Коментари - Братската любов на Маси подари титлата на Верстапен, убеден е шефът на "Мерцедес" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На негрото му свърши времето .

По добре пъпчо,отколкото манго.

Спокойно, ти си и двете, а и миришеш, подушвам те!

Тото много удобно прехвърля цялата вина на Маси! А защо не смениха гумите на Хамилтън и кой носи вина за това ?!?

Бегай ве бегай. Такова “тикане’ на Хамилтън години наред гледаме, сега им обсипаха малко от тяхното и реват като сибирски мечки. Аре научете се и да губите достойно!

Мерцедес си объркаха сами състезанието и не трябва да обвинявай никой друг за загубата. Пък Чеко Перес със безкрайно износените си гуми изнесе лекция на примадоната Хамилтън за това, че вече не става !!!:)))))))))

Самия Хамилтън коментира в последната обиколка "Не мога да повярвам момчета, защо ми го причинихте" визирайки нежеланието на бокса на Мерцедес да го вкарат да смени гумите. Позицията която имаше Хамилтън се дължеше до голяма степен на риска, който поеха да го вкарат по-малко пъти в бокса. Факт е че след рестарта той беше на 1-во място. Ако бяха взели правилните решения, нямаше да го загуби за 1 обиколка ....

Да се говори, че някой друг, а не точто Мерцедес и Волф влияеха и си чатиха с Маси като първи дружки през цялата 2021 си е чисто лицемерие !

Надявам се този сезон холандският младеж да дръпне напред по - отрано , че да нямат такива терзания от Мерцедес.

Нема шанса, казват Сърбите.... Тото+ Хам + Ръсел е огнена комбинация, на която служебния ще вижда надписът INEOS....,а според мен ще вижда отзад и двете червени коли също! Та, надай се булка за ку.ац!

Е как да си признаеш, че Мерцедес обърка леко тактиката накрая, т.е. лично ти. А подреждането на автомобилите зад колата за сигурност по временна позиция, като затворените с обиколка се пропускат да я направят и наредят накрая е стандартна практика.

Ами защо тогава Карсос Сайнц не бе върнат на трета позиция, нали знаеш много правилата или гредаш Ф1 от два дена?

Негъра да отива доброволец в Украйна, какво чака.

Спокойно, ще дойде при теб в тъмна нощ, щото си отворен!?!