроидиотския пощенски отбор!

До кога този престъпник, ще разиграва цяла държава? Всички му стоят "Мирно". Егати!

Божков прави левскарите на маймуни. И явно ще излезе прав щом 8000 вече са му се вързали и са налапали кукичката. Абе стига се занимавайте с мафиоти. Изгонете скъпите чужденци и с бг момчета почнете . Вижте ЦСКА 1948. С този ход имат повече верни фенове от Литекс-ЦСКА

Абе, не знам, но със сигурност лъсването на кирливите задни части на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ ден след ден е потресаващо. Все повече нормални и безпристрастно хора оценяват достойното отиване на ЦСКА във В група, без да засяда като рибена кост в гърлото на България.

Кретеноид , онова сесека от в група си отиде безвъзвратно...има спуснат с парашут преименуван Литекс и ново образувание - 1948...…..

Тоя пък бошков къв е на клуба??? Нали акциите не са негови вече, на ББ са! Че даже и фактическия собственик се обади по телефона пряко в Ефир и потвърди, че са на Бойко....айде е се правете, обезсилвайте ги (не са нито на новия нито на стария собственик), щото Бойко не ги иска и да се свършва с драмата.... Това да джирош акции на някой без да го питаш си е класически пример за враждебност на акционер - ХАЙДЕ ОБЕЗСИЛВАЙТЕ ГИ ТЕЗИ АКЦИИ!!!

Егати ритнитопковците, за които 500 000 лв са само "глътка въздух". Тия и 500 милиона няма да ги оправят.

Не е луд този, който изяжда зелника. Луд е онзи, който му го дава.

Приемете ги! Парите не миришат!

Те вървят със сини фесове и анадолски мурафети, като "Чалабмба".

Евроидиоти тъпи! ,Намекът на ВБ е изключително интелигентен! Иде реч за други избори,а не за собствеността на Лефски,те са за камуфлаж , става въпрос за апел за предсрочни избори, защото ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ е на властта, а в последното изказване на ББ, се заявява, че пръв път от 10 години властта абдикира от грижата за Евроидиотите, следователно трябва нови избори.

А защо си мислиш, че ни дреме за словесните диарии на един руски кавал. Той е свършен. Както Мустака, Миньо, Бенчо, Арабаджиеви и много други предатели, работещи за вражески държави.

Тук въпросът е защо бастионките на антикомунизма от Подуене правеха обилни свирки за да получават пари от руската банка ВТБ (уредена от ББ), от Газпром (уговорено от ББ), от Тара - 15 години собственик на Лефски като виден деец на движение "Русофили, от Чорни, от шофьора от УБО Спас Русев, от ВБ. Има много въпроси защо и КОЙ?

Пий си и днес хапчетата брато

Наистина след анкетата да очакваме, де се обяви някоя сутрин в 8ч., че тя е показала, че хората искат нова власт, която да изпраща на Лефски собственици и спонсори под строй, тази вече в лицето на ББ е загубила доверие:))

SU-152

Едни и същи мастии, акат срещу черепа. Освен това сме уж демокрация, така че идеята на черепа не е никак лоша и със сигурност е по добре так, отколкото Боко да набута поредния помага, който не иска.............

Бе какво ше решаваш ти бе? Ти немаш пари не може да решаваш! Нямаш право да решаваш!

Нека всички се помолим на Падишаха да прехвърли акциите на Ветераните и те да оправят клуба!

19 Май 2020 г. - 12:18 ч. Кирил Ивков: Не разрешавам да спекулират с името ми. Не желая да ме замесват във фалшиви новини Категорично опровергавам разпространената първо в новините по Канал 1 на БНТ, а после и в други медии информация, че съм участвал в организацията на план с искане за кредит от правителството с цел оздравяване на „ПФК Левски АД“. Заявявам следното: Не съм давал съгласието си и не съм подписвал каквото и да е писмо до премиера на републиката. Не съм имал и нямам каквито и да е претенции към акциите на ПФК Левски. Не съм искал правни съвети от Тодор Батков. Нито във връзка с това, нито за друго. Бях поканен на тази среща, без да знам каква точно е нейната цел и се отзовах само от уважение към колегите. Не желая да бъда замесван в каквито и да било спекулации, свързани с клуба, на който съм посветил таланта и живота си. Ваш, Кирил Ивков

Нека сметнат колко милиона са похарчили ритнитопковците в последните 10 години и да сложат от другата страна колко титли, купи и международни турнири са спечелили.Нищо против Левски или който и да е друг тим, но футбола освен спорт бе превърнат в политически и властови инструмент на ГЕРБ, перачница за пари на такива като Домусчиев и Божков и не на последно място в сборище на наркомани и престъпници от които да те е страх да излезеш по улиците камо ли да заведеш детето си когато има мач.Еми ако зависи от мен не само Левски,но и всички отбори трябва да са аматьори и да се издържат директно от продажбата на билети и тв права като да не са акционерни дружества,а просто спортен клуб.Тогава може би ще отида на български мач отново след 25 години.

Е специално за Евроидиотите - през последните 11 години не са спечелили абсолютно нищо, нито едно купче. Пардон - спечелиха допълнителни над 10 географски открития в Европа и Азия, на за сметка на позора за България. В такъв случай трябва ли да помагаме да ги спасяват или да изискаме да ни върнат десетките потрошени милиони на данъкоплатците?

Сега вече уефскарите да млъкнат веднъж завинаги и когато им скандират "Турци сте! Турци сте!" или пък "Уефски, свине, свине, свине! Уефски, свине, свине, свине!" да се усмихват и да ръкопляскат без да издават звук! "Уефски, свине, свине, свине! Уефски, свине, свине, свине!"

браво пеевски браво български сокол... българи, юнаци

В анкетата трябва да има ограничение и право да гласуват да имат само тези със сини чалми и потури с 3 канта с надпис на тях "Интръст" ЕАД! Всяко гласуване да е с конкретна снимка за доказателство.

Степан Хиндлиян „От около една година клубът се управлява с дарения. Когато Васил Божков стана силният човек в Левски, фирмите около него погасяваха тези заеми с дарения.‘…. Така, такаааа - и тези милиони "дарения" през последната година да не би да са от тези прословути 700 милиона присвоени пари от данъкоплатците? Яснооо. С две думи - тези 24 милиона от Божков за ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ са комисионната му към властта (която за кой ли път не допуска Евроидиотите да фалират и го изпраща като пореден собственик), срещу картбланш да получи после ВБ 700 милиона на гърба на народа. И всичките тези отклонени народни пари са давани, за да могат Евроидиотите да продължават да позорят България в Европа и Азия!!!! Народе? Съгласен ли си с всичко това?

а да ви е честита жизненоважната помощ

Щом Левски опря дебелака от про турска партия да го спасява , нещата отиват на егало си е мамата . Апостола салата ще прави в гроба.

Само аз ли усещам намаляване на персоналния натиск(охлабване на синджира) срещу толупа? Това означава ли, че неофициалното, но неизбежно, пазарене между двамата върви в желаната от Божков посока или е подготовка за следващ удар по остатъците от т.н. имидж на толупа? За толупа сполучлив ход, до някъде, би бил да жертва „социално слабото“ протеже на доган – горанов, но пък ще „разсърди“ „хидро-инженера“ и се страхува да не се озове в ролята на магарето между атовете(Божков и доган). По моето скромно мнение, той отдавна е там, но не го съзнава! Най-добре, направо да назначава Божков за Министър на финансите, а да прати горанов да продава талони в някоя „Лафка“. Това би отложило/удължило неизбежната му агония, ама от друга страна и Кьовеши вече е сезирана за резила. Лошо толупе, лошо! Това е неизбежен резултат, когато сам си направиш противник, индивид многократно по интелигентен от теб самия! Древните са казали: Не започвай война, която не знаеш как да спечелиш!

И жриците на любовта имат своите мотиви и оправдания като вземат пари за услугата.Не стига, че от години само консумират народни средства срещу нулев резултат, ами става зависими и от ДПС, които със сигурност ще искат да употребят феновете за свои интереси. Омерзен съм.

Сагата със синия футболен клуб продължава с пълна сила. С пълна сила продължава и умишленото охулване и подигравка на името на ДЯКОНА ВАСИЛ ЛЕВСКИ. Под път и над път, неговото свещенно име съпътства всички машинации, договорки и престъпни схеми за оцеляването на този прословут син клуб. С пълна сила и на преден план тук "работят" и онези, които трябва, длъжни са, не само да информират, но преди всичко, да възпитават всички нас в култура, в уважение, в преклонение пред наши известни кумири. Отдавна умря циганката дето ги хвалеше и сега БНТ през час два, пуска в ефира поредица от самовлюбени хвалби за собствените си рейтинги. -Сега сме повече хора от всякога... И веднага след подобна поредица, новинарката вметва в своите тиради: -...футболния Левски...??? Да се смее ли човек, да плаче ли? Имат ли тия журналя от БНТ и от другите, от радиата, поне малко съзнание, морал и преклонение пред нашите доказани кумири и истински българи? Какво им пречи да произнасят за същото, например: Синия футболен отбор, феновете на сините и др. и др.? Но не и да поставят, само като параван, името на ДЯКОНА ЛЕВСКИ, а зад него да се вършат всички машинации, престъпни сделки, договорки и други подобни. Моля, уважаеми журналисти и хора, свързани с този клуб. Осъзнайте навреме и отговорно вашето поведение в тази сага със синия отбор. До като, все още можете това. Не чакайте народа да ви дамгоса за вечни времена.

НАКРАТКО Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера. Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал...

Ей, череп ли си, говно ли си не ставаш за нищо. Насран откъдето и да го погледнеш. Ти даде ли един лев за лекари и болници? Трябва да ти отрежат пениса, защото с него си забъркал толкова нещастия. Негодни.

Мисля,че е по-добре да се фалира клуб Левски и да се почне отначало с други хора. Божков се подиграва с усилията на онези, които обичат Левски и се мъчат реално да направят нещо, но те не разполагат с пари на куп за да могат да решат проблема.

Еми че той Божков като ще прави онлайн анкети,следващата предполагам ще бъде.Да остане ли Б.Борисов премиер на България.

Самото гласуване. Накрая ще се поиска с гласуване да се покани притежателя на акциите да ги джироса на избрания чрез гласуване нов собственик. Логично,а?

Аз съм убеден, че е по-добре да фалираме и да се почне отначало - нищо толкова фатално ! Но не разбирам защо тук пишат и се радват оранжевите, които ореваха орталъка и хпиеха да са Литекс, само и само да не им се случи това !?? А сега, съвсем случайно /!/, Паро, Маро и подобни "изпаднали германци", започват да прокламират обединение !.. Много е готино така, нали !??..

ФК"Шиши-ДПС.

Евроидиотски, само да ти припомня че за разлика от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, ЦСКА достойно отиде във В група с всичките дългове, игра цял сезон и спечели купата на България, предизвиквайки симпатиите на всички нормални и безпристрастни. Никога като Евроидиотите не е засядал като рибена кост в гърлото на България, както от години властта все спасява ВЕКЙОВЕНЪ ИДИОТЪ...

1.Тити поиска Министерство на културата незабавно да отенеме акциите - така както взеха антиките от Божков. 2. Тодор батков разкрил на тити: - били взети навремето нишки от музея от косата на Апостола - и втъкани във всяка една акция :!:

Мръсни долен, в панделата

Имам останали лотарийни билети които щяха да изтеглят, къде да ги даря за Левски?

Че той така, както е тръгнал може да попита в анкета -"Харесвате ли Борисов ?" И тогаз ?

Разликата е,че Черепа е дал 11 млн за погасяване на задължения и отделно е плащал огромни заплати на ритачите- така каза Наско, а Певски иска да мине със 500 хиляди.Макар,че е малко налудничаво да се гласува електронно или със машини..... това навява едни помисли за нещо, което задължително не се случва, поради........ нам кви си интереси.Лъха на политика!

лъха?Направо смръднята е ужасна.Всичко е само политика.

ВСИЧКО Е ПАРИ! Политиката се прави/направена е с ПАРИ!

Божков ще пита тогава когато си изтърпи присъдата за двете убийства а може да има и трето и да каже на кой колко пари е давал.