Чеферин: Юве, Реал и Барса ни заплашват, явно имат много пари

Само тези три отбора смятат, че земята е плоска, отсече президентът на УЕФА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Тази лига ще я има ,рано или късно.Голямият въпрос е...А кой ще разпределя паричните потоци,които ще се движат в това начинание..? Изглежда че УЕФА няма да играе решаващата роля както до сега.Зад този проект освен тези отбори седи и една от най-мощните и финансово могъщи инвестиционни банка...Всички знаем че интереса клати феса.

Предпочитам да гледам турнир в който ясно е казано - ти я са с привилегии и затова участват, а не измислени турнири под егидата на УЕФА, където се побутват същите тези отбори и под сурдинка се разпределят едни немалко пари. Толкова ли е трудно да си има турнир за богатите?

Точно тия три отбора, ако се навият ще ви направят главата мека и кесията празна. На всичките паразити от фафа фъфа и подобни фъфлещи синдикати имам предвид.

"Явно имат много пари", тоест "Искаме част от тях". УЕФА просто не искат да изпускат комисионнички. Това най-много ги подразни за този турнир.

"Ако казват, че Суперлигата съществува, никой не ги спира да си я играят." Хммм, ами май вие ги спирате да си я играят. Казахте, че ще наказвате футболистите им да не играят за националните си отбори.