17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гриша, събираш объркани хора в екипа си !!! Потърси нещо българско, опитай с Николай Петров, треньора на Стефка Костадинова ! Този човек стои на върха повече от 30 години и в близките пет няма кой да го бутне. Методиката по която, я тренираше може да ти помогне повече от разни "испанчета" ," чехчета", "латиноси" и други...

Когато Джокович имаше тази комбинация от треньори, също беше паднал най-ниско в кариерата си и побърза да се оттърве от тях . Според мен Григор е направил голяма грешка като е разкарал Варверду.

Сменил си тренъора, ...сменил!! Получаваш нови съвети - добре !!! Тогава ПРОЧЕТИ И МОЯ !!! 1. Не играй толкоз "ВДЪРВЕНО"- БЕЗ "ЕЛАСТИЧНОСТ" и ОСОБЕНО при движение НАПРЕД КЪМ МРЕЖАТА !!! 2л "Помисли" и разгледай на снимки от предишни мачове КАК ИЗПЪЛНЯВАШ СЕРВИСИТЕ - правиш го "с ГОЛЯМ замах НАЗАД на ръката държаща ракетата, а това "навежда" на възприятието, че едва ми не "Е НЕСПАСЯЕМ", което МОБИЛИЗИРА ОЩЕ ПОВЕЧЕ противника ти !!! ВИЖ (наблюдавай) как изпълняват сервисите другите "големи" в тениса И СЕ ПОУЧИ !!! Не бъди "толкова ОТКРОВЕН" при изпълнението !?? ВИЖ КОЛКО ДЪЛГО тупкат топката "звездите" и "размишляват" КАК ДА ИЗПЪЛНЯВАТ сервиса ! УВАЖАВАЙ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ на противника и БЪДИ ХЛАДНОКРЪВЕН, НЕЕМОЦИОНАЛЕН - ИЗПИСВА ТИ СЕ НА ФИЗИОНОМИЯТА !!!

Когато назначи Агаси, ви писах че мисията е невъзможна, не повярвяхте . Пак ви пиша, пак не вярвате. Който се отрече от род и Родина, това го чака! В едно интервю беше казал, че Николинка много му помогнала. Къде е сега тя? Зад борда. Беше оплюл България, че нямал маратонки.

хахахх Ноле изрита кифтака и рязко тръгна Нагоре, педалските снимки на кауна и агаси са показателни що е там

дано му помогне да се върне в топ 20

Наш Гришо ако беше изкарал поне една година казарма в Звездец , психиката щеше да му наред !

Може да смени и гаджето.На късмет.

Манталитетът му на манекен и чуждопоклонник, който се срамува от род и език. Така няма да стане.

И Мауриньо да вземе, все тая..

Да напомним на министър Кралев и шефа на федерацията: Момчето от Монако се нуждае от участие за купа Дейвис, за да получи виза, за Токио. Такива са му спонсорските договори, иначе няма пари. Отказва да играе за България от 2016. Ако го поканят, ще означава висша форма на корупция. ВНИМАВАЙТЕ!

А ти какво предлагаш, България да играе без най-силния си състезател, за да може да си доволен ти, от това, че един трудолюбив човек губи пари?

Да. Даже настоявам да играем без него. Нали това пиша?

Този каквото и да смени, проклятието на Родината тегне. Няма бягане !

Проклятието на България са идиотите като тебе.

Така е! Идиоти сме, че му платихме 2 милиона лева, на него и баща му.

Голям родолюбец се извъди,бе!Проклетисваш като стара баба !

Дано Григор намери опора в този треньор! Успех, Гришо!

Най-искрени съчувствия и на чеха, и на Агаси!

А къде е спортния психолог. Да се обърне към най-добрите в света. На Гришо не му куца техниката ами психиката. Там трябва доста да се работи. От техниката предимно сервиса. Тактически също трябва да се подобрява но пак без стабилна психика, особено в сублимните моменти няма да стане. Този талант който го има, ако се подкрепи с една стабилна психика и тактика , ще се върне обратно по върховете. Ако не се работи достатъчно в тази посока, не може да очакваме нищо повече от сегашното положение. Тези резки колебания които наблюдаваме и то в много случаи даже и без причина, не могат да го доведат отново до върха. Изисква се стабилност, концентрация и тн. Успех Гришо с тебе сме. Физически и технически си добре(с изключение на сервиса), Работи върху тактика и психика.

На Григор му трябва една десета от психическата устойчивост на Джокович, за да бъде номер 1.

Мачкай Гришо!

И чаршафите не може да мачка вече!