17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Роналдо показа петте КУПЕНИ/ПОДАРЕНИ титли ... Знаем ги ... няма нужда да се фука, че и без неговите усилия, са му КУПИЛИ/ПОДАРИЛИ .... 5 купи ... Най-жалкия и най-подпирания клуб в световната и европейската история на футбола .....

Победата е забележителна, макар не всичко да е решено.Един гол в Торино за испанците ще направи мисията за Ювентус почти невъзможна.Трябва да сме наясно ,че Юве е сериозен фаворит за титлата в ШЛ тази година, още повече че там отиде Кристиано Роналдо.Качеството на Атлетико обаче е много високо, тъй като два пъти играха финала в ШЛ и го губеха срещу Реал М.Отстранят ли Ювентус може да играят и трети финал.Малшанса им е ,че играят в първенство , в което друг освен Реал и Барса не може да стане шампион.Такава е и съдбата на Тотнъм в Англия.Много са добри , но не достатъчно , за да станат шампиони.

При всяко отсъждане ходят да се разправят със съдията. При всяко единоборство целят кокалчетата. При всяка висока топка най-напред удряд един лакът в гърба на противника. Даже Гризман спечели няколко високи топки така. Говоря за Атлетико ако някой не е разбрал.

"Големи топки" имат хората, дето влизат в горяща сграда да спасят хора които не познават за заплата под 1000 лева на месец! Това са големи топки! Това на футболистите е голямо его, и не е нищо особенно....

Абсолютно всеки футболист може да стане отличен пожарникар, но пожарникар да стане футболист е малко вероятно. С едно изключение у нас.

Семеоне осеменява ли си играчите според писача?Йес!Дааа....Не!

Симеоне бе тъпак!

Аврааме,бакалино-аз пиша за Семеоне,не за Симеоне,а още по-малко за Аврам бакалина!Йес!Даа...ДА!

Ако има на този свят нещо по-тъпо от футболист, това са феновете му. Какво толкова се изживява кой вкарал топката някъде си и кой цял живот тичал като луд след нея, не знам. Това е някакъв отдушник на човешката глупост, който е взел прекалено големи размери.

Същият въпрос стои реално за всичко. Какво толкова се вживяват, че някой умрял. И без това би трябвало всички да стигнем до там. Човек сам изгражда на какво да придава важност.

Само той все едно има големи топки.. мойта базука д не я вадим...балкански курага!Атлетик са най скапания и слаб отбор на Иберийския п ов.. да го духат

Щука

Така като гледам ръцете на треньора.. Не съм сигурен, но може и дупка да оформят :D

Кое им е симпатичното? Всяка борба за топка е риск за целостта на противника. То не е блъскане, то не е ритане, то не са лакти. Е такива рендета като на Симеоне въобще не ги гледам. Само се чудя на Гризман защо не си намери отбор, където да играе с футболисти, а не с някакви сатрапи.

ако трябва да избера между "твърдата" игра на Атлетико и гелосаната свиня - винаги Атлетико!

Не е "Атлеетети!"