Бюрократични спънки тревожат евентуалния нов собственик на "Левски"

Англичанинът Диксън е поискал срещи с общината относно новия стадион

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говеда,душата ви е моя! Чакам ви

Менте инвеститор е май. Левски да си търси първокласни спонсори, да ограничи разходите и най-важното да играе футбол.

Забравихте ли, че Насьо гъза наговори приказките за инвестиции и той е виновен за сегашното положение. Затънал Левски и измислен спонсор. Насьо, боклук си.

Kenn1111

Някой сериозно вярва ли ги тия простотии?Това са смешни истории нищо реално и сериозно няма в това

Те във Вардар се усетиха,че Джизъса иска да пере пари на чеченската мафия,тук го мислят за могъщ инвеститор.Говежда работа.

Този англичанин да купува земята и да строи каквото си иска.Но той очаква да му дадат общинска земя без пари и да строи нещо си.

Левскар съм, ама това е бизнес-план и описание на бизнес-план на равнище 8ми клас. Просто Г-н Благо му е подхвърлил идея като са пили и той е дошъл да види дали ще мине номера. А Г-Н Наско май му е зпит мозъка от пиене щом се върза и повярва на Г-н Благо.

От Столична община могат да кажат ще му одобрят ли проекта за МОЛ-а едва след като видят самия проект. Без проект как да му отговорят и какви гаранции да му дадат? Шантава им работата...

Ама те стария платили ли са го? Нали така заборчляха само с една трибуна, че дори не я довършиха! Кабрио!

Това ингилизче още ли не се е усетило, че акциите на уеска са нищожни по закона Магнитски след като бяха джиросани от черупката .

Сега последно стадион или мол ще строи, младежа?!?

Добре, че не е видял какви наркомани и олигофрени са по стадионите на български мачове.. 90% паплач, която даже не знае кои играят, но са там - с бокс в ръка и качулка. Да си взима парите и да бяга надалеч.

Айде започна се с пречките, и май аха да стане сделката и чистачката в Общината я провали. Вече си ни вземат за майтап редовно, всеки си говори каквото си измисли без грам да му пука.

Балона се надува, надувайте момчета, да стане на парчета - пук.

ората си праят стадионите извън централните градски части.Ама у България - йок.Да си земи една ливада у Горни Лозен и да си строи

Че Подуене да не е център

Герена е собственост на софийска област

Айде сега искат да изкарат пак държавата да е виновна, че говедата да не си намерят пак чичко Паричко... Абе, мани, тия пак със стария репертоар.

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Ти май се насра..., че и замириса дори на говежди лайна...

Байно, не разбираш ли, че ФК "Левски 1914" е извън картинката? Някакви хора искат да гепят апетитен парцел в приятен столичен квартал и да строят там нещо си, като използват пари с неясен произход. Това е играта в момента. Футбол не се обсъжда тука. А явно планът на Наско е да изтъргува "Герена" срещу още няколко години бъдеще за отбора, в което да продължават да се вземат тъпи решения, да се купуват анонимни скъпоплатени и калпави чужди играчи на килограм, и 3-4 пъти годишно да се сменя треньорът, който след това да осъжда клуба за голяма неустойка.