17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оти се напиняте бе подуянци, догодина сте пак до Лихтенщайн, Баку или Гибралтар и толкоз.

Декларация ще има ли пак?

Le ski I FÚTBOL,XA XAXA

Римейк...Спомени от Славия...Просто пазар, покупко-продажба и то вероятно зад гърба на треньора...

ГОВЕДА, И ПАК ГОВЕДА, НИЕ ПЕЕЕЕЕМ САМО ЗА ГОВЕДА.

и какво сега, тридневен държавен траур? днес кой им беше виновен?

А, бе много е тих Томислав Русев - днес кой му е виновен..пак ли майната Георги Кабаков ?

С тая игра и бараж ще играят

С тая игра и бараж ще играят

Цецикату фалира, ред е на Лецкиту.

Сещам се за лапето дато питало баща си дали може да се маскира като подуенско говедо за Хелоуин, а той му рекъл - не сине, трябва да изглеждаш страшен, а не жалък.. ;)

Тази година Морето отне на гувядата и купата и шампионата. Браво Моряци !

Апропо, да попитам, защо само Кабрал получи жълт картон за симулация, а вчера мязащия на конекрадец Десподов не получи такъв, въпреки че всички го видяхме да симулира. Впрочем той симулираше и срещу ЛЕВСКИ, при това 2-3 пъти, но жълт картон пак нямаше. Може би едно профилактиране на някой съдия е на дневен ред? Не са го измислили в ЛЕВСКИ, Черепа например широко го прилагаше като шеф на ЦСКА.

и едните и другите не сте стока...и шампиони няма скоро да станете

Подуенски нещастници, на вас все някой ви е виновен! Бай хой и цялата държава са зад вас и пак сте гола вода! Що не се прекръстите на уефски-лукойл-подуене с треньор тити палячото! Окрадахте баскетбола, защо не и футБола! На вас всичко ви е позволено!

Честито, шопски говеда !

Както казах има само едно тъжно "мууу".

Нека оставим феновете от Панчарево да изживеят еуфорията от голямата си радост - загубата на ЛЕВСКИ. Тия дни им се падна радост - вчера спечелиха и регионалното дерби с Бистрица. Какво предстои обаче до края на полусезона? За ЛЕВСКИ следват 4 лежерни мача, в които и съдиите трудно ще пречат, решаващ е петия в Стара Загора, в който 3-те точки са задължителни. Не е невъзможно отборът да зимува като лидер. ЦСКА има два подводни камъка - Лудогорец и Ботев, другите са с отбори, играещи срещу тях с цепки на г*ъза, като Славия-Литекс например. Вероятно ще зимуват трети. Лудогорец също има два подводни камъка до пролетта - ЦСКА и Локо-Пд. Т.е. ЛЕВСКИ вероятно ще загуби най-малко точки до Нова година, ако изобщо загуби. Най-вероятно ЛЕВСКИ и Лудогорец ще бъдат на първите две места, а ЦСКА ще окупира бронза /да си го диша/, като разликите в точките ще бъдат малки. Очаква ни интересна пролет, в която ГЕРБ може вече и да не е на власт, а това значи, че и шампионът може да не е Лудогорец.....

Брао бре, ти раздаде медалите за Коледа, а за купата как ги виждаш"сините"? Още в началото на пролетта левски има три поредни мача срещу Лудогорец, ЦСКА и Славия, т.е. всички предпоставки да минат на 4-о място за Великден са налице;))

А този мач пак ли ще искат да го преиграват

Говедата страдат! България ликува!

Ама наистина лоши съдии! Поне една дузпа да бяха дали! Да вземат тити палячото за треньор и бай хой да ги уреди да станат уфески-лукойл-подуене! Голям кеф!

Говедото умре але але

Искаме преиграване на цялото първенство и съдии от другата галактика да ни свирят мачовете. оставка на БФС,Фифа и Уефа. Харакири за шефа на съдиите. Долу Дарт Вейдър и нека силата бъде с нас.

Лефски на първо място ли са? За идин преятел от Перник питам, бивше шефьорче.

На първо са, ама по баскетбол.

Тия Пенки само като помиришат морето, и ги хваща шапа.

"Поражението оставя "сините" с равен актив от точки с ЦСКА...". Ех, Николайчо, мъката ти е голяма, но чак такива глупости от душевни терзания...

Говедата да пускат и двамата си вратари едновременно, така ще имат един добър на вратата.

Време е за сини говежди декларации

Няма титла няма купа само синя тишина

Коя минута е веке, а подуенци още нямат дузпа! Ама не може така бе! Я най-добре да се прекръсти на уефски-лукойл и всичко ще се нареди!

След половин час, ако няма промяна в резултата ще има само едно тъжно "муууу". Чак сърцето ще ти се скъса от мъка и състрадание.