17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много правилна реакция на публиката..... Всичкото черно трябва да се прави на сапун. Аман от черни маймуни във всички европейски отбори. Това не е футбол вече а джунгла.

Бате, батенце и като махнат черните и нивото на играта спадне и от там рейтинга на мачовете, какво прайм...нали не мислиш, че Европейските отбори разчитам само на люпачи на семки по скамейките! Стегни се, удари си два шамара и се осъзнай, че си в 21век..

Абе Tojo.... започвай да си биеш шамари от радост и бегом към Африка.... Там е пълно с черно и се надявам да се кефиш максимално. Преди 30 години не бях виждал негър на живо.....сега превзеха цяла Европа и света....а ТИ даже им се радваш... С интереса който имаш ти пожелавам утре когато някой мнооого добър черен футболист напъне някой от фамилията ти....да продължваш да му се радваш.

Теляче, кат викаш джунгла, кво прай оная смръдлива курва майка ти - още ли обслужва клиенти в Столипоново? :) И то без пари, от любов към професията :)

За такива като теб си представям следната история. Детето ти утре си хваща чернокож(а) приятел(ка)....и таткото е объркан. Сега вероятно си мислиш, че няма как да се случи...

двамаата, митке, сте лика прилика. само дето единият е расист срещу черните, а ти си расист срещу 'своите', бели българи. едно и също говно, ама ти си по-редичко.