17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Илиянка и Наско са гушнали поне няколко милиончета комисионни.

Залата беше царството на кича, ярко зелените бои по стените и пода с червените пътеки, шарените изображения по платната и червените кожени дивани с копчетата бяха потресаващи… нямаме ли нормални дизайнери- професионалисти, които да разбират от хармония на цветовете?

На нашето дете-чудо Стиляна, бих казал “Стомана”, какъв хъс, мотивация, борбеност за крехката физика, невероятно, фантастично, дълбок поклон.

А защо никой не казва колко струва на данъкоплатеца това бутафорно домакинство. И откъде са милионите на Илияна и мъжа й.

За големия спорт освен ямбиция и труд трябва подходяща физика.

По-добре да се състезава, вместо да кисне по кафетата като кифла или някоя чалгаджийка.Браво на детето.

Няколко акули за много пари си играят с живота и здравето на децата със съдействието на амбициозни родители. Това дете Стилияна е пратено от майка си невръстно и само от Египет в България да бъхти в залата, да не се образова, да няма детство и т.н. И майката- гимнастичка и треньорка не вижда ли, че детето няма физически данни. Ама пустата слава, важното е да сме известни... И акулите само се възползват от родителски амбиции.

В нашата федерация по художествена гимнастика данните отдавна нямат значение, цо съжаление

Това беше едно измислено състезание без конкуренция и с благосклонно съдийство, колкото Илияна да си покаже новите тоалети и прически. Какво толкова се прехласвате.

Завистта убива късмета.

Ще доразбият психиката на детето, за да си ооравдаят финансирането. Майката и тя амбициознс, не вижда ли, че детето не става за голямата гимнастика.

Това момиче не може да е бъдешето на художествената ни гимнастика. С тези данни не може да реализира пълноценно съчетания с голяма сложност, за 17 годишна е с много лабилна психика и детско поведение. Много е фаворитизирана. Илияна се зае с Калейн, но тя не издържа психически. ТРЯБВА ПО ОБРАЗОВАНИ ДА СА И ЦЕЛ В ЖИВОТА ДА НЕ Е САМО ДА СЕ ПЛАСИРАТ НА НЯКОЙ ФУТБОЛИСТ. Коя е завършила нещо по престижно? А без наука не може, дори в худ. гимнастика. И СТИГА СМЕ ДАВАЛИ ПАРИ ЗА ДОМАКИНСТВА САМО. ТЕ СА НУЖНИ И ЗА ДРУГИ СПОРТОВЕ!

Всички питат къде е Калейца. Ще ви кажа. Големите началници, демек Райкова, единодушно са решили да я държат встрани. За да може малките да печелят и да вземат квоти за олимпиада. На Калейца квота и не требе - тя и сега си е на възраст, а след 2 години ще е в пенция. Да живей Райкова - велик вожд и учител, който направлява федерацията по съветски тертип и третира децата като стока.

Да странно е това с Калейн, но в такъв случай защо нямаше още една състезателка в индивидуалното, за да можем да участваме в отборно класиране. А можеше и две квоти да има, нищо не се знае.

Имах гадже гимнастичка, какви пози заема, не е истина, но се принудих да я разкарам, защото не се усещане че не може 24 часа в денонощието да дудне.

Вижте рускинята Дария какви физически данни има, с е по-малка на години. Нашето момиче е като дете, ама вече не е дете. В спорта физическите данни са важни. Само с амбиция и хъс не става. Жалко за огромния труд.

Гледах на живо в "Армеец". Невероятна атмосфера. Чудесна организация. Нашето прекрасно момиче ни изправяше на крака всеки път. Конкуренцията беше жестока въпреки отсъствието на рускините. Всъщност такива имаше в няколко отбора. Даря от Германия, Маргарита от Италия и бившите от СССР. Жалко, че Калейн се разболя. Щяхме да сме с поне сребро в отборното класиране.

Едно от най-слабите първенства. Домакинството и слабата конкуренция осигуриха медали на Стилияна. За съжаление физическите данни няма да и позволят да стигне върховете на худ. гимнастика. Иначе е боец.

Браво, момиче! Направо ги отвя! Голям талант! Само напред и нагоре!

Браво!

Чудесно представяне, голям боец, но за съжаление физическите данни на момичето не са подходящи за художествена гимнастика. Трудно ще постига успехи при по-силна конкуренция. На 17г с такъв нисък ръст не може да разкрие красотата на съчетанията. Мислех, че е на 14 и може да порасте още, но на 17 , с тези данни, ще остане една средна гимнастичка. Домакинството и слабата конкуренция и осигуриха медалите.

В няколко спорта - борба, х. гимнастика, хокей, и други да се хвалиш с медали в момента е бозава работа.

Браво на момичето. Другият път по -добър медал. Бъди здрава и всичко най-добро.!

Браво на Стиляна! Но така и не се разбра каква е причината Калейн да не участва. Остава се с впечатление, че нещо психиката й не е издържала. Няма ли да кажат причината

Инфекция и висока температура.

БРАВО на момичето! Може да по-дребна от другите, ама е ро-голям шампион. Игра сама (Калейн се разболя), за първи път на световно, пред бългорска публика, която очакваше медали....и ня им ги спечели. Поклон

Е, добре де, след като има толкова много деца, които нямат възможност да ходят на училище и са неграмотни, как може да ни занимавате с някакви пубери, които още не знаят на кой свят са, но имат пари и успяват да тренират?

И ако спрем да развиваме спорта , ще накараме циганите да ходят на училище и да се ограмотят ли? Всички, които искат да ходят на училище могат да го правят. Нямам намерение тук обаче да коментирам социалната политика на държавата. Има такава колкото и странно да Ви се струва..

Тези деца нямат ли си родители? Или родител си до раждането и после държавата да ми гледа децата?

Руската курветина Дярия Въртоломеева се е уредила да се чаплези от името на Германия, деба и дрислата деба

Страхотни физически данни има това младо момиче - по-малка на години от Стилияна и в бъдеще ще печели много отличия.

И да гласувате за Възраждане!

Оставам с впечатлението, че последните години, всички европейски и световни състезания по художествена гимнастика, се провеждат в България.

предишното световно беше в София 2018 предишното европейско беше във Варна 2021

Браво на детето, да е живо и здраво, отсрами ни… дали наистина е на 17 години, има вид на 10 годишно

На 17 г. е

Браво

Честито! Бори се момичето, трета на световно, квота за ОИ, ТОЛКОВА. Реално съчетанията и отстъпват по трудност, нямаше едно изиграно без грешка, липсва визия... Огледайте се как изглеждат другите. НЕ МОМИЧЕТО Е ВИНОВНО.

Съчетанията й не отстъпват по трудност, всичките имам впредвид. Всяка състезателка има уреди , на които е по-силна от други и треньорите правят трудността в зависимост от това. При всички има едно или две най-трудни съчетания и при Стиляна беше така. Друг е въпросът, че няма как да изпъкне тази трудност при нея.

Нешка каза, че грешката на всички треньорки е, че са направили прекалено трудни съчетания и не трябва толкова често да сменят правилника.

Това, което ще напиша е за ръководителите във федерацията, които ще го прочетат. Мили дами особенно вие г-жа Каталиева и г-жа Мария Гигова. Същността на двете гимнастики при разделянето им е била точно такава и вие знаете, а тя е че едната да е без уреди а другата с уреди в ръка. След това са дошли законите на физиката и се видяло, че висока и слаба гимнастичка няма бъдеще в спортната гимнастика, но пък би била чудесна в художествената с една лента например и обратното. Винаги по-ниският е по-въртелив и координиран от по-високия и вие двете го знаете най-добре. Та абсолютно нормално е Стиляна да е много добре с пируетите, както и с координацията, а вижда се че и с техниката, защото определено е талантлива, но ние имаме и други ниски гимнастички през годините, които никога не стигнаха до върха и не бяха много запомнени извън България. Имена няма да споменавам. Сега и за обикновенните фенове. На една Стиляна не е проблем да завърти един пирует до осем оборота , защото първо е ниска, второ е здрава и трето гърба и не понася тези натоварвания, които биха донесли на всяка една гимнастичка над 160-165 см. тежаща около 45 -48 кг. Та сега нека ви е ясно, защо я ощетяват съдиите навсякъде. Спорта е субективен и винаги е било така.

Да , имали сме и ниски гимнастички и високи гимнастички , Мария Петрова е висока 176 см, поне по данните, които има за нея. Рускините / през годините/, които са били шампионки .. имало е и с ръст 180 см ,Серебрянская, а Кабаева е само 160 см. Не ръста е критерий за качествена гимнастика. Но като гледам сега е критерий за ощетяване

160 е едно 140 е съвсем друго и е фрапантно. То и София не е много висока. Ръста на Стиляна е перфектен за спортна гимнастика, който разбрал разбрал.

А защо тогава приемат нисички деца в залите по гимнастика+? Да ги отпращат към другите зали, а не да се прибират парите на родителите и да се лъжат децата. Бяха ми казали, че им гледали глезените и от там ставало ясно, коя става и коя не. Ами да ги правят тези неща в самото начало за да не губят времето и енергията на детето и времето и парите на родителите за нищо. Така ако беше нямаше да се стига до ситуация като тази и щяхме да се гордеем и със Стиляна световната по спортна гимнастика и никой нищо нямаше да каже и световната например "Мария Петрова" по художествена гимнастика. Горе долу това имаш предвид ако не се лъжа.

Да, горе долу това имах предвид, така правят в други страни. Иначе въпроса ви е по-скоро към треньорите, защо ги приемат, а не ги отпращат. Нека те отговорят, аз не съм треньорка. Тук също се харесват слабите и стройни гимнастички, но нямаме правилна методика за работа с тях към момента и се провалят почти всички в последните 20 години, ама за това да питат баба Нешка ако искат. Весела с предния ансамбъл беше ударила джакпота откъм структура на момичета и се видя до къде стигнаха. Сега гледам и тя е "олабила" работата с две гимнастички, но пък тя тръгна със слабите и високи, които се провалиха в началото на годината

Сериозно ли смятате , че един ръст определя става ли спортист от теб или не в определен спорт. За разбиране...много добре Ви разбирам . Да... не я възприемат , тук сте права и не сте единствената, която мисли така. Но не я ощетянат, защото й било по-лесно. Просто имат определени критерии за визия, това е.

Е за визия говоря де

Браво на детето! Успех на Олимпиадата в Париж 2024!

Контестация. Миналата година се подигравахме на рускини, че се жалват, този път ние самите протестираме за оценките.

Но с основание, защото ги повишиха.

Защо да се лъжеме.Стилияна не отговаря на визия за худ.гимнастика.Момичето много се старае,много е добро но......недоразвито.На кого,какво са обещали,но тя няма да има бъдеще в худ.гимнастика.Нека погледнем реално нещата,без да има обидени.

Ти си недоразвит - умствено!

Браво на момичето! А грозните руски курви го духат ли, духат от миналата година насам :) :) :)

Рускини имаше в половината отбори. Представиха се блестящо. Като чуя някой да обобщава на"курви" ми става ясно, че е много зле в леглото.

Боби Михайлов да изкара един курс при Илианчето - как на национално ниво се вдига един спорт от прахта. Как като се объркат нещата и затънат гемиите - да ги извадиш... Може и Мария Петрова да пита - сама се издигна от регионалната федерация до световната

Споко то гимнастиката е тръгнала по пътя на футбола само гледай след 5-6 години, какво идва отдолу. Направиха от евтин спорт и масов в скъп и бутиков. Пълна гавра с част от клубовете и децата в тях.

Браво! Повече такива Българи трябват на родината ни!

Все си мисля че спорта трябва да е за удоволствие, не за медали и амбициозни родители....

За всички спортове ли мислите така. Да не си мислите, че някой ги е закарал насила да се занимават с гимнастика

Да, за всички спортове в които става дума за пари, не за спорт!

ли такива спортове, винаги е ставало въпрос за пари.

Надъхват го горкото дете и ще му объркат психиката. Няма физически данни за голяма художествена гимнастичка. Ако състезанието не е в Бг, няма да е трета, нито пета.

По-надолу го написах. При реално истинска конкуренция макс в осмицата между 6то и 8мо място нито едно по-напред. Двете рускини, Калейн ако не оплеска нещата, поне едната беларуска да речем, че другата се омаже някъде, София задължително, както и другата израелка, която отпадна заради контузия, гледам може и тази "германката" да се намести ако руската мадам е решила да ни унижи и ето ти 6то 7мо място. АКо ще да играе като извънземна по-напред няма да я пуснат и нормално този спорт е преди всичко естетически друг е въпроса, че българина отдавна не се води за естет, а е на принципи интереса клати феса ей го на харесваме Стиляна, ама пък Рафаели не я харесва да ме извинят, но тя и рускините са за гледане само на това световно.

Ансамбълът ни са симпатяги.

До тук, с политиката.... Истината(качеството),тепърва ще излизат наяве.....

Това ще е, за последно.... Политиката свърши......

Сладко и амбициозно дете, но е много нисичка. Като жена не знам как ще стои...

Дете? Каква ще е като жена? Ами тя е на 17, не е много трудно да си представим как ще е като жена...

Смешен спорт! Стилиянчото била жена, направо от детската градина?Устата раевица да обясни защо скриха Калейн!

Винаги, когато срещна някой сбърканяк като теб се чудя: ти така дефектен ли си се родил? Или си бил жизнерадостно и будно дете, пък после са успели да ти промият мозъка? Чудя се просто.

Падал е по стълбите по глава като дете и затова е толкова смотан

Кое му е смешното на спорта бе идиоте?!?!?!

защо да са скрили Калейн имаше пост, че е в болница отделен е въпроса, защо е там и каква е причината. Все пак Раевица тренираше момичето тия дни, а тя не понася клуба от който е Калейн. Друго си е да е Илянка някоя особенно ако е и трътлестта е страхотна в нейните очи.

Браво на момичето! Само напред и нагоре! Отдавна не съм гледал българска състезателка в този спорт с толкова ярка артистичност и хъс за победа. Истинска царица!

Явно за първи път гледаш гимнастика

Добре поне, че показаха някаква справедливост накрая съдиите спрямо София Рафаели, защото и нея я " режеха " в оценките както и Стиляна. Никак нямаше да е справедливо , ако онова " дърво" от Русия състезаващо се вече за Германия беше взело титлата. Голямо съдийско тикане напред , а изобщо не е от класата нито на София нито на Стиляна

София изтърва бухалките (ако сте гледали изобщо), не са я ощетявали. И аз се радвам че спечели, но нека сме справедливи - съдийството беше добро.

Дарья се представи страхотно и е само на 16г. Гледах на живо в Армеец. Определено беше най-красивата гимнастичка.

Красива????? Всичко друго не и красива. Сплескана физиономия, а играта й е като на каданс. Никаква артистичното, като препарирана е. Голямо съдийско бутане напред, добре че се усетиха накрая

Убавице, дай една твоя снимка да те видим кат си по-убава!!! Аман от завистливо племе

световно без Бразилия и Германия danke schön!

те бяха

Една звезда се роди, браво ! България се гордее с теб, прекрасно момиче !

това се казва хъс и воля за победа+талант и чаровно излъчване.

Браво! Това е спортът, в който сме най-силни. Дано се представи добре в Париж след две години!

Чак пък най-силни, когато ги е нямало Беларус и Русия малко силно изказване. Ако бяха тук и да е това класирането би било супер успех, само че ако те бяха тук пиши поне минимум +3 места на надолу за нашето девойче. Като добавим Боряна, която ако не порути някой уред и другата израелка отиваме вече на трудно влизане в 8цата. Та толкова за това световно и дали е показателно, кой колко е добър тук. Айде стига сте ни занимавали с това "между селско" така наречено световно от 2 гимнастички на кръст.

Льохман, рускините и беларуските могат само да ни дишат прахта на този спорт!!! Така че се събуди и стига целувал рашански задници

Е пола още не съм сменила, но ще го имам предвид. Все пак гледам гимнастика от поне 40 години. Виж ансамбъла ни беше супер там са най-добрите нашите. Добре, че включиха правилните момичета иначе нямаше да видим никога Световна титла. А съчетанията ни при ансамбъла ни са най-трудни.

То и кучето гледало месарницата ама месар не станало

Ако ми падне ще я въртя като агне на чеверме

идиотите да не се изказват за най-красивия спорт

Значи си педофил

Бате, знаеш ли какво е педофил? Момата е на 17. По думата на закона си педофил, ако чукаш момичета под 14 години. Мириканците много са ти промили мозъка.

99 * знам ако видиш детето от снимката на живо ще разбереш, че съм прав нищо чее на 17 години като възраст.

От боклуци като теб!!! Имайте поне малко уважение бе хора

Явно е налице сексуална немощ