17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идеята на проекта Лудогорец е да играе срещу грандове като Реал, Ливърпул, ПСЖ да пада от тях и толкоз.

на времето един дебел собственик на отборче в булгаристан заложи 3 милиона в еврофутбол за шампиони при 1;30 раздаде 580 000 за подкупи и сникакъв отбор стана шампион.../за други букмейкъри нямам инфо но и там е залагал/

Домуза да купи Роналдо, Меси, Бензема, Салах и още няколко от европейските грандове и е готов направо за европейска шампионска титла. С тия, дето ги е купил на килограм, няма как да играе с ПСЖ, Ливърпул, Реал и тн.

Затова, пък, у нас лупа всички наред - вече 10 години! Това малко ли е ? И кой друг български отбор, или измислен софийски "гранд" , има такива постижения през последните 10 г?

какви са постиженията за последните 10 г. на този измислен провинциален отбор??? Платени титли. В Европа кръгла 0!

Не е смешен Дамбраускас. Смешни за Домус Ага, Микренския гном, Раев, Перуката, Сливенския плешивец, Бат Венци бензанджията и другите от бандисткото БФС. Всъщност защо да са смешни. През едни измислени трансфери се перат едни тонове пари. Купуват се мачове, уреждат се мачове, смрад. Смрад ако не си от техния кръг. За тях си е чиста печалба. Е Домус Ага ако усее да захлеби някой друг лев от мачове в Европа няма да се оплаче. Тамън да има и някой друг чист лев.

Абе мунчо, това си е неговият отбор! (не е държавен) Естествено, че целта му е да печели от него! Кой влага пари в нещо, без да очаква печалба насреща. Типичен пример е "Левски". Купи го най-богатият българин! В играта бяха и други влиятелни и богати хора - Борисов и Пеевски. Пари, пари, много по-вече, от тия на Домусчиев. Защо , тогава , сините евроидиоти са на това дереже, и просят стотинки от феновете си? Ами много просто. "Левски " се оказа лош проект, не печеливш. Не можаха да пробият в европейските турнири, където са многото пари.И всички се отказаха от него!

никога не с а били тиквата и пеевски дори малко ф лефки...нямат там файда.. а най богатия никога не го е купувал...

В България е лесно. С купени съдии се става шампион. ЦСКА, Лудогорец, Левски купуват яко съдии. Левски са трагично слаби, но без съдиите изпадат в Б група. Лудогорец и ЦСКА с купени съдии взимат купи и титли. Обаче в Европа не можеш да купиш съдия и падаш. И понеже сте свикнали съдиите да ви подаряват победи почвате да ревете срещу съдиите в Европа... Смешен плач.

Дамбраускас, ти не разбра ли, че им трябва треньор за Европа?! След като се разбра, че Лудогорец тази година няма да го бъде в Европата, ти за какво си им? Те в България, с Домуса като ръководител, и без треньор стават шампиони!

треньор за Европа, Домуса да вземе да се бръкне по дълбоко в джоба и да си вземе треньор от европейска величина. С трици за лов на лъвове не се ходи.

не си разбрал.Не живеят в миналото,а в България.Където с купени мачове ставаш шампион во веки веков