Да си украинец в отбора на Владимир Путин

Ярослав Ракицкий напусна Зенит (Санкт Петербург) днес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видях някакви негър -- маймуна в отбора на Руснаците... Днес, е денят на Освобождението на Българиа от Мюсюлманско Османско РОБСТВО... Всеки бългфарин/ трявба да намери и да утрепе в ТЪМНОТО, някой арабин, турчин или негър., без да се разчува.... Да знае как я има свободна България... Щото е имало и българи, които 500 години бяха роби на Мюсюлманите- Ислямсити... В НОва Телевизия има една ДЯВОЛ- маймуна Стефани Рубен Обадяру.. В предаването СЪрвайвър се е домъкнала някаква ДЯВОЛ-маймуна - Карин Околие.... А в футболните фирми- ЦСКА софия на Гриша Ганчев, Лиевски софия и Лудогорец има доста ДЯВОЛ- маймуни, за убиване...

качиш флага и да напишеш какъв си по народност.Каква наглост!

16:45, 3 марта 2022 РПЛ и ФНЛ покинули уже 23 легионера Среди покинувших российские лиги иностранные футболисты, тренеры, менеджеры и физиотерапевты клубов «Зенит», «Динамо», «Ахмат», «Краснодар», «Локомотив» «Урал» (все РПЛ), «Акрон», «СКА-Хабаровск» и «Торпедо» (все ФНЛ). РПЛ: Ярослав Ракицкий («Зенит») Андрей Воронин («Динамо») Станислав Гончаренко («Ахмат») Павел Дубко («Ахмат») Даниэль Фарке («Краснодар») Эдмунд Ример («Краснодар») Крис Домогалла («Краснодар») Кристофер Джон («Краснодар») Маркус Гиздоль («Локомотив») Зильбрехт Лутц («Локомотив») Пабло («Локомотив») Ярослав Годзюр («Урал») Денис Кулаков («Урал») ФНЛ: Крис Докерти («Акрон») Рамон Трибульетч («Акрон») Алехандро Вильчес «Акрон») Маттео Жугай («Акрон») Марко Джорджевич («Акрон») Ягиз Чекем («Акрон») Уго Клингор («Акрон») Фабрицио Тавано («Акрон») Дмитрий Литвин («СКА-Хабаровск» Александр Каплиенко («Торпедо») Футбольный клуб «Краснодар» сообщил о приостановке контрактов с несколькими игроками по их просьбе. Вандерсон Масиэл, Кайо, Эрик Бутхейм, Кристиан Рамирес, Жуниор Алонсо, Джон Кордоба, Виктор Классон и Реми Кабелла покинули расположение клуба, однако их контракты с «Краснодаром» будут действительны, футболисты планируют тренироваться самостоятельно.

Путин е зло, руският народ трябва да го спре.

Според самия футболист, той е напуснал по семейни причини, каквото и да означава това. Но каквато и да е причината, не може да забъркват спорта в политиката. Какво печели ЕС и САЩ като изключат спортисти и отбори от състезанията само защото са с руски паспорт? Дори и на параолимпийците посегнаха. Или диригент като Гергиев, певица като Нетребко? Или да забранят на студенти да учат? Или в ресторанта да не сервират ако говориш руски? По какво се различават от времената, когато същото отношение е било към не-арийците? Ами католици срещу протестанти? Ами мюсюлмани срещу раята? Ами кръстоносните походи? Ами индианците? Ами геноцида в Африка? Или в Армения? Безброй примери, че не сме си научили урока по хуманизъм...

Целта е, да започнат тези спортисти да викат на висок глас, кой е виновен за тази война! Да го разкарат от Кремъл! Между другото руските олигарси започнаха да шептят! Засега!

Питам СИЯ, къде е хуманизма на руснаците. Да убиваш цивилни, жени, деца старци, да разрушаваш болници, училища. Това ли е хуманизма, бе Сийке!!!!!!

Кой беше тоя? Не ни мътете мозъците с глупости.

75 мача, 5 гола.

Ако беше врата и по-малко щеше да има... Ама вие сте сталинисти. Танковете само ще нападат. Броня само отпред е достатъчно....

Дано и другите укри да се махнат от Русия.

Ужасно грозно и тъпо е политиката да се намесва в спорта и културата, но и това доживяхме. При война винаги са се използвали всякакви средства. Няма по-мръсно нещо от войната.

И?

Опитал се е да балансира и да протестира против неща с които не е бил съгласен в Украйна. Но и той е разбрал че злото джудже е минал границата. Нищо не може да купи съпричастността към тези престъпления!