17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първи или втори кръг за олимпиеца

къде сте в листата???

къде са ни другите тенисисти, къде са ни гутболистите, волейболистите??? Радвайте се на Гришо докато е още в топ 30 на световния тенис.

падане първи кръг!

Гришо е бисексуален,ял е на Серена Уилямс хуя.

Защо трябва да се разгласява това,сваля се имиджа на българина.

Риторичен въпрос

Ми мисля че всички знаем отговора на въпроса от заглавието

така си и остана на нивото на идола му когато е бил на 6 годинки.

може ли да седнеш да напишеш толкова дълга статия за човек който ще участва на турнир и няма никакъв шанс след 1 кръг. За Джокович и Надал в странитр им след титла в големия шлем не се пишат толкова дълги анализи както тука за тоя инвалид

дришко си остава българин

На 33 какъв пробив на Дришо времето отдавна мина идват нови тоя кво си мисли на неговата възраст Надал и Джокович се отеглят с по дваесетина титлинобрали всички трофеи в твниса със семейства и деца а нашия уж с Шарапова и там никви не ги свърши какво си мисли че е на 23 ли.

Оставете човека на мира, бе тъпанари.

Нищо ново няма да се случи с кайма.

Какво да очакваме от гаджето ти?

Гришо няма никакъв шанс за титла от големия шлем до края на кариерата си. Ако не бе тръгнал по к---рви може,но талантите още до 20 години имат титли а той е на 31. Каквото направил,направил ........Най-много накрая да се ОМЪЖИ и да ни изненада всичките .

Човекът си играе колкото може и си изкарва предостатъчно пари за един лъскав живот, не виждам защо го плюете постоянно. Даже и с минаване на 1ви кръг само печели повече от годишния доход на пишещите тук. Ама не бил спечелил достатъчно титли.. То има хиляди други, които не са спечелили, не всеки може да бъде Надал, Джокович или Федерер

МАЧКАЙ!