Британски треньор предупреди Джошуа: Внимавай с Кубрат Пулев

Питър Фюри разкри, че шампионът може да има големи проблеми с българина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъ не бе, Джошуа - аз съм бавен, нямам удар, слаб съм... бе, изобщо, ще ме биеш с вързана дясна ръка. Нека ти преведат малко "български" коментари по темата, да разбереш.

Бе къде са тукашните отворковци, да го оборят този "псевдо"специалист.

Да, в Домби!

Айде стига лакърдии! То не е ясно още дали въобще ще има мач между двамата... вие сте тръгнали тук да ми слагате тигана на огъня!?

На кого не е ясно?

Нивото на нашия е такова,че оня тлъстия дюнерджия от Мексико с дюнер по главата да го удари и ше го нокаутира !

и ,защо не се срещнат първо Пулев със Усик,Тервел щеше да се бие със звяра,който победи двама руснака,

Кубрат става за спаринг на Лили Иванова, иначе мач с Джошуа е несериозен просто...

Нито един от двамата не е боксьор който заслужава да е световен шампион.егати бокса егати пародията или няма боксьори на днешно време или всичко е пари по вероятно второто. Къде изчезнаха боксьори като Кличко, Холифийлд, Тайсън и др ебати пародията.

То си е за пари,но само да не завърши в някоя болница където ще ги остави.Ако съдията се направи на ударен,докато се усети Пулев може да види тавана за последно.

" Внимавай, Амтъни, тоя селски нерез , когато изпадне в нокдаун, подскача на един крак с разперени ръце...Много внимавай."

Изкарал си ми хоя. Тъпак.

И аз написах ЕСЕ и спечелих имение в Канада. Ако продължиш да вадиш такива пари може да ти го давам под наем. Плащаш кеш и заминаваш.

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Аз съм също там и то повече от 4г но досега не съм успял да изкарам и лев от него , ползвам го като портфейл и на всеки час врътвам брояча (който никога не ми е давал повече от 2-3000 сатоши) така че не лъжи хората с глупости. Сайта наистина е надежден но става за портфейл и губене на време , пари от него няма как да извадиш.

Защо всички спортни журналисти се надпреварват да поддържат илюзията, че Джошуа ще се боксира с Пулев? Аз не зная после какви оправдания ще намерят те, начело със своя комичен вече герой Кубрат Пулев, когато стане ясно, че нашият Бай Ганьо изобщо не влиза в сметките.

Внимавай Пулев да не се насетне след като го пратиш в нокаут.