Бронзов медал за ансамбъла ни в Испания

За отличието се пребориха Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някога всички трепереха от българките А сега се радваме на вечното трето място. Даже го обявяват за подвиг. Жалко, нещо липсва на този състав, за да изпъкне и да е пръв............

Честито! Могат да излизат в пенсия!

Браво момичета.Вие сте наща гордост.Браво.

Гнусен,гнусен,ама много гнусен народ сме,завистливци,неудачници,злобари,комплексари,дървени философи,с една дума...сган.При това състояние на държавата(най-бедна) в Европа,едни момичета са на 3-то място в състезание,в което най-богатите държави,дори нямат представители,защо,защото не могат дебелите германки,норвежки,австрийки и т.н.,да си мръднат задниците(оядени) мързеливи,защото не знаят,дали са мъже или жени,още не са се осъзнали...полово.Най-хубавите,най-способните и дарени от Бога,са Българските момичета и жени...Браво на тези деца,а неудачниците да си сипят по една от новата реколта и да се самосъжаляват,а от утре отново на пангара.

Нищо лошо няма "даузър" ?!?!?!? Нашите момичета достойно си заслужиха доживотните пенсии! Нали такива са правилата н нашата най-бедна държава? Само, че любимеца ти бай хой да ги дава не от бюджета, а от собствения си джоб! Щом ти са толкова мили,дай ги ти умнико! КРАЙ НЯМАТ ЗАСЛУЖИЛИТЕ певци, артисти, спортисти ..........! ОТВРАТ!

МНОГО РАДОСТ ПРЕДВАРИТЕЛНО...

Какво отличие е бронзов медал? Най-много добър или плоха две!

веднага пенсионерки до гроб! За цял живот! Това що за спорт е?

Е верно, не е като футбола, където 22-ма ритнитопковци тичат след една топка! А стотици седят и ги гледат и си избиват комплексите във викове и понякога насилие!

Браво за бронз , но можехте и злато да спечелете , стига с тези комплекси за малки Държави !

Прекрасно е, че художествената ни гимнастика толкова десетилетия е на върха. Благодарим ви, че се трудите неуморно и винаги ни представяте достойно. Българките винаги са били сила в художествената гимнастика и със сигурност за в бъдеще Русия и Италия ще ни дишат прахта.

Чудно като как рускините ни дишат праха като сме вечно след тях, откак изхвърлиха Нешка Робева!?! Не приемай желаното за действително!

Рускините в момента са я докарали дотам , че чакат нашите да направят грешка за да знаят , че могат да вземат злато.Това се случи вчера , след първия ден и играта с обръчи нашите бяха на първо място с рекорднит 23.100 точки.Никой не е получавал досега подобна оценка за играта си.Да , в момента рускините ни дишат праха и само от момичетата ни зависи дали ще им пуснат някой друг медал.

Поздравления за успеха!

Стига с тези златни момичета, та това е най не отразявания спорт в света, не носи нито престиж нито пари на държавата.....нито една медия в света не го предава по телевизия, а ние се насрахме да избиваме комплекси с този детски аматьорски спорт.....

Ами ти си гледай футбол, кеч, бокс и други простотии, никой не те кара да гледаш и четеш за художествената гимнастика.

Напротив много телевизии го предават , така както и нашата.Защо не вземете да се махнете от тази държава подобни на теб мрънкала , че да светне малко пред хоризонта.За всичко сте недоволни , все нещо не ви е достатъчно.Махайте се бе!!

Няма я Нешка и "златните ни момичета" отдавна вече са "бронзови"... и това се приема за чутовен успех!!! Ех....

Точно пък тези момичета обират златни медали още с започването си като ансамбъл.Испанските фенове сами ги наричат Кралиците.Такива като теб обаче няма им го признаят.Гледал ли си им играта ? Има ги качени в Ютуб , отиди и изгледай и тогава плямпай.Публиката ги посреща все едно са техни момичета , а дори и след грешката вчера не спряха да ги подкрепят и да им се радват.

Нека им се радват, не съм против! Даже съм сигурен, че са и най-хубавите!!! Въпросът е там, че няма резултати... златни бяха наистина гимнастичките ни преди, сега най-много бронз...

И какво, 3то място заради грешка и гневни коментари да се гръмнат ли? Вместо да се оплакват и отчайват тези момичета пак ще идат утре в залата и ще се упражняват и дано не обръщат внимание на всички злобари!

Худ. Гимнастика е спорт с 4 -та категория рейтинг, тоест е рядък и екзотичен. Второ...да се постигне нещо там не е геройство. Трето ...дори и тук нищо не постигнахме .

То пък е голямо геройство да седиш на дивана , да попръцкваш и да пишеш коментари за другите хора.Най-голям герой си.Излишен си на тази земя да ти кажа аз.

Илияна Раева да върне веднага парите които открадна за да плати на Мъжа си кредитите !!! И след това Цацаров да я раЗследва!!!

Браво на момичетата, ако им харесва да бъдат вечно трети-Браво. И към журналистите - браво некадърници -вчера бяха "златните" момичета, а днес отново са "златните" бронзови момичета. Само не мога да разбера оная кукувица Раева ли ви плаща да пишете глупости или вие не знаете къде да спрете подлизурковци.

Те и на Олимпиадата бяха "златните" бронзови момичета и си осигуриха доживотни пенсии. Живи и здрави да са.

уж бяха първи..кво стана

Анти

Браво на момичетата.Да постигнат и по-високи успехи. А за теб шебек е явно че никога не си спортувал,не знаеш какво е чувството да се качиш на почетната стълбичка и да гледаш вдигането на българския флаг.

браво!

Ееее, какво "оакване" е бронзов медал,бе? Колко са елитните ни спортисти носещи медали,че това класиране го квалифицираш като провал? При това са деца под 20 години!

Шефката на федерацията трябва да си подаде оставката незабавно! Тя е виновна за този провал.

Kenn1111

Добри са момичетата просто......още не е дошло времето на-Нешка няма грешка.Тя беше турнирен боец и то на всички нива от индивидуални да ансамбли и мачкахме наред.Дано и тези момичета доживеят това време.Явно в момента още им липсват някои неща.

Вярно е, ансамбълът ни е много силен, оценката на първото съчетание /вчера/ не по_висока от тази на руския ансамбъл, ако не беше грубата грешка днес може би отново щеше да е по висока. Проблемът са индивидуалните гимнастички. Разликата с руския отбор идва от там. В случая-девойките, но и утре предполагам ще е така. Проблем в индивидуалното. Не зная в момичетата ли е проблемът или в треньора, но не играят добре, особено Тасева. Не зная защо я лансират. Калейн играе по-добре.

Извинявам се, исках да пиша : "оценката бе по _висока"

Италианските са 4-ти. На второ място е Украйна.

Няма само аз да се оаквам я