Австралиец измъкна ЦСКА срещу 10 "моряци"

Черно море изпусна дузпа и победата срещу "червените"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е да се спре с тази българска комунистическа простотия по стадионите. По цяла Европа на гостите се дават максимум до 10% от седящите места. Вчера отново гледахме как това не е спазено. Дъщото сепслучва и на националния стадион. Домакина е домакин, а госта гост с 10%. Когато ЦСКА е гост да му дават само 4000 билета, същото важи и за Левски. Сами си създаваме проблемите и пасле ревем.

Абсолютно неточен коментар! ЦСКА изпусна победата. Доминираше през целия мач, но както и се очакваше пастата удари голяма подпорка на моряците! Отмени редовен гол и даде дузпа за черно море! ЦСКА трябва да играе по-нападателно и агресивно, показаха, че са прав път! Съдията подари точка на моряците! ОЧЕВАДНО!

ЦСКА изпусна моряците. Накрая имаха два златни шанса. Отмениха им и чист гол. Топката облиза корема на Али Соу, но съдиите решиха да угодят на ревливия Илиян Илиев.

Това, което виждам на снимките е че някакви африклански маймуни - негри КРАДАТ Работата и Парите на българите- футболисти и българсктие футболисти стоят БЕЗ работа.. Българските ФУтболисти, ако искат да имат РАБОТА като футболисти, и да я има България, трябва да изгонят собственциите на отбори, които дават пари на чужди башибозуци. Трабва БУНТ срещу Борисов който пуска маймуните да им откраднат Работата. А Зрителите, ако са истински българи, нека отидат до лагерите за Башибозуци (араби и н.е.г.ри) в Елхово, Харманли и СОфия( Враждебна ), и да почнат да бият башибозуците да бягат ОБРАТНО към Турция, както Васил Левски, Българската Армия и Христо Ботев са правели...

Само литекс оле

Син клошар комплесар, аре чаЛ

Дан тъй Курьор и[email protected]л?

Много ме кефи статистиката ЦСКА - непобеден, ПеЛевски - непобедил.

И Нас много ни кефи (статистиката за ЦСКА) : за 4 (четири) години - около 2 (два) тона тор от калифорнийски червеи...