17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човека е избягал защото помощника му са го убили. Вие не бихте ли се страхували? Аз лично бих. Какво да прави, да чака да падне от балкона ли? Един противник на Путин два пъти пада от балкона в рамките на година. Първия път оживя, втория живя няколко дена но твърдеше че случайно е паднал и двата пъти.

Човекът не бяга за да раздухва скандали !!! Бяга защото знае твърде много и все някога ще бъде отстранен и няма да го оставят да се разхожда с всичко което е видял няма значение САЩ ли си Или Русия само противникът би те защитил за това което знаеш !!! Това се случи с Едуард Сноудън който избяга в Русия и за него има филми !!!

Психически изобщо не е в час.

Ако знаете само колко руснаци са без родина и не искат да се връщат по никакъв наин без дори да ги гонят за нещо и се чудя защото като там е такъв рай и цари такова голямо разбирателство все гледат да щипнат колкото се може по далеч от тая клоака и така ще е до като гнома са прави на сталин

няма предатели при американците, защото държавата им (САЩ) е "натъпкана до козирката" с агентура и ФБР, които "бдят", предварително ДА НЯМА ЖИВИ такива "истински езици" (компромати) . Просто ги "изчистват" !

Чистокръвен Б. ОК. ЛУК! Зарязал си семейството... така било по-добре! По-добре е да спреш да лъбеш, но вече е късно...

Боклукът вика "този е боклук"

Стана ясно, че "проблемът" бил с изтриване на записи в базата на Русада (WADA) в Русия, чрез поне 500 пъти влизане през Интернет от IP адреси в САЩ, всички знаем с какъв акаунт (на заплатения доносник Григорий Родченков)... Русия пази копие на "изтритата" база даннии вече направи възражение на спортния арбитраж в Лозана... Да си спомним как американския плувец Майкъл Фелпс с помощта на забранен допинг за коне, който не бил забранен за хора, стана 20+ пъти олимпийски шампион.... Допингът за коне защо не е забранен за "легендарни американски допингирани коне" като Майкъл Фелпс? Fancy Bear Revelations: Michael Phelps Used Meds Banned for Horses (https://sputniknews.com/sport/201702141050683066-usada-declaration-medication/) А с какви "хранителни добавки за коне" олимпийския шампион Анди Мъри на съвсем млада възраст вече си смени тазобедрените стави.... предполагаме, че грешка е станала с "хранителните добавки за коне"... Нека да си спомним, че в списъците на WADA никога не се появяват имена на английски атлети... Забележете например, че никога преди 1999 год страната Англия не е била дори на 10 място в класиране на олимпийски игри и след избирането на председател на WADA от Английската Империя изведнъж скочиха от 36 място, на 10, и стигнаха до 2-ро място по медали на Олимпийски игри през 2016: 1996->36, 2000->10, 2004->10, 2008->4, 2012->3, 2016->2 място... забележете кой е председател на WADA за това време: Dick Pound, Canada (1999–2007), John Fahey, Australia (2008–2013), Craig Reedie, UK (2014–present). Няма съвпадения май... Спомнете си поговорката (ирландска и английска): James Joyce “Beware the horns of a bull, the heels of the horse, and the smile of an Englishman.” Например на зимната олимпиада 2018 в Южна Корея, 100 норвежки ски бегачи астматици пристигнаха с 6000 дози на гормона Астмопен за разширяване на бронхите. Това се случва винаги... Това не се ли наказва? За редовното приемане на допинг от "братята" Уилямс с позволение на WADA да не споменаваме...а обясненията в тениса, където половината от тенисистите с допингови нарушения и се оправдаваха после с "кокаинова целувка с проститутка", изпита чаша с амфетамини на помощника на Агаси, Надал нямал Интернет в къщи и допинг-ченгетата не можели да го открият, Серина пък била по време на ваканциите си ... в Русия...

Често се случва да уважаваш дори врагът си ! Всеки обаче презира предателите, дори и врагът ти презира предалия те !

За предателите-СМЪРТ.Може и съдбата на СКРИПАЛ.

А той какво очаква за това ,че съсипа труда и живота на хиляди спортисти . Голяма част от тях без вина. Очаква орден Суворов първа степен и да му свири химна на Русия. съдбата на предателите е такава -Цял живот чакат възмездието и живеят в страх .Дори никой да не ги преследва.

Kenn1111

Във всяко стадо има мърша и ако и платиш подобаващо ще говори всичко което му се нареди.Тоя е типичен пример.В спорта има допинг от десетилетия просто едната фармацевтика е по добра от другата и затова не ги хващат а и да ги хванат така извъртат нещата че....Примери бол на американски спортисти хванат и после оправдани.Чист спорт май от времето на Кубертен няма.

В Русия цялото стадо е от мърша, с редки изключения, като този Родченко и петдесетина други!

Камунист, колхозник .... защо направо не напишеш истината ? Трол !

Руският мошеник - първи мошеник на планетата.

Твоят мащаб е по малък. Ти олигофрен първенец в сайта !

Този идиот без Кремъл ще обсят агенти от ЦРУ.

Иде само корупция, рекет и Новичок Умните стоят далече от оназ кочина

Един (Тамаш Аян) така викаше срещу допинга в щангите и накрая напълно корумпиран. Дето наказваха и нас. Дето получавал например благодарствено писмо, че отложил наказание. А страхът от преследване на този, се нарича просто ... параноя. Което е болестно състояние. За Сноудън ръководител в САЩ каза, че са подценили какво е щял да разкрие и съжалява че не са го утрепали. На САЩ много неща се разминаха. С неявил се на проби за допинг 3 пъти. С взимащият наркотици (счита се за допинг) Фелпс. С такива предписвани на Уилямсите. А да не говорим за счупените проби за май бяха 17 години, точно преди опит за сравнението им. А за мърсотия в спорта, може да четете например в тукашна статия: corner.dir.bg/v-mishenata/30-godini-ot-nay-mrasnoto-byagane-v-istoriyata Където на финал на 100 метра на олимпиадата 1988 в Сеул, е трябвало да се признаят резултатите само на 2 от 8 състезателя.

Няма счупени проби, колкото и подло и нагло да лъжете.

Да бе щото британците само планинска вода пият.

Психопата Путин ти е скроил костюма чичка, да беше си траял.

Този дето го гледаш в огледалото е психопат, ама не е Путин !

Не знам защо ще искат смърта му...за руснаците той е вече умрял. Никой не се интересува от него.

Предателите нямат родина! Родниченкаов (на хохал ми прилича) е бил активен участник и когато се се провалили, го е хванало шубето от уволнемие и е кеширал инфото, което има. То пък съдбата изигра кофти трик на САЩ - няма Олимпийски игри. И тъй като в САЩ спорта не е държавна политика, а частен биснес, зобираните мутанти ще фалират.

Ежедневието на режима на Путин 1. Хакерски атаки и хибридна война 2. Дрънкане на оръжия и демонстриране на мускули 3. Финансиране на антиевропейски партии,анархисти,фашисти и всякакви антисистемни играчи. 4. Натиск върху всички съседи и братски държави с НПО та и местни медии . 5.Кражба и интерпретация на исторически факти. В резултат на всичко нито санкциите паднаха нито по газопотоците потече газ,нито загиналите в Донбас намаляха,нито руската икономика живна .......едиснтвено хунтата на олигарсите се укрепва и държи ,нервно защото накъде отзад се поддава следващата революция или преврат ,която да спасява потъващия кораб.

Ти си като Худини ! Как само се измъкваш от усмирителната риза ! И пак си влязъл в стаята на главната сестра и чатиш. Санитарите в Карлуково пак са те изпуснали.

Мислех си в началото, че разказваш виц. Все едно Путин е всевиш и знае и може всичко, че да прави всичко това.

Това същото важи с пълна сила и за американците и техните приятели от Европа. Тъпите американци имат 17 агенции по сигурността и нито една от тях не успя да се противопостави на руските и китайски хакери

Путинова Русия по статистика на ООН за 2018г. заема: - 79-о място в света по стандарт на живот. -71-во място в света по ниво на човешко развитие. -72-ро място в света по брой на държавните разходи на гражданите . -157-о място в света по показатели за здравето на населението. -134-о място в света по очакваната продължителност на живота на хората, което показва продължаващо бъдещо влошаване на качеството на живот. Но затова пък- -1-во място в света по брой на самоубийствата сред възрастните хора, деца и юноши. -1-во място в света по броя на разводи и извънбрачни деца. -1-во място в света по брой на абортите и броя на деца, изоставени от родителите си. 1-во място по брой на деца сираци. -1-во място в света за абсолютен упадък на населението. -1-во място в света по консумацията на алкохол и алкохоло-съдържащи продукти. -1-во място в света по продажбата на тютюн. 1-во място в света по смъртност от болести на сърдечно - съдовата система. -1-во място по брой полицаи/милиционери на глава от населението. 1-во място на пациенти с психически заболявания. -2-о място в света по продажба на фалшиви лекарства. -1-во място в света на потреблението на хероин (21 % от световното производство). -1-во място в света по брой на произшествията (13 пъти повече от средното в световен мащаб). -1- място по убийства в Европа - 6.48 на 100.000 души. -1-място по заболели от СПИН - Екатерининбург и втори в света след Лагос, но се работи упорито по въпроса! -Само през 2017г. – 513.680 руснаци са умрели от дирeктна употреба на алкохол. Докарали са я дотам, че се наливат и с препарати за почистване на вани и тоалетни „Боярщник“-само в единият случай имаше 138 смъртни случая!! - 135-то място -/делят си го заедно с Нигерия/ по сигурност на инвестиции. -159-о място в света по ниво на политическите права и свободи.

Всеки може да влезе в UNDP и да види, че Руската Федерация е на 49 място по комплексно развитие. Европейска България е на 52.

Вече ти писах...това, че повтаряш една лъжа непрекъснато, не я прави истина. Разбира се, Гьобелс е смятал точно обратното, той ли ти е вдъхновението?

Родченков вероятно не е жив, както и Скрипал. Повече от тях няма какво да се извлече и не са ценни за "демократичния свят", а разходите за охрана и прикритие неоправдани. По руската телевизия имаше предаване за това - предателят си е направил операция за смяна на чертите на лицето, носеше тъмни очила, гласът му беше съвсем друг... Накратко показаха една говоряща глава, която сипе обвинения и клевети, но тя не приличаше по нищо на Родченков, а никой от приятелите и колегите не разпозна гласа му. Ако ви се вЕрва, вЕрвайте.

Аве Путя да не дава нещо и на агента си Р.Радев, защото ушите му все растат а мозъка му се смалява.

Или имаш мощна фармацевтика или като норвежците пращаш асматици. Има си начин, но с лъжи не става.

Слава на руските и съветските спортисти, те вземаха и вземат най-добрия руски допинг- последен модел, по-добър от Новичок.

Понеже няма за какво друго да пишат - пак за лошата Русия ... Какво да кажем за поръчков материал, който никой в Дирника не смее да подпише - не е ясно, кой е написал това ?! Гледайки някоя от сестрите Улямс и Шарапова, кой според вас е на анаболии и стероиди ?

А, бе, глупендер, ти като си роден в Русия, не си ли научил от книгите, че руснакът не прощава единствено ПРЕДАТЕЛСТВОТО?????? Ама, кой ти е съобщил, че ще умреш сам, бе Негодник? Че си пътник, цял свят го знае...ОТДАВНА!!!

БезРодченко!

Не само Кремъл, не само...........

ползват стимуланти, без исключение... Само че нещата стоят така. Разработва се даден допинг, но същевремено и метод за неговото откриване. В съвремените хроматографски аналитични методи без т.нар. "свидетел" - веществото, което търсиш, методът не работи. Така това вещество се открива (идентифицира) и се определя концентрацията му. Значи нужен ти е методът (а той се разралботва трудно) и чистото вещество - допинг. Докато другите държави се доберат и до двете, ти правиш нови такива и т.н. Т.е., ако нямаш солидни лаборатории и специалисти, ползваш стари допинги, по които лесно те хващат...Който може, го може...А иначе всички ползват, няма невинни. Само дето руснаците са много назад в материята...

Във всички времена предателите са били хора без чест, достойнство и родина ...

ВСИЧКИ ЗОБАТ,ВСЕ ПАК НА ЗАПАД ИМА НЯКЪКЪВ КОНТРОЛ.НАПОСЛЕДЪК КИТАЙЦИТЕ НЕ ИЗОСТАВАТ ОТ РУСИЯ.

Родченко ще го "разчистят" тези, които го прикоткаха. Свърши им работата и от тук насетне е само един воденичен камък с разходи. Сега като го убият хем ще натопят руснаците за това, хем ще спестят от понататъшната му издръжка. Булгарина за това има поговорка - Изтъка сукното па ритна кросното.

Руснаците само лъжат. Така прекарах Световния шампион Топалов и му взеха титлата в Русия. Мошеника Крамник ползваше компютър в тоалетната и въпреки, че го разкриха, на него му дадоха свтовната титла , защото Световното първенство беше в Русия. Руснаците могат да бъдат само кенефни или допинг шампиони.

Топалов американеци ли е според теб? Или Крамник? :))))))))))))))

на поклонеие и не пиши глупости по форумите. Щом като не знаеш нищо за Българина световен шампион по шахмат.

Интересно никъде не пише нищо за баща му. Предполагам че е зарязал семейството. Майка му му инжектира допинг в младежка възраст. Сестра му (бивша спортистка) е осъдена условно за търговия с допингови препарати. Той също е бил заподозрян, но се е "скрил" в прихиатрия и си е изкарал някаква диагноза, еднакво възможно е според мен и да е истинска и да е фалшива. После избягал в САЩ и си зарязал семейството (наследствено е изглежда). Сега харчи на ЦРУ парите по пиене и коври, и уж книга написал, имаше информации че е опитвал да се самоубива. По физиономия изглежда като А. Тодоров. Злобен и видимо психически нестабилен.

Най-голямото наказание за предателя очернил безпричинно родината си за пари/доста/е невъзвращенството! А това наказание си е избрал сам, за което сигурно съжалява, НО е много късно1Радченко беше употребен от САЩ и сега е безинтересен за никой/особено в Русия!!

Пфуу,тез ингилизи, да видиш ти.............Според беглецът-обвинител, антидопинговата лаборатория на Великобритания в Хароу се е представила кошмарно слабо през 2012-а на игрите в Лондон. Тя е пропуснала 126 положителни проби на руснаците, като от тях 82 са в леката атлетика.

краварите милите имат 16 активни спортиста с медали от назционални и международни първенства в 8 спорта умрели преди да навършат 38г! Ето това е истински спорт! Чист и неопетнен! И кръвните им проби във WADA по една случайност ги била затрила чистачката.... всичките...

А па за тоя родченко... не си струва усилието да се пише. Него и червеите ще го избягват първите 10години като го погребат, че само на макдоналдсШИТ кара горкия. ПРЕЕ.АХА го с парите...

че имаше случай на изпотрошени проби. Все някой трябва да е в бяло.

Най-добре е да разрешат всякакви химии, защото и без това всички спортисти се друсат с анаболи !!! Тъкмо няма да има такива "предатели" !!! Всеки който смята, че да се тровят хора заради финансови и политически интереси е престъпление, трябва да бъде съден за държавна измяна, даже и семейството му трябва да се репресира !!!! Живеем в безумни времена :((( Да свидетелстваш срещу престъпление да се смята за предателство ??????????

В повече ми идва майка му да е инжектирала нещо. Чак пък толкова амбициозна майка. По-важно е, как са го накарали да говори такива ?истини?. То е ясно, че всички взимат по нещо. Аман от тия пари.

Интересно защо, шефът на германския съюз по лека атлетика, нарича този чичка мошеник?

В повече ми идва майка му да е инжектирала нещо. Чак пък толкова амбициозна майка. По-важно е, как са го накарали да говори такива ?истини?. То е ясно, че всички взимат по нещо. Аман от тия пари.

Гнусни предатели. Руснаците гълтат какво и не за да се покажат , че много могат. Всъщност, без наркотици и допинг са гола вода.

То братя уилям пък са нещо без зобане... аре у лево джибрил!

Гнусен предател и подлога. За пари и майка си е готов да продаде. Вторият Скрипал. Изрод!

Абе руснаците няма как да си сравняват фармацевтиката с американците! Просто са мнооого назад...

Този и той като Солженицин.....................Кога одъртя и свърши паричките се върна и каза : " мислех че те се борят с комунизма а те искали да унищожат Русия " .Какво прозрение , какъв идиот ! Та и този не е далеч от него!

Защо ли никак, ама никак не съм изненадан?

На нашите щангисти им забраниха да се състезават, заради положителни допинг проби. Защо на допингираните руснаци да им разрашават. Щом като руснаците са вземали допинг - вън от Оимпиадата.

Друго си е качествения спорт на саш. Само като погледне човек сестрите-годзилки Уилямс и веднага му става ясно, че цял живот са карали само на овесени ядки и добра био храна!

лошото е че американците употребяват повече стимулатори и забранени медикаменти за въстановяване но там няма предатели а този руски плъх да се зарови в някоя дупка и там да умре боклук предал се за шепа долари боклук мръсен

ИМА МНОГО ХВАНАТИ АМЕРИКАНЦИ.