17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неслучайно нацията им се нарича Генно-увредените примати.....

Миролюбиви резаняци, сър.

Прадедите на този са клали българите с ятагани.

Футболистът е кюрд.

Културни особености на племето...

Този е от приателите на америка!

Само Фенербааче!

Днес бръснарско ножче, утре автоматичен нож. На тези им е в кръвта, не знам как сме "съжителствали" толкова години.

А българите са търпяли турски зверства 500 години! Огромно престъпление е либерастите да изкарват робството мирно съжителство, да променят историята и пренаписват учебниците.

за турските зверства всички знаем и няма да забравим, но на рубладжиите кога ще им извием врата, задето пренаписаха историята ни? за руските зверства в България знаете ли нещо? четете Раковски, четете Захари Стоянов... кой опожари градовете ни, и кой ни взе 20 тона злато... по-големи поробители от тия не е имало

Абе турските зверства сме ги изтърпяли 500г ,ако са искали да ни изколят всичките - за 500г едва ли е щяло и помен да остане от нас,но както се вижда сме тук. Ама руските зверства вече 130г трудно ще ги изтърпиме - тея ни претопяват със страшна скорост.Даже си отгледаха свой род еничари(наричани русофили) за които Русия е преди България

А българите са търпяли турски зверства 500 години! Огромно престъпление е либерастите да изкарват робството мирно съжителство и да пренаписват учебниците.

На турците касаплъка им е в кръвта. Все едно да напишете, че италиански футболист ял жаби. Или пък руски - пил одеколон.

Обрязване, но ... засега не показват друго.

Дрогата не прощава.

Те амуджите и без дрога вършат зверства!

Бръснарско ножче са написали на други места (eng & ru). Ако им среже сънна или лакътна артерия какво правим? Не знам как са им законите, бих му дал 2 месеца затвор.

от турчин хубаво не можеш да видиш

Същото важи и за българин: сети се за оня фен на Левски, който хвърли бомбичка в лицето на една от охранителките.

Не е същото, този направо предумишлено се е въоръжил и е отишъл да коли!

До plv (нерегистриран): То хвърлянето на бомбичка хич, ама хич не е предумишлено, направо случайно се е изплъзнала от ръката на "човека".

Дрогата не прощава.

Ако беше бръснач, нямаше да драска, а реже. от снимките виждам само драскотини иначе идиота си е идиот и никне навсякъде

Този "футболист" е за принудително лечение. Добре , че е скромен и не си е носил ятаган.

О ще има лечение на аналния отвор в зандана! Дори и два месеца са му достатъчни!

Футбол на друго ниво!

Циганите са долно племе и този австралопитек го доказва.

Честито на играещите там . Къде е бил съдията . Трябвало е да се изколят . И после , да направят турски сериал , за живота на тоя , на играчите , да реват сънливите циганки ( туркини).

Ти си от умните българи.