17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачът не беше нищо особено, но като гледам отчаянието на редактора как ни е представил новината, направо искам да кандидатствам да го заместя в сайта. Мисля, че поне няма да имам тези безумни грешки, който ще изброя по-долу. Започваме с подзаглавието : "НЕДСОТИЖИМИ' - моля??? Отне ми повече време да прочета това, отколкото да го осъзная. Продължаваме с доза незаинтересованост как се пише Джошуа Кимих- може да се напише Йозуа или Джошуа , но не и Йошуа, както го е написал негово величество неизвестният автор. Третото нещо е , че изразът "копна" е малко простоват за редактори в толкова голям сайт. И завършваме с думата "рпеди"- от текста се предполага, че е "преди", но не знам. Явно работата от вкъщи (22 часа е все пак) влияе по някакъв начин. Предполагам и съветвам, този който е писал това, да научи "разделяй и владей". И СИ ЧЕТЕТЕ ПУБЛИКАЦИИТЕ ПРЕДИ ДА ГИ ПУБЛИКУВАТЕ! Отнема 2-3 минути.

Неутрален фен съм, или поне за такъв се мисля! Гледах мача, добър беше! Но все пак - нещо да кажете, за дуспата за Борусия, в 58-мата минута, за игра с ръка, при спиране на голов удар?

V Anglia shteshe da ima duspa + cherven karton. Zatova i ne gledam Bundesligata, makar i da sam jivial 12 godini v Deutschland.

Ще кажа, че няма такава, играча на Байерн беше паднал на земята и при удара се обръщаше с лице настрани за да се предпази и ръката е в естествено състояние като за паднал на земята играч. А и удара отиваше в аут.

И още нещо: дуспа- не, не, не дуЗпа - да, да, да!

А за изблъскването на Левандовски в края на мача, а за Гереро чиято ръка бе облизана от топката, а за Хумелс ,който изблъска Алфонсо!?!?

Слаб мач

При липса на публика не е същото! Тихо, няма атмосферата на мач, камо ли на дерби, ....... А за мача - слаб е дотолкова, доколкото, че пасовете бяха по-скоро на късо, донякъде като при контролна среща! Но имаше интрига, и бързина в обработката/мисленето при пипането на топката!