17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сте офшорска пералня регистирана в България. Вие не играете футбол, вие перете пари и лъскате на домуза... имиджа. Във вашия отбор чужденците са 5 пъти повече от българите. Даже помощния персонал не е български!

То едно национални, местни момчета в отборите на високо ниво няма. Всички са сбирщайн, дори националните отбори. Като Билбао и като хърватските отбори са изключения. Колко са французите и то бели в ПСЖ?

Какъв "българско" отбор е Циганорец? В Делиормана ако говориш на български те гледат на криво и ти викат "гяур"! Успех на Малмьо! Ще изшият ФК "Кремвирш" и в двата мача! АМИН!

Е точно това не трябваше да го казваш. Ще ти изяде главата.

Успех момчета. И да ви гледаме в групите на шампионската лига. А защо не и след това.

Направо на финала! Мечтите са безплатни! Нито в лудогорец нито в рязград доминиращия език е българския, какъв български отбор е това? Това е отборчето на Киро гела, където само на него държавата му плащаше заплати по ковид мерките 60/40. Пожелавам им скорошно отпадане, а на всички фенове на въпросното отоборче да ходят да ги думкат отзад в анадола, би трябвало да се съберат в един автобус!

А в чорбата какъв е доминиращият език. Малоумния. Боли го фара някой, какъв език говорят.

че е от български отбор, съставен на 85% от иностранци, и не играели по български. Това са няколко обиди наведнъж. Да се сезира прокуратурата, и без това нищо няма да последва.

Тези силни думи за след предстоящите два мача

Тия в тая фирма- Лудогорец са Мошенци и ПРЕДАТЕЛИ като поп Кръстьо и Стефан Стамболов... Трябва да убият българите- Предатели, като започнат с Домусччиев и да им вземат ПОДКУПИТЕ от маймуни и чужденци, за да пускат маймуняци на мястото на български футболисти.. А маймуните да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Турция и Африка , както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Хайде ако обичаш да се изказваш за футбол без да даваш примери от историята на България , очевидно е че не я познаваш, тази държава съществува след пет века робство заради хора като Стефан Стамболов, а ти си предал България вече в главата си

Приятел, случайно да знаеш колко български деца и юноши учат и тренират в школите на този така мразен български отбор? Като гледаш нивото на националите ни с кои футболисти в момента може да се направи отбор с някакви цели ? Извън нашето първенство.

Пий си хапчетата, педал

Домуса тоя ще го махне много бързо за подобни недомислени изказвания. Тотален глупак. Да гледа един запис от '94-та да пита кой е Бербатов тогава да говори за български футбол. Аз къде да гледам за Латвийски или Литовски ... да падна малко и аз на това ниво да се разберем.

Пич, 94-та Бербатов е още никой, никому неизвестно дете:)

Играете цигански футбол от Рязанград, и сте фенове на кренвиршите и гела, селтак с очилца такъв.