Данчо Лазаров предложи две имена за нов селекционер

Той смята, че трябва да напуснем елита на волейбола за няколко сезона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нафталинено същество инж. Данчо принадлежи към поколението комунистически апаратчици, свикнали да са винаги на държавната софра, загнездвайки се в съюзи и федерации, докато смъртта ни раздели. Междувременно волейболът от успешен се превърна в посредствен колективен спорт. С умишлено предизвикани скандали инж. Данчо съумя да изгони двете силни фигури в отбора - треньора Радостин Стойчев, и звездата Матей Казийски. Лишен от подобен капитал, волейболът тръгна надолу, като стана ясно, че федерацията налага заробващи договори на млади играчи и така пречи на кариерата им, а в същото време ръководството й се преизбира с гласове на клубове, които не развиват спортна дейност. Така смяната на поколенията у нас не се случи, волейболът е в нокаут, вместо в пълен подем при наличен потенциал, но пък какво значение има това, след като инж. Данчо продължава да го ръководи. Но те са така. Незаменими ръководители...

Този отново?

УУУУУУУУУУУУ МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

ТОВА Е ИСТИНАТА !

Данчо, защо не излезеш тихо и мирно в пенсия, никой не ще съветите ти повече, ти съсипа волейбола, що за наглед си, вместо да се скриеш, да се изказваш пак. Дано не изберат за шеф след теб Любо Ганев, друг паразит, загнездил се във волейболната федерация от десетиелетие, гледайки те как я съсипваш, в името на бизнеса си.

Данчо отдавна ни вкара сред четирите отпадащи отбора в Световната лига, какво сега се прави на новатор. Вън от волейбола с ритници и в ареста!

Даьно понеже знае, че е пътник продължава да мъти водата, да не би някой след него да постигне успехи. Така може да повтаря като папагал, че при него волейболът е бил най-успешен! Не разбирам защо не може Пранди да остане още някоя друга година. Резултатите са видими, нищо че не можахме да се класираме за олимпиадата

Вън този Гиньо Ганев Но 2?

Пранди направи отбор от една разбита и без самочуствие група. Включи успешно и нови състезатели. Но Лазаров не иска да има добър отбор след неговото оттегляне. Пранди трябва да остане.

Лазаров е това, което е като Михайлов за футбола.