Британското правителство се заема с расисткия скандал на Тотнъм - Челси

Призоваха за разследване и затвор на феновете, обиждали и замеряли Рюдигер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е то самото правителство насажда омраза към емигрантите, какво да се очаква друго с тая политика към емигрантите, то всичко си оказва влияние към тези расистки постъпки! Факт

Е след като заклеймиха расизма в България, крайно време беше да си почистят кочината.

Я сега да видим Хари Кийн ще реве ли като ..... и за колко мача ще затворят за публика стадиона на Тотнъм. Питам, шото нали са високоморални антирасисти, не за друго.

ми нали феновете са си платили тия да ги забавляват, футболистите си пълнят джобовете с милиони за да подтичват по тревата, ако искат пари да търпят, всяка професия си има рискове и отрицателни страни

Тия тука ги обиждали, бял в африка кога ще се разхожда свободно

Англичаните работят сериозно с проблема с расизма, а в България не се предприема нищо и това води до оскотяване на феновете.

Нефела ти е бульонът. Още си махмурлия.

Два жълти картона в мача и нямаше да има расистки обиди

XYZ

И двамата замесени в ситуацията са цветни (Сон и Рюдигер) !Рюдигер очевидно преигра пред очите на цял сектор (което е симулация). Ставаше с по един жълт картон за двамата. Политика и футбол са несъвместими, но политиците които за нищо не стават търсят "изяви" в масови прояви и в нещо което също не им е ясно наречено "расизъм" ! Иначе, Челси заслужено спечели с постройката на играта си и индивидуалните играчи ! Весели празници на всички фенове на футбола !!

Хари Кейн, къде си, дългуч? В България натворихте страшен скандал, предварително организиран, с дейното участие на вашия селекционер! А сега какво? На твоя стадион, твоите фенове, всички ли сте расисти? Извинение към България искаме!

е родината на футбола ,но и на РАСИЗМА.От бивша колониална държава друго не може да се очаква

Е сега не трЕбва ли шефа на футболната им федерация да си подаде оставка посипвайки главата си с пепел или това се касае само за подопечните територии като нас.

Хайде обърнете се към правителството. А кога ще ни се извините ??

да се приеме вече истината вместо да се създават изкуствени скандали! Факт ли е , че има черни , факт, е! Защо на белите може да се каже, че са бели, а на черните не?!? И до кога смятате да дълбаете дъното на простоипта наречена расизъм?!?

Да се изхвърлят от Евр. първенства.

Нали англичаните обвиняваха нас за расизъм, дори ни издействаха огромни наказания??? А то, какво стана сега???