17-11-2017 20-11-2018

Коментари

:)))Страхотно поднесена новина!Човек остава с впечатление,че едва ли не Русия е спечелила настоящата Лига на нациите заради това,че нейн национал,който не е играл даже и на олимпиадата в Бразилия е хванат със забранено вещество.Хванат и наказан даже от собствената си страна:)))

Руските спортисти не взимат таквиз неща като допинг, нивгъш съме не случвало!

Объркал си се,те руснаците винаги се зобят.:)))Никога не взимат само американците и то Серена Уйлямс,Маикъл фелпс и норвежските асматици от ски дисциплините.Те са доказателсво на победата на духа над тялото.Толкова са болни хората според анамнезата им,че без лекарствата си няма да са между живите,камо ли да спортуват:))))

Уважих труда на набралия текста. Добре прокарва внушението, че Русия е победила заради употреба на допинг. Има си таргет група слобоумни и първосигнални, пред които тази асоциация винаги минава

Ми те такива ги правят новините в "свободния свят".

Ами кога Фелпс е вземал допинг и е хващан, бе руски рапон такъв? Яд ли те е, че никога руски спортист няма да вземе рекорда по олимпийски медали и само ще сънуваш полюции как любимият ти Путкин има 100 златни медала, ама тц, ядец, рекордът ще си остане в САЩ завинаги за най - голямо съжаление на теб и цялата ви пасмина от русофилско - путинофилски комунисти, ха ха.

Драги ми Борис,ако Фелпс не са го хващали,както твърдиш ти,защо не защити и Серена.Доколкото знам и нея не са я хващали,аз и за Фелбс не съм твърдял такова нещо:)))Само казах,че са болни хора,които се нуждаят от определен препарат

То скоро таквас даржава САЩ няма да има.