Коментари - Челси ще играе реванша си днес, а утре може да бъде изваден от Шампионската лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УЕФА наказали руските отбори. Сега ще изхвърлят Челси, заради Абрамович. Вече разбираме, какво е било навремето - брат ти бил полицай и ти вече си белязан и дискриминиран като "роднина на враг на народа". Всъщност, отдавна нормалните държави (Като Русия) трябваше да излязат САМИ от системата на професионалния спорт. Разни ритнитопковци получават милиони заплата, щото можели да тичат 90 минути и да ритат топка. Уникална глупост. Ако тези пари - а това са милиарди - се дават за масов спорт на населението, ще има повече здрави хора, по-малко пушещи, по-малко дрога сред младежите и по-малко престъпници. Вместо стадион за 1,3 милиарда евро (колкото струва например новият стадион на Челси = 1 милиард паунда) могат да се постоят стотици безплатни спортни съоръжения за обикновените граждани! Във всяко сели или градче можеше да има спортни площадки, игрища за футбол, тенис кортове и други спортове, които да се ползват безплатно.

Ае братчед, ти в ква утопия живееш? Щяло да има по-малко престъпници? Че нали основно от спортните среди излизат мутрите? Щяло да има във сяко малко село стадион. Ми то настроиха в села с по 200 човека супер модерни игрища и стадиони с европейски пари - супер! а поддръжката? Щяли да пушат по-малко... че те сега пушат 2 пъти по-малко отколкото преди 30 години. И кво?

Азиатските и Южноамерикански телевизии да наложат бойкот на Висшата и Шампионската лиги.

Китайската телевизия бойкотира англ.първенство, заради това, че преди мача има минута мълчание заради украйна.

Ясно е, че войната започна заради ФК"Челси". Затова предлагам: всички футболисти и служители на клуба /може и семействата им/, да бъдат вкарани доживотно в затвор; британското правителство да установи всички привърженици на клуба и да им бъдат блокирани картите и авоарите по сметките; ако работят, да бъдат уволнени, да им бъдат спрени пенсиите и да им се конфискува бизнеса. Знаех, че имперските амбиции на британците ги правят глупаци, но действията им в пълна сила потвърждават малоумието им. Лошо е, че конкурентите на отбора припяват. Спорта някога е спирал войни /олимпиадите/, а сега ги предизвиква . Пълно безумие!

Ами дебедюхи, бе! Гласуват санкции СРЕЩУ, а страдат ОТ наложените ОТ тях самите санкции. Що е то? Европа - еврогейска подлога американска структура! Няма друго обяснение. Налагаш санкции на НЕГО, но САМ страдаш от собствените наложени СРЕЩУ друг санкции. Дебилизъм? Не. Висша форма на дебилизъм!

Как ще ви го начукат един ден, и то скоро руските самовари, идея си нямате ?!

Вече почнаха да следят парите на граждани на ЕС които са с двойно гражданство и са избягали от Русия, но се заговори ако имат над 100 000 Евро да им се вземат парите. Дори и Хитлер комай не е бил толкова краен с евреите преди да почне войната.

Руските тролове на приготвя са много изнервени май не е имало плащане отдавна няма и да има!

а така.. сега, малоумнико, си отговори има ли въобще тролове???

Изтрещя този народ. Наказвт английски клуб (разбирай привърженици), защото има предполагаем контакт (разбирай приятелство) на собственика му с Путин, което не пречеше в последните 19 години, да се харчат руските пари. Л И Ц Е М Е Р И !

Вън на руският отбор от европейската лига!

Кой руснак играе там бе, идиот скапан....

А парите на кой са бе гнуслив намален!

Същия принцип на .... кой не скача е червен! и това са ЕС ценности ... да не се прави разлика между военни и цивилни това си фашизъм.

Лил продължава защото УЕФА ще изхвърли Челси.

Залагайте Лил да продължи, защото точно това ще стане.

Санкциите не са за Русия,а за тези които ги налагат. Полза от санкции няма ,както няма полза от мерките срещу Ковид 19.

Има, има, червен боклук! Я попитай Абрамович и Кабаева!

Тия в УЕФА са пълни идиоти. Спорта и политиката били две различни неща. Да бе да.

Напред евроджендъри - напред !

дори и поради някакви извратени причини да подържах западните ненормалници, заради това с Челси щях да се отвратя... гнус

Не мога да повярвам, че фашизмът е способен да се развихри само за 3 седмици - спортът е абсолютен заложник на политиката. За какъв спорт изобщо се говори? И добре, ще унищожат Челси, ще махнат състезатели на световно ниво в тениса, гимнастиката и други спортове защото са от Русия. И какво точно печели светът от този вид фашизъм? И щях да кажа ОК, ако същите мерки бяха прилагани срещу агресора САЩ след като нападна Ирак, Сърбия, Либия, Сирия,...Това което става е ужасно и ако не се освестят политици овреме, ще трябва скоро да заявяваме публично, че концлагерите са справедливи.

Френските медии наглеят, както винаги. И какво като Лил стгни 1/4 финал? Ще си отнесе петаркат от Сити или Байерн и пак ще клюмнат носовете.

Да ги вадят всички рашистки окупаторски боклуци от спорта!

Що не извадиха САЩ от всички спортове заради Ирак? В спорта няма място за политика.

Самият ти ник показва какъв отвратителен гнусар си!

глава ли имаш или тиква?