17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боксьорите нямат мозъци! справка - пулев!

Съвременният бокс с тия ръкавици е пълна простотия. Неслучайно гардът предпазва основно главата, докато при класическия бокс гардът е бил съвсем друг и е пазил корпуса - вижте стари снимки. Тогава са се били с голи ръце, а ръката изобщо няма структурата да млати нещо твърдо. Ако ръцете бяха за млатене, щяха да са плътна кост, като челото на овен. С коли ръце да целиш мърдащ се череп е рецепта да си натрошиш костите на китката, предкитката или пръстите. В класическия бокс са се целили черния дроб, бъбреците и слънчевия сплит, а максимата е "hard of soft, soft on hard". Ако ще се удря с ръка, черепът се цели с вътрешната страна на китката, щото трябва да ти е малко акълът да рискуваш с тия тънки кости да срещнеш челото, което след лакатя е най-яката част от тялото. Борбата е съвсем друга работа, а тоя бой с ръкавици е пълна простотия - именно те позволяват толкова пъти да си вкарват тежки и разтърсващи удари в главите. Без ръкавици, след първия удар-два и вече юмруците им ще са на понички.

Физическата доминация над опоненета е заложане в мъжа , подчервам в мъжа. Това , че разни джендъри и псевдо интелктуаци уж ненавиждат бойните спортове се дължи просто на завист , Страх , физическа непригоденост , соева диета и вече мразят бокса , борбата и тн. ...но вътршно им се иска друго. Няма професионален спорт , който да е за здраве , едни са по-травмиращи от други но всички скапават съзтезателите в някакъв аспект . Но това важи и за куп професии - задрав и права миньор няма , а дори ай ти специлстите страдт от един куп професинални заболявания зарди обездвижването.

Отвратителен спорт. Трябва да бъде забранен, както и всички останали т.н бойни спортове. Агресия и осакатяване (физическо и умствено) - това е истината за тези "спортове"! Но когато всичко е само пари и лакомия - това ще се случи като цъфнат налъмите.

... и след тези повреди стават негодни за нищо. Освен за кандидат президенти.

Як спорт - през цялото време те удрят в главата. Не е трудно да се досетиш, че глава която токова често я млатят - няма начин да работи нормално. Иначе този спорт е атрактивен. Аз обичам да гледам боксови мачове, но никога няма да стана боксьор. Кой нормален човек би се съгласил да го удрят все едно с парен чук в главата? Трябва да нямаш грам мозък за да го практикуваш.

Щом те е жал за боксьорите, по-добре си намери друго нещо да гледаш. Така ще спасиш някой друг живот, защото ако бокса остане без публика, моментално ще изчезне.

гугъл рекапчата на биг-брадъра на масоните евреи се оказа само едно средство за забрана на свободното слово. ФАКТ!

Има си и изследвания в щатите какво причинява техния "футбол" на спотристите. Но всички гледат настрани, когато се засегне темата.

Ние българите, ВИНАГИ сме се биели, водили война с каска на главата или Шлем.. Най- важно за един войник е да си пази главата... Затова и доста от тия ,които се бият в бокса на Олимпиади са с каска на главата.. А тия, които се наричат- професионалисти и се бият БЕЗ каска, са пълни идиоти... Както робите, които римляните са слагали в клетка да се бият, докато едната маймуна умре.. Дори и само да си удари главата при падане на земята, е лошо. Зрелището е по- голямо, като са без каски, но някои от участниците умират след боя.. А и е достатъчно да оглупее, затъпее.

Сега господа , като не искате да гледате бокс не го гледайте.Бивш състезател съм по кикбокс.Имам над 90 мача и нито една по-сериозна травма.Тези глупости които пишат някакви болни прасета със 120 см.талии, които никога не са се занимавали с какъвто и да е спорт, просто стоят пред компютъра и си чешат езиците.Бокса не е само бой, това е начин на живот.Тренировки, хранене, режим и много други неща.Нямам нито един съотборник, който да е с някакви физически и психически проблеми,макар , че. вече сме около и над 50годишни.Напротов всички тренират и са в пъти по- добра форма от връстниците си. Така,че пишете си колкото искате глупости,и продължавайте да си вярвайте.

Не отричам бокса, напротив харесвам този спорт. Но верно трябва да си изтъпял, щом считаш, че да те млатят по главата е здравословно.

Кви мозъци беееее ? У боксьор ???? Смях в залата....

Не очакваме някой без мозък като теб да разбира от мозъка като цяло.

Логиката за забрана на бокса е желязна - увреждания, наранявания, преждевременно износване на организма. Със съвсем леки корекции същото важи и за всеки професионален спорт - не случайно футболистите са кривокраки, гимнастичките и балерините страдат от анорексия.... Да се забранят професионалните спортове. И без това няма нищо ново там. Искам да забранят и носенето на тежки предмети и инструменти на работа. Натоварват се хората. Да се забрани и стоенето прав дълго - заболяват краката. Направо всички по цял ден легнали - кабела в главата и яко Тик ток. Аб бъдеще сладко!!!

а пък с мозъка на зевзека, dp и другите педерас- "демократи" нищо такова не може да се случи! дори мозъкът им да катастрофира пряко с лунно тяло! . това е бруталната истина за мозъците на педерастите! и зелените педофили! .

Ааааа ясно защо Стойка се поклони и се наведе на Б.Б. Просто не са и останали мозъчни клетки...

Сеега ... по принцип не съм фен на този спорт. Не го разбирам - да се млатиш до безсъзнание за някакви пояси и много пари, с риск да останеш инвалид. Но! Важно е състезанието, правилата трябва да се изменят - преди 2000 години гладиаторите са се убивали на арената, сегашните боксьори имат същата функция, само където колизеумът е заменен със зали. Но все пак ъравми, а и смъртни случаи не са изключени. Трябва да има състезание и противопоставяне, трябва да има победители, защото това движи човечеството - трябва да има луди глави, които да покоряват върхове. Но във времето, в което живеем, на автономни автомобили и космически станции, ТРЯБВА да се измисли нещо адекватно за тези момчета. Вижте съдбата на Мохамед Али. Известна личност, и за това няма как да се скрие, но в подножието - хиляди свършват като него. Без медали!

Ами, трябва си тичане, лека атлетика..

"За феновете този спорт е изкуство"...Такааааа...Да поговорим за "феновете",тоест "почитателите"...Много ми е лИбопитно какво има в главата на един такОв екземпляр,КОЙТО ИЗПИТВА УДОВОЛСТВИЕ ИЛИ КАКВОТО Е ТАМ,КОГАТО ГЛЕДА КАК ЕДНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО УДРЯ ДРУГО ТАКВо.И всъшност го прави с единствената цел да го убие.На мен ми се повдига когато вида на улицата двама да се сбият...Преди 2000 г е имало гладиатори,където са се убивали буквално.И стадото е изпитвало удоволствие да гледа кръв и смърт.И сега е същото.Значи стадото и сега си е стадо,2000г след рим.Има ли некакъв здрав смисъл във всичко това?Да, има СТАДОТО ТРЕБВА ДА СЕ РАЗВЛИЧА.А ЕДНА МАААААЛКА ГРУПА ТАРИКАТИ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТОВА СТАДОТО ДА БЪДЕ УПРАВЛЯВАНО ЗА ДА НЕ ИМ ГЛЕДА В КАНЧЕТО.А за това че тези животни които се бият НЕ МОГАТ НИЩО ДА ПРАВАТ,КАКВО ДА КАЖЕМ.Те са неспособни за нищо.Не могат да създадат нищо.Могат само да унищожават,да разрушават.Тогава такива за кво са се родили.И не требва ли да бъдат убивани след като са напълно безполезни. А некои се загрижили за мозъците на теа добитъци.Ми те просто немат мозък бе. Ама вие наистина сте гении бе ...ДА СЕ "СЕТИТЕ" ЧЕ НА МОЗЪКА НЕ МУ Е ГОТ ГАТ НЕКОЙ ТЕ БЛЪСКА У ГЛАВАТА...Е тва е да си "ЕРУДИТ"... И сега за безсмислието от професионалния спорт.Тва да седнеш да блееш пред телевизора как двама идиота блъскат една маааалка топчица до припадък и това да ти е забавно-US OPEN,снощи .Да се вълнуваш и не знам кво.КАКЪВ Е СМИСЪЛА НА ВСИЧКО ТОВА.И ЗА ТВА БЛЪСКАНЕ ДА ПОЛУЧАВАШ ЕДНА ТОРБА ПАРИ.И стези пари ти да УЧАСТВАШ В ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА СВЕТОВНОТО БОГАТСТВО.КАКЪВ Е ТВОА ПРИНОС ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ТВА БОГАТСТВО,ТА ДА ГРЕБЕШ С ПЪЛНИ ШЕПИ ОТ НЕГО.ТИ КОЙТО НЕ СИ СЪЗДАЛ И ПРАШИНКА ОТ ТВА БОГАТСТВО...ХАХА,Е НЕ СТЕ ЛИ ДОБИТЪЦИ И ВИЕ ЗЯПАЧИТЕ.Единствения смисъл във спорта е САМИЯ ТИ ДА СПОРТУВАШ.Да си здрав,работоспособен...НО ТВА НЕМА НИЩО ОБЩО С ПРОФИ СПОРТА.ТОЙ Е ЗА ПРОМИВАНЕ НА И БЕЗ ДРУГО ПОЛИРАНИТЕ МОЗЪЦИ НА ДОБИТЪКА В СТАДОТО,което както вече обясних е същото стадо от преди 2000г

Друго си е да пишеш безценни излияния С ГЛАВНИ БУКВИ, ЗА ДА ИЗГЛЕЖДАШ ПО-УМЕН, даже мисълта ти е накъсана, пиян ли си, друсан ли си или просто един от многото кретени тук.

Да благодарим на кралев и толупа

Ама много си прост.

Не трябва да се забравят и футболистите. - Поемането на топката с глава е равносилно на удар в бокса.

Бокса е за мъже, не за джендъри! Промивате мозъка на хората с 3ти пол, прави краставици, 4 лапи, био, еко простотии

Ти гледай да не си докараш някой мозъчен аневризъм в опит да разсъждаваш. Очевидно това е непозната сфера за теб.

Мозъка става на айрян.

Дойче зеле... любимата медия на Дира!!!

Пулев е жив пример какво се случва с увредения мозък на боксьора - започва да халюцинира че е премиер и/или президент.

Имам познат боксьор, на 60, вече е с тремор! Масово е така, но докато си млад не го осъзнаваш. Държиш и продължаваш напред! Тези момчета не знаят, че си погребват последната една трета до една четвърт от живота. А феновете им ... е, част от тях са така по рождение!

FFF

Току-що идвам от среща на ветерани в бокса. Хора на по 70 години. Бяха четирима и нито един нямаше тремори нито видими когнитивни затруднения. Най-обикновени пенсионери. Професионалният спорт е жесток по принцип, дори да не е боен спорт. Това е цената. Но въпреки че е много тежък спорт, боксът не е някакво изключение в травмите.

Четирима а, другите къде са ?

то трябва изначално да си без мозък, за да се занимаваш с това, тези, които ги гледат - също

много ясно че ударите по главата водят до увреждания. пулев трябва да получи още доста, за да получи допълнително количество тъпота, за да стигне славунчо трифонски, та да са си конкуренция в политиката.

Ако според феновете на бокса това е изкуство, то и за техните мозъци трябва да се пусне някакво изследване

FFF

Първо боксът е един от най-старите спортове и е в основата на много други бойни изкуства. Второ, това с ударите по главата е само ако се бориш за световната титла в тежка категория или нещо такова. Отидете на едно състезание за аматьори като Странджа. Колко нокаута сте виждали,в които играчът да е припаднал на земята. Да, не само удари, причиняващи нокаут, водят до увреждания, но е показателно, че такива тежки удари са само в сериозния професионален бокс. Повечето хора, които не са стъпвали в боксова зала, си представят, че тренировка по бокс е час и половина блъскане на главата с юмруци. Който е стъпвал знае, че това е невъобразимо далеч от истината. Силни удари има само на състезания, в спаринга партньорите се щадят. Спарингите са за опитни хора, спортуващи от доста време и имащи намерение да ходят на състезания обикновено. Така че, в обобщение: Ако ще забраняваме бокса, трябва да забраним всички бойни изкуства. Дали се удрят в главата или се ритат е едно и също, нали? Градската легенда, че всички боксьори затъпяват и имат мозъчни увреждания е пълна глупост. Разбирам, че според Дойче Веле и либерастите мъжете с нищо мъжко не трябва да се занимават, ами да ходят с рокли, токчета, с маникюр, педикюр и червило, за да разбият хетеронормативната патриархалност, ама нещо когато се млатят две лесбийки не протестират. Щото е прогресивно. Айде да си правят мъжете изнежени на запад. Тук няма нужда. Имаме нужда от мъже, които едновременно развиват и главата и мускулите, ама това е друга тема.

Много време си похабил да им обясняваш залудо нещата. Все пак - уважение за труда ти!

Предстои в скоро време боксът да се превърне в подобие на кеча и ще стане един вид театрално изкуство.

Че то сега какво е? Големите шампиони правят по един мач годишно.