Коментари - Чутовна драма на "Тура", младият Погачар пренаписа историята | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голямо каране направи момчето. Все пак седя на 50 и няколко секунди зад Роглич за 19 етапа без да има неговият уникален отбор. Роглич е по-възрастен и логично не успя да се справи на този часовникс натрупаната умора, а малкия просто даде всичко, че и отгоре. Освен това е супер катерач и този завършек на етапа с кошмарно изкачване в края беше перфектен за него. Много голямо сърце демонстрира. Напълно заслужено е всичко. Евала! Големи колоездачи са произвели словенците!

Жал ми е за Роглич. Харесвам го. Имаше много добър шанс да спечели Тура тази година. Следващата ще му е много по-трудно.

Роглич имаше вид на болен от лъчева болест, много блед и без сила. Този профил на трасето може би обяснява защо толкова много пасна само на един човек.

Ланс Армстронг прати на майна всички титли!

Този спорт въведе всички стимуланти в спорта през началото на миналия век ! Карайте колела само за здраве!

Уникално, а. Навремето имаше едни американски колоездачи дето също бяха мн уникални. Побеждаваха на поразия, а малоумните ни коментатори припадаха от вълнение и хвалби. После всичко си идваше на място, а американците се прощаваха с колоездене, пари и слава. Май на там върви и тоя словенски юнак.

Вижте какво прави амфетамина не човек а желязо! Тур и Го на Франсето!? След няколко години ще прави признатия Бях млад и исках да спечеля !?

Браво! Утре неговите съотборници ще пият шампанско по време на последния етап, което едва ли са очаквали. Воут Ван Аерт и Том Думолен гледаха, като отровени след като им направи 1.31'' и 1.21'' . Погачар още на загряхвката не изглеждаше в кондиция, нещо много се влагаше там. Дано арабите от ОАЕ се сетят да дадът на момчето1-2 милиона долара.

Не изглеждал в кондиция а ги би с над минута и половина. След една седмица ще лъсне истината - Флойд Ландис номер 2 В колоезденето чак такива случайни изненади няма.

Роглич не изглеждаше в кондиция, клавиетурен лепсус.

Как няма да гледат като отровени като хиляди километри са карали за Роглич и виждат как трудът им се изпарява. (те са от същият отбор като Роглич)

Това е етап който аз ще помня доживот. Уникално каране!