17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма как така, нали фъкцините помагаха?

98 процента от тези хора са без или с много леки симптоми, а подобен е и процентът на ваксинираните сред тях. Не може да бъде вярно.Или са си сложили 17 сти бустер и са пропуснали 3 дневния срок за 18сти.

Цитат: "Според Висшата лига 98 процента от тези хора са без или с много леки симптоми, а подобен е и процентът на ваксинираните сред тях." Това реклама за ваксините или антиреклама беше. Че ваксината се е провалила за заразяване във вероятно 41 от случаите и 1 неваксиниран сред футболистите в Англия. После ще ни говорят как правели колективен имунитет и за наци сертификати.

Дреме ми на омикрона!

сезонния грип или настинка се бореше само с неприсъствие на само на болния

Бума на заразените не само във Висшата лига показва колко безполезни са ваксините и въпреки това стадото търчи да се боцка. При ваксинираните болестта протичала по-леко, това са такива големи глупости на които се чудя как е възможно да има наивници които да им се вържат.

Няма страшно. Нали имат заповед до две седмици всички да са с трети шот. След него статистиката ще отчете спад на случаите. До следващана буква. Математика каза да очакваме следващия пик през февруари. И той влезе в тримесечния цикъл.

Ама тоя проклет вирус не знае ли,че тия са ваксани?

на КОВИД-Ваксинационната-Лъжа Краката се оказаха много къси, но Матряла е лош и няма да прогледне скоро!

"Според Висшата лига 98 процента от тези хора са без или с много леки симптоми, а подобен е и процентът на ваксинираните сред тях."!!! И за това ще занимавате целия свят!!! Нища им няма на момчетата, ще изкарат леко и край!!! Ебаси изкуствените драми!!!

Овчарчета, не искат да признаят, че са били измамени, цирка ще продължи с цената на много животи, щото от КОВИД не се умира, но от Глад - работата е сигурна!!

абе чакайте бе, нещо не разбирам... нали всичко живо е наваксано в англия? наши я дават за пример на Ганьо... а ро какво 105 хиляди само за 1 ден..

Нали всичко що мърда е с две дози?

Вярвам, че ваксърите са безсмъртни, защото единственото нещо, което не умира на този свят е глупостта.

И не смеят да кажат единият в по-тежко състояние, дали е от 1-ият неваксиниран или от останалите 41 ваксинирани сред тези, за да са някъде 98% от случаите.

Ще се сетите, че всичко е цирк. Но бил гей е вложил много пари във ваксините и трябва да си ги избие десетократно. И ще ваксинират всички, без значение всякаква логика и съпротива на хората. Представете си за какви пари става въпрос, щом контролират правителства, медии, спорт, ...

Ваксините, викаш, са единственото ни спасение и трябва да станат задължителни!?! И няма да боледуваме и всичко ще е цветя и рози!?! Отрова ама няма как, трябва да си я бием, защото тя ще ни опрай?!? Не мисля...

В Англия почти всички са ваксинирани. И 100% да са ваксинираните и заразени, 98% от тях го карат леко и без симптоми. Това ако не е потвърждение, че ваксините действат, не знам има ли нещо което да ви убеди.

Изобщо е нужно да убеждаваш когото и да било. Хората сами си взимат решение. Тук ако не си забелязал/а смъртните случаи само на ваксинираните дори надвишават смъртността от ковид на ингилизите. Тоест с този медицински гений по наще ширини и на 100 процента ваксани, пак ще има висока смъртност. Друг е въпросът доколко ще я покажат ако е притеснително висока.

Аре мисли малко преди да пишеш... Все едно дядо ти да каже, че е изкарал леко ковида, защото от 30 години пие всяка вечер ракия... Това са недоказуеми неща... А да почнеш да използваш мозъка си за нещо различно от просто консуматорство, ок?

Не знам още какво трябва да се случва,за да престанат с тази пропаганда с ваксините,че спасявали света.Всички във висшата лига са 100% ваксинирани с по 2 игли,НО не са се срещали с вируса.Това чудо няма спре докато света не се срещне очи в очи с него.Т.нар.ваксини се доказа,че не вършат работата на ваксина,а са един вид лекарство,което "омекотява"удара,НО след време ще видим за сметка на какво.Няма безплатни обяди никъде по света,ще си платим за последствията.....

И най-вече това, което е спряло да мърда...

И какво ако си го срещал - нЕкакъв герой ли си, ставаш непробиваем ли? Набийте си го в главата: Ковид19 повтаря. Забравете за доживотен или стаден имунитет за тази болест, мангъроидчета прости.

Абсолютна лъжа е, че на 100% всички от Висшата лига са имунизирани. Типично в балкански стил на многознайковците. Младите играчи масово не се имунизират. Но негативен пример за неглижирането на тази коварна болест е Кимих от Байерн в Бундеслигата.Изкара я леко болеста, но за възтанивяване на 100%, ще му трябват месеци, заради нестабилната дейност на белодробната му дейност.

А ти ставаш безсмъртен с препарат,произведен за 3 месеца?!?Като си се прецакал да те боднат с уверението че ставаш безсмъртен,а сега виждаш, че това няма нищо общо те озлобява.Нали така замбировко?!?

И като се имунизирате какво,многознайко?Спирате да сеете зараза ли?Какво значение дали са имунизирани или,след като и двете групи сеят заразата.Вашият кунчев с двете игли щеше да пукне,като наркоман търсел третта игла.Това ли е спасението на човечеството.ще го ядете Мангъровия и ще ви хареса и ще и е яд,защо не сте опитали по рано.....

Колко хора които ги е повторил Ковид познаваш бе идиот? Ама наистина Ковид, с бронхотплевмония, а не разкихал се, един фалшиво-положителен тест и айде Ковид. Повтаря ти бабината ти.

Като не си слагам екперименталния препарат, не си скапвам имунната и нервната система, само защото ме е страх от някакъв прилепски грип или защото работодателя ми иска да се пише "як" слагайки табелка - "всички служители са ваксинирани", а и защото знам, че е глупаво. От грип няма трайна защита. И съм го срещал грипчето вече два пъти - миналата и тази година. И знам, че следващата среща няма да е страшна.

Това което си казал значи и че няма ваксини за него. Защото те разчитат точно на това да предизвикат изкуствено същият имунитет като след прекарване на вируса. А ти отричаш това!

Такава простотия като без симптомно изкарване на заболяване няма. Или си болен или не си. Това е, друго няма. Няма как да болен ама да нямаш симптоми. Нито да имаш симптоми ама да не си болен. Това, че имаш вируса незначи, че си болен. Вярно, че откакто е ковид медицина не съществува. Щом има такава простотия като болен без симптоми. Колко действа ваксината е все още под въпрос. Проучвания в тази сфера са ограниче, защото се набляга към 5 и 6 игла. Да се бодеш още и още, през все по-малък прозорец от време. Никой не прави изледвабия между ваксината и ръста на заболелите. Тука виш излезло нещо.

Май само "Някой" е разбрал донякъде казаното: НЯМА "СТАДЕН" ИМУНИТЕТ СРЕЩУ КОВИД19 - нито с ваксини, нито с преболедуване. Набийте си го в тъпите дебилни мангъровски кратуни. Прочетете доклада пред английския парламент на проф. Андрю Полард от Оксфорд ръководил екипа разработил ваксината на АЗ. А за това, колко познавам повторили болестта: двама, а разболели се ваксинирани: трима.

Абе зомбировко,докато четеш разни доклади на разни учени,няма как да имаш собствено мнение по казус,който НЯМА НИКАКВА МЕДИЦИНСКА ЛОГИКА.Аз като се разболея ходя на доктор и правя какво ми казва,но тука не става дума за здавето на хората,защото всичко което се прави е АНТИ логично на всякаква практика,не е нужно да си доктор и учен,за да вкараш мисъл и да търсиш елементарна логика.Противопосатавянето идва именно от това-една част като теб четат и слушат какво казват "специалистите",на които ако тръгнеш да търсиш логика,никога няма да я откриеш,а другата група са хората,които се опитват да мислят и да търсят причинат,защо толкова нахално и фашистко насилие се оказва там където не искат да се "имунизират" и стигат до извода ,че това няма никаква връзка със здравето на хората.Просто търси пътя на парите....

Тикво, тикво а защо си мислиш, че всичко, което ти се изнася като инфо по случая с Кимих е... истина:)))?!? И то точно в бърлогата на коронясалите... в Дойтчланд-а:)))!

То вече почти не останаха с по две дози на Запад, защото им набиха третата, за да са... "хора":)))! Но пък както е тръгнало, то до пролетта ще са минимум с поне 6:)))!

Това не са ваксини, защото ваксините са направени да предпазват Тва са доячки на пари за определени хора и кръгове Ваксина няма, точка