17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващият мач със "Славия" отново ще е труден. И "моряците", и "белите" са исторически съперници на "Левски".

Мъри не става за нищо.. само ония леваци от Гонг надуват балона.

Приземили дедовия...само лудия късмет ги спаси от изравняване в последната минута.

На пелевскарчетата вече мечтине ви стигат до изравняване, хи-хи-хи!

айде,айде, ше видиме кой в четвъртък ше ви сваля гащите да се посмееме пак..

Показа общо взето как са мяташ как се хвърляш колко се раздаваш

Ако имате информация за операцията на Сашка Васева - пишете. По интересно е. Дано всичко мине добре. Мъри колко премия ще вземе за тоя мач? Да ги дари за операцията

Браво на Черно море, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

Кзл

Спрете да пишете за литекс в теми за Левски!

Този е дъното на футбола! Срам!!! Да се крие под перчема на баща си и голия г.з на Никаквета… тюлените местообитават не на терена!!!!

Сладък е!!!

Мъри, Гепи си чамадана и обратно в Таджикистан. Не ставаш за нищо. Само претенции и фекалии. Луна ако не стане президент, поне за треньор на говеда става

Хубаво беше решил оня измамник да събори стадиона на говедата и да построи мол. И балетно училище за футболистите.

Уха...Ники как са мята!!! Все едно спасява Божинката да не вкарва на нило...

Не мърко,а мауриньо за треньор и капело за помощник да дойдат с тия играчи толкова

Туй лефски има ли го ощи?

Всяка загуба на Подуене е победа за бг футбола.

Не съм левскар, но ми е мъчно за оня ФК "Левски" от времето на соца...

Прехваления Мърди се окенза за пореден път, да го глобят с пет заплати и предупреждение за изгонване

Бях на мача. Ако изобщо в България се играят мачове. Пълна пародия всичко. .. Като се почне от агитките, малки хулиганчета дошли да се бият- счупиха няколко глави. Дрисльовци, които не знаят какво правят. После, стадиона не е ремонтиран от както ние бяхме деца. Чоплят се семки и се псува наред… Жалко. Аз не бях ходил на Бг срещи от много време. Казвам си, ще си взема бира, пуканки и ще се наслаждавам., а то пълна селения и тъпотия… Все пак сме в 21 век вече, хубаво е малко да се променим. И този идиоти, цървули, които отиват да правят само бели нямат място на стадиона.

Добре дошъл! Аз съм болен фен на Черно море и след един мач от преди няколко години се зарекох, че на това бунище няма да стъпя повече. То е олицетворение на съсипията в цялата държава. Живот и здраве някога да довършат стадион Варна , тогава и внука ще е пораснал и дружно ще викаме за моряците и ще мразим го ве дата, ако още разрешават де, щото някои искат само да се обичаме пък трябва и да се псува от време навреме.

Може ли такова нещо ? Всичко уж беше уредено ! Съдията беше предупреден да не посяга към картините за говедата и при всяка възможност да изгони някой със зелен екип ! Билал уж се беше отпушил и отново се запуши ! Отново говедата се подиграха с труда на съдиите !!!

Пишмaн "Й"oриcтa" wаrtеlоо oт ТOПCПOРТ БГ: "Щo зa въпрoc? Ecтecтвeнo чe щe cи търcи прaвaтa прeд бългaрcкия cъд" ... A ПЪК ВCИЧКИ CИ ТЪРCЯТ ПРAВAТA ВЪВ ФИФA,УEФA И КAC !!! Пишмaн "Й"oриcтa" wаrtеlоо oт Тoпcпoрт, пaднa в кaпaнa: "Тoмa Дacкe, Фeйcaл Рeрac и Нacиру Мoхaмeд. Триoтo ceзирa ФИФA и УEФA зa прoблeмитe cи c Лeвcки зa нeпoлучeни зaплaти пo дoгoвoр. Лeвcки щe oбжaлвa рeшeниeтo нa ФИФA в пoлзa нa Пeтър Хубчeв. Нa "Гeрeнa" нямa кaк дa извaдят тoлкoвa пaри в мoмeнтa. Кaктo e извecтнo, Бившият трeньoр нa Лeвcки Пeтър Хубчeв, кaктo и пoмoщницитe му, ocъдихa клубa във ФИФA зa внушитeлнa cумa." Пишмaн "Й"oриcтa" wаrtеlоо не може да обясни зaщo Cпрoкeли или Бoлaдoвци cи търcят пaритe oт ЦCКA? Нaли нe били ЦCКA? Нe ce e чувaлo Cпрoкeл и Бoлaдo дa ca игрaли в Литeкc или Чaвдaр нали :) Зaщo ЦCКA Coфия трябвa дa плaщa нa Cпрoкeл зa нeщo oт прeди 10-15 гoдини, aкo нe ca ЦCКA, a друг клуб?!

Слаб мач срещу исторически съперник. Победата на "моряците" е заслужена.

А картофената нива, уж стадион, нещо за нея и как е лицензирана? Щото какви идеи да имаш, като играеш на бабуни. То това не е футбол! Къде се контузи Холмар и не игра почти година?? Там всеки отбор си пази краката, като за последно!

На същия стадион Локо Пд, Локо Сф и Славия не загубиха, ЦСКА даже спечелиха, вие не можахте. На калпав левскар терена му пречи.

Ти що не погледнеш на тази ливада колко бой сте яли, точно от Левски, а и от всички останали. Това не означава, че идваме да вадим картофи.

Анти уефски, духай супата шоп недоклатен

Лапай вода от лайняния кенеф, който се излива в черно море

Чудесно!

Леваци.

SU-152

Проспан мач. За 90 мин. нищо, а най-дразнещото е липсата на каквото и да е желание. Пореден много слаб мач на Михайлович. Мъри беше доста посбъркал и тактиката. Както и да е. Не е трагедия предвид нивото ни.

изритайте чужденците дайте пари на школите